Neden böylesin ey koca?

Özrümü gereksiz yere sert çıkıştığım için diledim. Yoksa önce bana sormadan yemeğe arkadaşını davet ettiği için değil. Orda kendimi haklı görüyorum. Eve sinir küpü gelince konu dallanıp budaklandı. Diyor ki , ben eve sana sormadan kimseyi çağıramayacak mıyım? Her hareketimi sana mı sıracağım? Evet dedim. Sonuçta o misafiri ağırlayacak benim. Her şey ağırlamak da değil ki. O gün kimseyi istemeyebilirim evimde, yalnız olmak isteyebilirim, yırgun olabilirim. Tabii ki bana soracaksın, ben de kardeşlerimi bile çağırırken sana soracağım dedim. Küplere bindi. Kardeşimi bile sana sormadan çağıramayacaksam başlarım senin bilmem neyine diyerek uzadı da uzadı

Bence gayet gerekli yere sert cikismissin ama sen bilirsin birak cagirsin ozaman sende ne varsa onunla ağırlarsın misafiri.. biseyde dersede "haber mi verdin " der gecersin... bosver yok utanirim ben filani hergun kimse hazirda misafir bekler gibi durmuyor

A

Bazen gerçekten hiçbir şey olmuyor. Şöyle ki yurt dışındayız . Çoğu ürün satılmıyor , türkiye'den taşıyoruz gıdamızı, bitince bitiyor yani.

Bazen gerçekten hiçbir şey olmuyor. Şöyle ki yurt dışındayız . Çoğu ürün satılmıyor , türkiye'den taşıyoruz gıdamızı, bitince bitiyor yani.

Neyse dert etme anladigim kadariyla sen tartismadan, sert cikmaktan cekiniyorsun ozaman dedigim gibi hic ekstra hazirlik yapmakla ugrasma cagiriyorsa illede o aksam hazirladiklarinla agirlarsin biter

Peki merak ediyorum arkadaşlar, sizler eve kardeşleriniz anne/babanızı da çağırırken eşe soruyor musunuz? Bence sorulmalı, ben sorulmasını isterim. Sorunca erkekliğiniz/kadınlığınız mı eksiliyor? Hele ki misafir konusunda yük kadının omzundayken kadına sorulmasın mı???

Canim ya Allah yardimcin olsun . tabiki de eve birileri cagrilinca birbirine sorulur. Esim o an benle tek kalmak ister isten yorgun gelir yada ayni sekilde ben onunla ozel biseler yapmak isterim sorulmasu gerekir musait miyiz hayatim diye. Yemek konusunda nankorlk yapan insanalara gicik olurum Allah razi olsun sayende karnm doyuyor diyecegine nankorlk yapiyorlar. Allahima sukurler olsun ki benm kocam onune ne koysam yer askim yemek yapmadim diyim hemen arar disardan soyler olsun der bugunde farkli olsun. Pasta borek yaparim pogaca sever yaptigimdada niye yoruyon kendini hazir biseler alirdik falan der. Allah herkese boyle esler nasip etsin. Ama sende esinle guzel guzel konus tatli dil yilani deliginden cikartir..

Calisirken evde yemek pismez pisersede kocam yapmistir
Dun utu yaptim cok yoruldum diye aksam trip attim adama. Beni bosasa yerimi acaba

Napim ya evimde oturup tum hizmetini yaparim yada katlancak yani.

Kocaniz bulmusta bunuyor bence

Sormam sormasinada gerek yok ama bu ailelerimiz icin gecerli. Onlar bizim ailemiz. yabanci degil kuru sogan yeriz cay iceriz gerekirse nolcak.

Aileden biri degilse tabiki sorulmali

Düşmanıma vermesin Allah..
bu ne böyle ne kadar bencil. siz severek mi evlendiniz görücü usulü mü?
kaç senelik evlisiniz

Bence kahvaltı saatinizi 12:00'a koyun Pazar günleri. Ona da söyleyin kahvaltı saatimiz 12:00'de diye. Uyuyorsa 2 saat erken uyanır bence sorun olmaz. Evliliği bu kadar cansızlaştırmaya ne gerek var ki 14:00'a kadar uyumak nedir? Alsın sizi kahvaltıya götürsün, gezin beraber falan..

Hic bir zaman eviyle dort dortluk bir kadin olamayacagim icin
uzulmelimiyim bilmiyorum...
imreniyorum gerci her gun cesit cesit yemek yapabilen hanimlara...evleri derli toplu hep...mis gibidir hersey ve her yer
ama yok...hic bana gore degil....ve sanirim en guzeli....

esim evlendigimiz ilk sene aynen boyleydi..
bende yetti be dedim,madem evde bisey yok ozaman gercekten olmasin da gor..kahvalti hep ayni o da olmasin madem diye tavrimi koydum onune aylarca dogru duzgun yemek koymadim.tabi bu sirada isyan bayragini cekti o da..
sonra kirk yilda bir dolma doldurdugumda goklere cikardi beni,kek yaptigimda elinde cicekle gelir oldu..
kahvaltiyi o kalkmadan hazirlamam,isin bi ucundan tutar..yok tutmayacak mi,o zaman oglen ya da aksam yemegi onda..
yipratici bi surec ama posta koymak sonuc veriyor.

Aşk bir görme kusurudur, evlilikte bunun tedavisidir hanımefendi.
Lütfen isyan etmeyiniz kaderiniz yazar, siz oynarsınız. Çok üzüldüm.

seni anlıyorum

ben de onceleri sadece pazarlari kahvalti hazirlardim bu yuZden de biraz abartirdim simdi esim vardiyali calismaya basladi.
daha sık kahvalti ediyoruz beraber.
yumurtali ekmek yaptim, yanina zeytin peynir domates salatalik vs fix kahvaltilik iste. cay demledim. ee bugun kahvalti yok mu diyor
yani yaptikca daha cok bekleniyor onceleri haftada 1 oldugu icin over dururdu kahvaltiyi. simdi istiyor ki her gun pazar kahvaltisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…