- Konu Sahibi icimdekibosluk
-
Özrümü gereksiz yere sert çıkıştığım için diledim. Yoksa önce bana sormadan yemeğe arkadaşını davet ettiği için değil. Orda kendimi haklı görüyorum. Eve sinir küpü gelince konu dallanıp budaklandı. Diyor ki , ben eve sana sormadan kimseyi çağıramayacak mıyım? Her hareketimi sana mı sıracağım? Evet dedim. Sonuçta o misafiri ağırlayacak benim. Her şey ağırlamak da değil ki. O gün kimseyi istemeyebilirim evimde, yalnız olmak isteyebilirim, yırgun olabilirim. Tabii ki bana soracaksın, ben de kardeşlerimi bile çağırırken sana soracağım dedim. Küplere bindi. Kardeşimi bile sana sormadan çağıramayacaksam başlarım senin bilmem neyine diyerek uzadı da uzadıOho en ufak şeyde zehir kesilecekse iyi oldugumuz zamanlardaki tesekkuruneee... ederim adamin bence sen tamamen haklisin birde hakli oldugun konularda özür dilemesen iyiydi .. cunku bin kere uyardigin halde yapmaya devam ediyorsa pekala sert cikmis olman normal kim olsa sert cikar -.- özür gereksiz olmuş
Özrümü gereksiz yere sert çıkıştığım için diledim. Yoksa önce bana sormadan yemeğe arkadaşını davet ettiği için değil. Orda kendimi haklı görüyorum. Eve sinir küpü gelince konu dallanıp budaklandı. Diyor ki , ben eve sana sormadan kimseyi çağıramayacak mıyım? Her hareketimi sana mı sıracağım? Evet dedim. Sonuçta o misafiri ağırlayacak benim. Her şey ağırlamak da değil ki. O gün kimseyi istemeyebilirim evimde, yalnız olmak isteyebilirim, yırgun olabilirim. Tabii ki bana soracaksın, ben de kardeşlerimi bile çağırırken sana soracağım dedim. Küplere bindi. Kardeşimi bile sana sormadan çağıramayacaksam başlarım senin bilmem neyine diyerek uzadı da uzadı
Oho en ufak şeyde zehir kesilecekse iyi oldugumuz zamanlardaki tesekkuruneee... ederim adamin bence sen tamamen haklisin birde hakli oldugun konularda özür dilemesen iyiydi .. cunku bin kere uyardigin halde yapmaya devam ediyorsa pekala sert cikmis olman normal kim olsa sert cikar -.- özür gereksiz olmuş[/QUOTEayy bir de diyor ki,ben biliyordum senin yemekleri çoktan yaptığını( ben erken hazırlarım da , şimdiye kadar hiç o işten geldiğinde yemeklerin hazır olmadığı bir gün olmamıştır. Çalıştığım zamanlarda olacaktır elbet ama şimdiye kadar ücretsiz izindeydim.)
Bazen gerçekten hiçbir şey olmuyor. Şöyle ki yurt dışındayız . Çoğu ürün satılmıyor , türkiye'den taşıyoruz gıdamızı, bitince bitiyor yani.Bence gayet gerekli yere sert cikismissin ama sen bilirsin birak cagirsin ozaman sende ne varsa onunla ağırlarsın misafiri.. biseyde dersede "haber mi verdin " der gecersin... bosver yok utanirim ben filani hergun kimse hazirda misafir bekler gibi durmuyor
Bazen gerçekten hiçbir şey olmuyor. Şöyle ki yurt dışındayız . Çoğu ürün satılmıyor , türkiye'den taşıyoruz gıdamızı, bitince bitiyor yani.
Peki merak ediyorum arkadaşlar, sizler eve kardeşleriniz anne/babanızı da çağırırken eşe soruyor musunuz? Bence sorulmalı, ben sorulmasını isterim. Sorunca erkekliğiniz/kadınlığınız mı eksiliyor? Hele ki misafir konusunda yük kadının omzundayken kadına sorulmasın mı???
seni anlıyorumMerak ediyorum var mı buna benzer bir koca?? Ne zaman kavga yapsak veya tartışsak nankörlük yapıyor. Yani olmadık şeylerden sorun çıkarıyor. Örneğin niye kahvaltıya çeşit koymamışım, niye geç hazırlamışım, niye pasta çörek yapmıyor muşum, niye hep aynı şeyleri önüne getiriyor muşum ... Hiçbiri de doğru değil, haftasonu saat 2'ye kadar uyuyan kendisi k...'mı devirip kahvaltı hazırlamayan ben oluyorum. (Oysaki saat 9'da uyanıp çamaşır yıkayıp asmışım , çayı demlemişim, kahvaltı hazır olmuş, ben bir film izleyip bitirmişim, beyfendi hala fıss fısss uyusun) dolapta 4 çeşit yemek var, üstüne şerbetli tatlusı var. Hayır yani, bu nasıl kendini bilmezlik, nasıl nankörlük!!! Off sinir oluyorum, hep mi böyle olur yaa. Her tartışmada yemeğimi beğenmez, yemez, kenfine yiyecek yeni şeyler hazırlar. Sonra 'sen de kadın mısın? ' der. Allah'ım niye evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?