Neden böylesin ey koca?

bir günde yapma bakalım nolucak yemek yapma kahvaltı hazırlama
biz alıştırıyoruz bu erkekleri böyle önce oğluşum oğluşum diye diye her şeyi önlerine seriyoruz
sonra şikayet ediyoruz

Ona okkalı bir laf Lazım Rahatlık batmııss

buyur kendin yap diyeceksin..
Evet artık kendi yemeğini kendin pişir, benden bu kadar dedim. Tamam yaparım, dedi. (Başının çaresine bakar, biliyor çoğu yemeğin nasıl yapılacağını) ben mecbur muyum her gün et pişirmeye? Ben otçul, eşim etçildir. Hayatımda yemediğim kadar etli yemek yiyorum. Şimdiye kadar arada yaptığım sebzeli şeyleri yerdi, artık onu da yemeyecekmiş. Şimdiye kadar kalan yemeği ertesi güne yerdi , şimdi ise her gün değişik şey yiyecekmiş.

Fırında kabak mücver yapmıştım, börek niyetine yiyorduk. ( böreğe hasretiz de , yurt dışında yufka yok, hamuru da ben beceremiyorum.) eşim de severek yerdi, dolapta mücver var , yemiyor. Diyor ki ' sen nerden çıkardın benim mücveri severek yediğimi?' Eh be adam, şimdiye kadar börek gibi ne güzel diyen hatta iş yerine atıştırmalık niyetine götüren kimdi? Yapmayacağım artık ne etli yemek , ne tatlı .

Fazla becerikli olduğunuz ve eşiniz nankör olduğu için hep böyle gidecek malesef. Çevremde kocasını mutlu etmek için kendini paralayan bütün kadınlar aynı muameleyi görüyor. O nankörleri öyle mükemmelliğe alıştırmışlar ki, en ufak bir olumsuzlukta terör estiriyorlar.

Bence bu tarz şeylerle ilgili hep mükemmel olmaya çalişmak, fedakarlik filan değil. Büyük hata hatta.

Eşimle 6 yıl sevgili kaldık, aynı evde de yaşadık evlenmeden. Öğrencilikten bašladığimiz için mi bilmiyorum.. Bizim evimizde asla "bu senin işin" diye bir cümle yoktur. O hep benden önce kalktiği için benim hazirladiğim kahvalti sayilidir. E şimdi bu yüzden kavga mi çikarmali? Bazen akşam yemeğini de o yapar, çamaşir bile yikayip asar. Eksiliyor mu? Erkekliğinden bir şey mi gidiyor? Ya da ben mi beceriksiz oluyorum bu durumda? Hayir. Bence evlilikte olmasi gereken tam da bu. Müşterek demek, sadece bi kap yemeği paylaşmak demek değil..

Hiçbir kadın, dört dörtlük kadın olayım, erkeğim mutlu olsun adı altında hizmetçi olmamalı. Bu dünyaya hizmet etmek için gelmediniz ve hizmet icin de evlenmiyorsunuz. Ama nasil aliştirdiysaniz oyle gidecek malesef, sizin icin biraz geç..

Hadi ya allah kolaylik versin ben eşimden bu konuda cok memnunum hic birsey pişirmesem bile birşey demez ben ac kalmam der herzaman.. hizmetci bellemis seni igcene

Ayy gecen ayni konuyu acmistim hemen hemen . Benim kocada gecenlerde bi sinirlendi(bana degil ustelik.)bende kahvalti hazirliyorm ayni konustu yaa. Ama ilk defa boyle konusmustu benle. Valla bi guzel silkeledim herifimi. Fabrika ayarlarina geri gonderdim. Ustune bide trip attim 3 gun. Toparlandi. Senjnkide midesine duskun benimki gibi. Dolapta her zaman tatli olcak oyle herseyde degil iĺla sutlu tatli. Cerezi olcak. Kahvaltida sucugu mucugu ne arasan olcak. Dedim usengecsin. Kak p.ponu kaldirda marketten al gel herseye ben kosturamam . Adam markete gitmeye useniyor bazen.

Bunu babam yapardı, hep korkmuşumdur babam gibi kocam olmasından. Allaha şükür hiç boyle şeyler yaşamadım eşimle ilgili, ne yaptıysam onu yer.
Sen bence yaptigin cesitleri biraz azalt, sukretsin biraz yediklerine. Onu bulamayanlar da var.

Oyle degil
Oyle degil inanki benim esimde el bebek gul bebek buyumus suyunu bile annesi verirdi nisanliyken hep goruyodum. Yapmasini istedigim seyleri israrla soyledim kavga cikarttim trip attim mecbur yapiyo haa ev isi istemem cunku zaten ev hanimiyim severek yapiyorum herseyi evimde. Amaaa soylenirse biseye sikayet ederse hemen tepkimi koyarim. Daha bi senelik evliymis yolun basinda simdiden yontabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…