- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi icimdekibosluk
-
Ona okkalı bir laf Lazım Rahatlık batmııssMerak ediyorum var mı buna benzer bir koca?? Ne zaman kavga yapsak veya tartışsak nankörlük yapıyor. Yani olmadık şeylerden sorun çıkarıyor. Örneğin niye kahvaltıya çeşit koymamışım, niye geç hazırlamışım, niye pasta çörek yapmıyor muşum, niye hep aynı şeyleri önüne getiriyor muşum ... Hiçbiri de doğru değil, haftasonu saat 2'ye kadar uyuyan kendisi k...'mı devirip kahvaltı hazırlamayan ben oluyorum. (Oysaki saat 9'da uyanıp çamaşır yıkayıp asmışım , çayı demlemişim, kahvaltı hazır olmuş, ben bir film izleyip bitirmişim, beyfendi hala fıss fısss uyusun) dolapta 4 çeşit yemek var, üstüne şerbetli tatlusı var. Hayır yani, bu nasıl kendini bilmezlik, nasıl nankörlük!!! Off sinir oluyorum, hep mi böyle olur yaa. Her tartışmada yemeğimi beğenmez, yemez, kenfine yiyecek yeni şeyler hazırlar. Sonra 'sen de kadın mısın? ' der. Allah'ım niye evlendim
Görücü usülü değil gayet de severek isteyerek evlendik. Henüz 1 yılımız yeni dolduDüşmanıma vermesin Allah..
bu ne böyle ne kadar bencil. siz severek mi evlendiniz görücü usulü mü?
kaç senelik evlisiniz
Bu lafı da ettim ona maalesef, başka kırıcı şeyler de söyledim. Hiç yakıştıramıyorum kendime.ZIKKIMIN KOKUNU YESIN O ZMN
Evet artık kendi yemeğini kendin pişir, benden bu kadar dedim. Tamam yaparım, dedi. (Başının çaresine bakar, biliyor çoğu yemeğin nasıl yapılacağını) ben mecbur muyum her gün et pişirmeye? Ben otçul, eşim etçildir. Hayatımda yemediğim kadar etli yemek yiyorum. Şimdiye kadar arada yaptığım sebzeli şeyleri yerdi, artık onu da yemeyecekmiş. Şimdiye kadar kalan yemeği ertesi güne yerdi , şimdi ise her gün değişik şey yiyecekmiş.buyur kendin yap diyeceksin..
Hadi ya allah kolaylik versin ben eşimden bu konuda cok memnunum hic birsey pişirmesem bile birşey demez ben ac kalmam der herzaman.. hizmetci bellemis seni igceneMerak ediyorum var mı buna benzer bir koca?? Ne zaman kavga yapsak veya tartışsak nankörlük yapıyor. Yani olmadık şeylerden sorun çıkarıyor. Örneğin niye kahvaltıya çeşit koymamışım, niye geç hazırlamışım, niye pasta çörek yapmıyor muşum, niye hep aynı şeyleri önüne getiriyor muşum ... Hiçbiri de doğru değil, haftasonu saat 2'ye kadar uyuyan kendisi k...'mı devirip kahvaltı hazırlamayan ben oluyorum. (Oysaki saat 9'da uyanıp çamaşır yıkayıp asmışım , çayı demlemişim, kahvaltı hazır olmuş, ben bir film izleyip bitirmişim, beyfendi hala fıss fısss uyusun) dolapta 4 çeşit yemek var, üstüne şerbetli tatlusı var. Hayır yani, bu nasıl kendini bilmezlik, nasıl nankörlük!!! Off sinir oluyorum, hep mi böyle olur yaa. Her tartışmada yemeğimi beğenmez, yemez, kenfine yiyecek yeni şeyler hazırlar. Sonra 'sen de kadın mısın? ' der. Allah'ım niye evlendim
Ayy gecen ayni konuyu acmistim hemen hemen . Benim kocada gecenlerde bi sinirlendi(bana degil ustelik.)bende kahvalti hazirliyorm ayni konustu yaa. Ama ilk defa boyle konusmustu benle. Valla bi guzel silkeledim herifimi. Fabrika ayarlarina geri gonderdim. Ustune bide trip attim 3 gun. Toparlandi. Senjnkide midesine duskun benimki gibi. Dolapta her zaman tatli olcak oyle herseyde degil iĺla sutlu tatli. Cerezi olcak. Kahvaltida sucugu mucugu ne arasan olcak. Dedim usengecsin. Kak p.ponu kaldirda marketten al gel herseye ben kosturamam . Adam markete gitmeye useniyor bazen.Merak ediyorum var mı buna benzer bir koca?? Ne zaman kavga yapsak veya tartışsak nankörlük yapıyor. Yani olmadık şeylerden sorun çıkarıyor. Örneğin niye kahvaltıya çeşit koymamışım, niye geç hazırlamışım, niye pasta çörek yapmıyor muşum, niye hep aynı şeyleri önüne getiriyor muşum ... Hiçbiri de doğru değil, haftasonu saat 2'ye kadar uyuyan kendisi k...'mı devirip kahvaltı hazırlamayan ben oluyorum. (Oysaki saat 9'da uyanıp çamaşır yıkayıp asmışım , çayı demlemişim, kahvaltı hazır olmun) dolapta 4 çeşit yemek var, üstüne şerbetli tatlusı var. Hayır yani, bu nasıl kendini bilmezlik, nasıl nankörlük!!! Off sinir oluyorum, hep mi böyle olur yaa. Her tartışmada yemeğimi beğenmez, yemez, kenfine yiyecek yeni şeyler hazırlar. Sonra 'sen de kadın mısın? ' der. Allah'ım niye evlendim
Valla hakediyorlar ac kalmayi bazen. Bende cocuklar olmasa birakcam arada bir ama mecbur hergun yemek pisiyo eee sen yemede diyemezskn yaniiBence 2 gün yemeksiz kalmayi hak ediyor
Oyle degil inanki benim esimde el bebek gul bebek buyumus suyunu bile annesi verirdi nisanliyken hep goruyodum. Yapmasini istedigim seyleri israrla soyledim kavga cikarttim trip attim mecbur yapiyo haa ev isi istemem cunku zaten ev hanimiyim severek yapiyorum herseyi evimde. Amaaa soylenirse biseye sikayet ederse hemen tepkimi koyarim. Daha bi senelik evliymis yolun basinda simdiden yontabilir benceFazla becerikli olduğunuz ve eşiniz nankör olduğu için hep böyle gidecek malesef. Çevremde kocasını mutlu etmek için kendini paralayan bütün kadınlar aynı muameleyi görüyor. O nankörleri öyle mükemmelliğe alıştırmışlar ki, en ufak bir olumsuzlukta terör estiriyorlar.
Bence bu tarz şeylerle ilgili hep mükemmel olmaya çalişmak, fedakarlik filan değil. Büyük hata hatta.
Eşimle 6 yıl sevgili kaldık, aynı evde de yaşadık evlenmeden. Öğrencilikten bašladığimiz için mi bilmiyorum.. Bizim evimizde asla "bu senin işin" diye bir cümle yoktur. O hep benden önce kalktiği için benim hazirladiğim kahvalti sayilidir. E şimdi bu yüzden kavga mi çikarmali? Bazen akşam yemeğini de o yapar, çamaşir bile yikayip asar. Eksiliyor mu? Erkekliğinden bir şey mi gidiyor? Ya da ben mi beceriksiz oluyorum bu durumda? Hayir. Bence evlilikte olmasi gereken tam da bu. Müşterek demek, sadece bi kap yemeği paylaşmak demek değil..
Hiçbir kadın, dört dörtlük kadın olayım, erkeğim mutlu olsun adı altında hizmetçi olmamalı. Bu dünyaya hizmet etmek için gelmediniz ve hizmet icin de evlenmiyorsunuz. Ama nasil aliştirdiysaniz oyle gidecek malesef, sizin icin biraz geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?