- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
zaten suan tek yapabıldıgım tek sey bu kardesımıde cok ozledımonla uyumayı
bız babamla arkadas gıbıyız ama annem cok kuralcıdır babamı aradaım telı kapalı oda benı aramadı ama nısanlılık konusunda nısanlı kız cok durmaz fıkrınde annmele hem fıkırdı
zamanla o da olur.
her şeyin başı sabır. madem bu durumlara geldınız
bıraz zamana ihtiyacınız olacak, sonrası mutluluk :)
yani bana çok garip geldi bi anne ve babanın kızını evden atması,neyse ALLAH yardımcın olsun.zamanla düzelir ama o acı mutlaka kalır.
çünki bazı şeyler unutulmuyo,insanın aklından çıkmıyor,düşünme diyecem ama bu imkansız ben de olsam düşünürdüm.sonuçta başkası degıl aile yani bu.
olsun bu da geçer yahu...
ınsallh bogulacak gıbı oluyorum ıcıcmı kemırıyor sıkıntılar kup kuru kaldım 2 gunde bır ogun yemek yıyorum artık oda esımın zoruyla hastalık hastası oldum
canım ıcıcm almıyor onuda gectım ezelden berı boyleyım cocouk gıbı celımsız off off galıba akısına bırakmak lazım
yani bana çok garip geldi bi anne ve babanın kızını evden atması,neyse ALLAH yardımcın olsun.zamanla düzelir ama o acı mutlaka kalır.
çünki bazı şeyler unutulmuyo,insanın aklından çıkmıyor,düşünme diyecem ama bu imkansız ben de olsam düşünürdüm.sonuçta başkası degıl aile yani bu.
olsun bu da geçer yahu...
Arkadaşım durumuna çok üzüldüm ama sana tek önerebileceğim eşine sımsıkı sarıl ve bırakma madem ailenin tavrı bu şekilde sende onları haklı çıkarma bence.çok akıllıca davranman gerek.Benimde annem çok iyi babam berbattı herşeyi bahane ederek beni defalarca evden kovdu gecenin 1inde kovulduğumu biliirim evimden soğutmuştu beni.Sırf annem hatrına döner babamla kavga eder giderdim.allaha şükür şimdiki erkek arkadaşım sayesinde toparladım kendimi.ve ailemi de toparladım.arada sıkıntı çıksa da idare ediyoruz.Diyeceğim şudur ki biz kadınlar hep duygusal yaklaşıyoruz.erkekler gerçekçi bu yüzden kocanla paylaş içindekileri yoksa ikinizin arasıda bozulacak.
esımı cok sevıyorum benım yarım gıbı ama aılenın boyle yapması ınsanı cok uzuyor dusunmeyelım desekte takılıyor kafaya ıste ,esım bılıyor dedı oda zamn gecsın akısına bırak ıkımız ıyıyız suan cok sukur
en doğrusu.biraz zamanın çözemeyeceği şey yoktur.
Arkadaşım durumuna çok üzüldüm ama sana tek önerebileceğim eşine sımsıkı sarıl ve bırakma madem ailenin tavrı bu şekilde sende onları haklı çıkarma bence.çok akıllıca davranman gerek.Benimde annem çok iyi babam berbattı herşeyi bahane ederek beni defalarca evden kovdu gecenin 1inde kovulduğumu biliirim evimden soğutmuştu beni.Sırf annem hatrına döner babamla kavga eder giderdim.allaha şükür şimdiki erkek arkadaşım sayesinde toparladım kendimi.ve ailemi de toparladım.arada sıkıntı çıksa da idare ediyoruz.Diyeceğim şudur ki biz kadınlar hep duygusal yaklaşıyoruz.erkekler gerçekçi bu yüzden kocanla paylaş içindekileri yoksa ikinizin arasıda bozulacak.
bende ıstemezdım esımın teyzesı hastanede yatarken dugun yapıp gobek atmayı ama hayallerımde vardı ,onuda gectım bıraz bekleyelım dedım anneme yok mok bagırıp cagırdı susutum annedır gunah laf dusmez dıye ,var saysaydıkı kaynanam bıze gel demeıs olsaydı benı yıne atacakmıydı sımdıkı gıbı
bız babamla arkadas gıbıyız ama annem cok kuralcıdır babamı aradaım telı kapalı oda benı aramadı ama nısanlılık konusunda nısanlı kız cok durmaz fıkrınde annmele hem fıkırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?