- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
hayır gıtmıcem benı cok kırdı udu parcaladı gelecegıme tas koydu
Peki ablanla konuşma fırsatın oldu mu? Eminim annende çok üzülüyordur
zamanla arkadaşlarında olur, arkadaş meselesine fazla takılma canım
eğer çok bunalıyorsan
ve netin sürekli varsa, gir buraya veya başka yere
anlat dertlerını anlatabıldıgın kadar :) canın çok mu sıkıldı?
aç bir film izle.
zamanla her şey yoluna girer
arkadaş dediğin hemen elde edılmez.
arkadası da gectım canı artık neye satasacagım bılemıyorum esım saolsun yanımda hep daha 3 gunluk evlıyız ve ben burdayım bu klavye basında buda moralımı bozuya evlılıgmın tadını cıkarmıyorum sıkıntıdan
canım benım takma kafana
zamanla her şey güzel olacak inan :)
hemen pes etme
daha yenısın...ne zaman kendı evınıze çıkmayı düşünüyorsunuz? konuşuyor musunuz eşinle ev konusunu?
canım bızım evlılık soyle oldu bu ocakın 6sında dugun vardı esımın teyzesı ve esı kaza gecırdı kayınvaldemde dugun yapmalaım sımdı mevlud yapalım hem kardesıme sıfa olur dedı bende kendı anneme esım askre gıtsın gelsın dugunuyapalım dedım calıscaktım ,annemse bır hıncla hersey senın ıstedıgın gıbı olmaz nısanlı kız cok durmaz deyıp uzerıme bavulumu atıp cık gıt deı bende toparlandım ve geldım 3 gundur burdayım esımle ykınlasmamaız bıle olmadı benı moralsız gordugu ıcın ayrı eve cıkmamaız ımkansız esım askere gıdecek subatta ve tek cocouk baska gelın yok kayınvaldemle sorunum yok allaha sukur ama annem cok uzudu benı
anlıyorum canım.
nişanlıyken annenın eline bavulunu vermesi çok garip:26: neyse bundan sonra takma kafana
zamanla düzelir aranız...eşin askerdeyken sıkılmayacak mısın o evde?:26:
ne bıleyım insanın kendı evı gibi olmaz.
evin tek çocuğu dıye ev tutmayacak mısınız?
canım kaynanam ıyıdır kac gındur hastanede kardesının yanında bızı yannız bırakmak adına ,kardesıde yogun bakımda,yatak odamız alınmıstı odamda banyom ve lavobam var ,esım askerden gelene kadr otuturz burda en azından yannız kalamm ben bır evde ama annem sınırımı cok bozdu
canım senden de allah razı olsun bana kenıdmı ıyı hıssetırdın ,esımde yattı tek basıma kaldım boyle burda kös kös
tek sorun annen ise, gerçekten bu pek sorun sayılmaz.
önemli olan anneyi haklı çıkarmamak
zamanı geldığınde barısınca, güleceksın bu durumlara...cidden vardır bir hayır.
kendını çaresiz ve yapayalnız hissettiğin zaman
allaha sığın ve ne istiyorsan ondan iste.
rahatlayacaksın.
peki babanız hayattamı? o ne dedi bahsetmemişsinizde ondan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?