Evet evlendikten sonraBu evlendikten sonra mı oldu?
mutlu giden evliligimde sorunlar olmasiyla boyle oldum sanirimhep mi böyleydiniz yoksa evlendikten veya doğumdan sonra mı böyle hissetmeye başladınız?
Arkadaslarimla bi sorunum yok hatta arkadaslarimdan bazıları icin keske kardesim olsaydi diyorumAileleri geçtim,arkadaşların da mı aynı tavırda sana karşı?
Ben yorumumu yazarken cvp vermişsin zaten sebep bu emin ol. Sorunlar etkiliyor ve böylensaçma düşünceler doğuruyor.mutlu giden evliligimde sorunlar olmasiyla boyle oldum sanirim
Esimin ailesiyle sorunlar yasadim esim tarafindan bastirildim ailem de hicbizamn arkamda durmadiBende aynı düşğncelere kapılıyorum zaman zaman ama bi sebebi vardır mutlaka size böyle hissettirecek bişeyler yaşamışsınızdır yani ben yaşadım en azından sizde kendinize önem verin saygı duyun ve her ne yaşamışsınız unutun gitsin.
Ozguvenim sifirlandi bi ortamda konusurkn cumleyi dahi kuramiyorum sacmaliyorum kelimenin ortasinda sonunu unutuyorumBen yorumumu yazarken cvp vermişsin zaten sebep bu emin ol. Sorunlar etkiliyor ve böylensaçma düşünceler doğuruyor.
Çözümünü bende henüz bulamadım.
Biraz sosyalleşmeye çalış arkadaşlarınla görüş girdiğin ortamlarda aktif olmaya calış
1,5 yillik evliyim 3 aylik bebegim var kimseyle anlasamiyorum kimseyi samimi bulmuyorum esim ailem esimin aileside dahil ... sanki kimse beni sevmiyo gibi kendimi cok asagilanmis hissediyorum ozguvenim zaten sıfır ... cok mutsuzum beni tek mutlu eden bebeğim., onada iyi bi anne olamamaktan korkuyorum ... herkezin dedigine aliniyorum sürekli ağlıyorum ...sanki herkez beni yanlis anliyo aslinda iyi niyetle soyledigim bisey olsada fesatlik yapiyomusum gibi algilaniyo kimseye gorunmeden agliyorum
1,5 yillik evliyim 3 aylik bebegim var kimseyle anlasamiyorum kimseyi samimi bulmuyorum esim ailem esimin aileside dahil ... sanki kimse beni sevmiyo gibi kendimi cok asagilanmis hissediyorum ozguvenim zaten sıfır ... cok mutsuzum beni tek mutlu eden bebeğim., onada iyi bi anne olamamaktan korkuyorum ... herkezin dedigine aliniyorum sürekli ağlıyorum ...sanki herkez beni yanlis anliyo aslinda iyi niyetle soyledigim bisey olsada fesatlik yapiyomusum gibi algilaniyo kimseye gorunmeden agliyorum
Doğum dan sonra bana karşı soğuk gibi basbasa zamnlar yaratmaya anne baba saati ypmaya calisiyorm esim eskisi gibi degilYok öyle düşünmeyin bebiş ve hamilelik süreci sizi hassaslaştırmıştır.
Zamanla geçecek bunlar bence duygusal olmanız normal
Özellikle eşiniz size ilgi bakımından nasıl ?
Doğum dan sonra bana karşı soğuk gibi basbasa zamnlar yaratmaya anne baba saati ypmaya calisiyorm esim eskisi gibi degil
Esimin ailesiyle sorunlar yasadim esim tarafindan bastirildim ailem de hicbizamn arkamda durmadi
Ben sebebinin bunlar olduğunu düşünüyorum...Ozguvenim sifirlandi bi ortamda konusurkn cumleyi dahi kuramiyorum sacmaliyorum kelimenin ortasinda sonunu unutuyorum
bu durumda sorunun kaynağını bulup çözmek gerekli.siz kendinizden şikayet etmek yerine ,evliliğinizdeki sorunları anlatsanız belki daha faydalı oluruz.mutlu giden evliligimde sorunlar olmasiyla boyle oldum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?