neden boyleyim sorun bnde sanirim

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
1,5 yillik evliyim 3 aylik bebegim var kimseyle anlasamiyorum kimseyi samimi bulmuyorum esim ailem esimin aileside dahil ... sanki kimse beni sevmiyo gibi kendimi cok asagilanmis hissediyorum ozguvenim zaten sıfır ... cok mutsuzum beni tek mutlu eden bebeğim., onada iyi bi anne olamamaktan korkuyorum ... herkezin dedigine aliniyorum sürekli ağlıyorum ...sanki herkez beni yanlis anliyo aslinda iyi niyetle soyledigim bisey olsada fesatlik yapiyomusum gibi algilaniyo kimseye gorunmeden agliyorum

hep mi böyleydiniz yoksa evlendikten veya doğumdan sonra mı böyle hissetmeye başladınız?

Bana biraz bunalmışsınız gibi geldi. Kendinize vakit ayırın... Ondan bu tavrınız kimseyi kırmayın yok yere kendinizi de üzmeyin hiç olur öyle arada

Lohusa depresyonu sanırım, bir uzmandan yardım alın.
Kitap okuyun, kimseyle anlaşamıyorsanız sorun büyük ihtimalle sizde.
Hadi sadece eşinin ailesi olsa anlarım da kendi ailenle bile böyle.

Bende aynı düşğncelere kapılıyorum zaman zaman ama bi sebebi vardır mutlaka size böyle hissettirecek bişeyler yaşamışsınızdır yani ben yaşadım en azından sizde kendinize önem verin saygı duyun ve her ne yaşamışsınız unutun gitsin.

mutlu giden evliligimde sorunlar olmasiyla boyle oldum sanirim
Ben yorumumu yazarken cvp vermişsin zaten sebep bu emin ol. Sorunlar etkiliyor ve böylensaçma düşünceler doğuruyor.
Çözümünü bende henüz bulamadım.
Biraz sosyalleşmeye çalış arkadaşlarınla görüş girdiğin ortamlarda aktif olmaya calış

Esimin ailesiyle sorunlar yasadim esim tarafindan bastirildim ailem de hicbizamn arkamda durmadi

Ozguvenim sifirlandi bi ortamda konusurkn cumleyi dahi kuramiyorum sacmaliyorum kelimenin ortasinda sonunu unutuyorum

Yok öyle düşünmeyin bebiş ve hamilelik süreci sizi hassaslaştırmıştır.
Zamanla geçecek bunlar bence duygusal olmanız normal
Özellikle eşiniz size ilgi bakımından nasıl ?

hamilelik sonrasi depresyonu ?

Yok öyle düşünmeyin bebiş ve hamilelik süreci sizi hassaslaştırmıştır.
Zamanla geçecek bunlar bence duygusal olmanız normal
Özellikle eşiniz size ilgi bakımından nasıl ?
Doğum dan sonra bana karşı soğuk gibi basbasa zamnlar yaratmaya anne baba saati ypmaya calisiyorm esim eskisi gibi degil

Doğum dan sonra bana karşı soğuk gibi basbasa zamnlar yaratmaya anne baba saati ypmaya calisiyorm esim eskisi gibi degil

Asıl sebebi bu bence size karşı ilgisiz olması sizin biraz kabuğunuza çekilmenize hiçbirşeyden zevk almamanıza neden olmuş
Sizde onun bu davranışının aksine yakınlaşacak ortamlarda bulunun
Eşiniz ve kendinize zaman ayırın fırsat yaratmaya çalışın
Belkide oda şuan ilgi beklemekte hatta bebeği ön planda tutuyorsunuz diye oda kendini 2.plana atılmış buluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…