neden boyleyim sorun bnde sanirim

bu durumda sorunun kaynağını bulup çözmek gerekli.siz kendinizden şikayet etmek yerine ,evliliğinizdeki sorunları anlatsanız belki daha faydalı oluruz.
Eşimin ailesi en basindan beri yanlislar yptilar hep beni kotulediler beni insan yerine koymadilar esimde ailesinin yanlislarina hic bizamn ses etmedi ... evlendikten sonra beni sindirmeye bastirmaya calisti ...

Eşimin ailesi en basindan beri yanlislar yptilar hep beni kotulediler beni insan yerine koymadilar esimde ailesinin yanlislarina hic bizamn ses etmedi ... evlendikten sonra beni sindirmeye bastirmaya calisti ...
anladım.aslında anlamıyorum bu saçma durumu ,bu aileler ne istiyorlar evlatlarının yuvasından,dertleri ne yani..
hala devam ediyor mu bu durum? sıkıntıları nedir,neyinizi beğenmiyorlar?

Benim sürekli hizmet etmemii surekli onlarla yasamamizi ailemi silmemi kapanmami vs vss annesi oğlunu gorumceler abisini kiskaniyo benden

İnsanların işlerine mi karışıyorsunuz?çok mu şikayet ediyorsunuz? Eleştiriyorsunuz? Olumlu olun güzel şeylerden sözedin. İltifat edin insanlara. Saçların bugün çok güzel gibi. Asla negatif olmayın?

İhtimaller;

-depresyon
-vitamin eksikliği
-tiroidlerde sıkıntı

bir üzerine git derim.

İhtimaller;

-depresyon
-vitamin eksikliği
-tiroidlerde sıkıntı

bir üzerine git derim.
Vitamin eksikligi buna sebep olabilirmi

Vitamin eksikligi buna sebep olabilirmi

Olur tabi.
Mesela D vitamini eksikliği; depresyonla aynı belirtileri gösteriyor. sebepsiz ağlama isteği, sürekli bir mutsuzluk keyifsiz ruh hali, agresiflik hatta birilerine sarma isteği gibi durumlar.
vitamin eksiklikleri hayat kalitesinde ciddi değişiklikler yaratabiliyor.
en kısa sürede bir doktora görünün, kan tahlili yaptırın.
hatta tiroidlerinize de baktırın.onlardaki sıkıntılar da değişik ruh hallerine sokuyor adamı.bunun sonucu sosyal ilişkiler etkileniyor.

Cok tesekkr ederim ilk is tahlil yptrmk olck tabii bebegimi emanett edecek birini bulabilirsrm

Cok tesekkr ederim ilk is tahlil yptrmk olck tabii bebegimi emanett edecek birini bulabilirsrm

samimi en azından sizinle hastaneye gelebilecek bir komşunuz varsa hastaneye sizinle gelsin bebeği falan tutmak için tahlil sırasında.bildiğim kadarıyla sağlık ocağında da yapılıyor.
hastaneye gidecekseniz dahiliyeden giriş yapın.şikayetlerinizden bahsedin ve vitamin eksiliğinden de şüphelendiğinizi ekleyin.bu doğrultuda iyi bir doktora denk gelirseniz güzelce taranmış olursunuz :) geçmiş olsun

Eğer evlenmeden önce böyle değilseniz evlendikten sonra olduysanız umduğunuzu bulamamakla alakalı olduğunu düşünüyorum
Biraz zamana gerek var galiba. Kendiniz gibi olun

Evli degilim, cocugum yok, ergen de degilim
Insanlara genel olarak guvenmiyorum. Polemige girmiyorum, asla sesimi yukseltmiyorum mesela hakliyken haksiz duruma dusurulecegime inaniyorum.
Asiri temkinliyim, dedikodudan hoslanmam, hakkimda konusulmasini sevmiyorum. Sinsi degilim ama, sevmedigim insanlarla iyi gecinmeye calismam, hoslanmadiysam selamlasmam. Arkadassak da selami keserim, cok keskin sinirlarim var.
Mesafemi korumak icin sert davraniyorum, insan begenmedigim icin degil kendimi korumak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…