Yil 2008 universite 2. Sinifim. O zamana kadar sevgiliyi birak teklif dahi almamisim. Kendimi cirkin hissediyorum begenmiyorum ergenligin etkileri devam ediyo bi taraftan..Ozguven sıfır. Hep diyorum ki dış gorunuse onem vermeyen kalple seven biri yok mu hic. Derken onu gördüm, aşık oldum. Hayatimda ilk kez birisi benimle konusmak beni tanimak istedi askim dedi. Bi bakmisim sevgili olmusuz. Ayni sehirde degiliz kamera acip konusuyoruz. Bu arada ben kendime bakmaya basladim degistim resmen. Nasil asigim ama nasil cok iyi geldi bana. O benim oldugum sehire geliyordu ben onun yanina gidiyordum. Surekli kavga ediyorduk ama ben küçük seyler diye gormezden geliyordum. Büyük konularda sorunumuz yoktu. Ona güveniyorum, temiz ahlakli efendi utanan sıkılan duzgun aile yapisi olan bir insan. Ama surekli beni kisitliyor, herseyime o kdar cok karisiyor ki. Evlenince gecer dedim. Alti yillik flortun ardindan evlendik. Ailem hic istemedi. Ben coktan atanmis iyi bir yere gelmistim. Ama o ozel sektordeydi benim yarim kdar maas aliyordu.konyalilar seni yanina alirlar dediler. Sana uygun degil dediler ama ben cok isteyince ustelemediler, onemli olan iyi insan olmasi sende istiyorsun madem tamam dediler. Dugun alisverisinde aslinda esim ve ailesi tüm yüzünü gostermisti. Basta ne istiyorsaniz yapariz dediler ama is alisverise gelince surekli sorun cikardilar. Kavga edildi. 80 tl lik gelin cicegi için esim kalbimi kirdi. Boyle zamanda seytan cok uğraşır gecer gecer dedim sabrettim. Allahim ne salakmisim ya. Ne yapmak istesem once bi Hayır diyordu kavga dövüş sonra kabul ediyordu. Ama kalp kirdiktan sonra ne onemi var ki. Annemler o zaman da dedi ama tabi son karar benimdi.
Evlendik. Ilk yil Maas kartim kredi kartim esimde elimden alir aylik bi miktar harcluk verir bi de ondan hesap sorar. Bu evin reisi benim bana sormadan hixbir sey alinmayacak. Bazen gider ona gore pahali sayilabilecek hediyeler alir bana bazen 4 liraya tepsi aldim diye kafama atar. Hazir damacana su aldim diye siddet uygular. Dengesiz. Sevgiliyken hep ev islerinde yardim ederim derdi evlwndik tv den kalkmadi hamile kal soz yapacam dedi yine yapmadi cocuk dogsun yapacam dedi tabi bunu o kadar samimi soyluyor ki yeminler ediyor insan inaniyor tabi bebeğim oldu yine yok. Eve dair para kazanmaktan baska aldigi bi sorumluluk yok. Babam kanser hastasi diye sabrettim hep ama simdi bizdeler ve cogu seyi farkediyorlar.
Kisaca ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz sözünü yasadim. Nasil bu kadar aptal olabildim diye kendime kizmadan edemiyorum