• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suzme salakligimin hikayesi. Bekarlar mutlaka okusun

Yil 2008 universite 2. Sinifim. O zamana kadar sevgiliyi birak teklif dahi almamisim. Kendimi cirkin hissediyorum begenmiyorum ergenligin etkileri devam ediyo bi taraftan..Ozguven sıfır. Hep diyorum ki dış gorunuse onem vermeyen kalple seven biri yok mu hic. Derken onu gördüm, aşık oldum. Hayatimda ilk kez birisi benimle konusmak beni tanimak istedi askim dedi. Bi bakmisim sevgili olmusuz. Ayni sehirde degiliz kamera acip konusuyoruz. Bu arada ben kendime bakmaya basladim degistim resmen. Nasil asigim ama nasil cok iyi geldi bana. O benim oldugum sehire geliyordu ben onun yanina gidiyordum. Surekli kavga ediyorduk ama ben küçük seyler diye gormezden geliyordum. Büyük konularda sorunumuz yoktu. Ona güveniyorum, temiz ahlakli efendi utanan sıkılan duzgun aile yapisi olan bir insan. Ama surekli beni kisitliyor, herseyime o kdar cok karisiyor ki. Evlenince gecer dedim. Alti yillik flortun ardindan evlendik. Ailem hic istemedi. Ben coktan atanmis iyi bir yere gelmistim. Ama o ozel sektordeydi benim yarim kdar maas aliyordu.konyalilar seni yanina alirlar dediler. Sana uygun degil dediler ama ben cok isteyince ustelemediler, onemli olan iyi insan olmasi sende istiyorsun madem tamam dediler. Dugun alisverisinde aslinda esim ve ailesi tüm yüzünü gostermisti. Basta ne istiyorsaniz yapariz dediler ama is alisverise gelince surekli sorun cikardilar. Kavga edildi. 80 tl lik gelin cicegi için esim kalbimi kirdi. Boyle zamanda seytan cok uğraşır gecer gecer dedim sabrettim. Allahim ne salakmisim ya. Ne yapmak istesem once bi Hayır diyordu kavga dövüş sonra kabul ediyordu. Ama kalp kirdiktan sonra ne onemi var ki. Annemler o zaman da dedi ama tabi son karar benimdi.
Evlendik. Ilk yil Maas kartim kredi kartim esimde elimden alir aylik bi miktar harcluk verir bi de ondan hesap sorar. Bu evin reisi benim bana sormadan hixbir sey alinmayacak. Bazen gider ona gore pahali sayilabilecek hediyeler alir bana bazen 4 liraya tepsi aldim diye kafama atar. Hazir damacana su aldim diye siddet uygular. Dengesiz. Sevgiliyken hep ev islerinde yardim ederim derdi evlwndik tv den kalkmadi hamile kal soz yapacam dedi yine yapmadi cocuk dogsun yapacam dedi tabi bunu o kadar samimi soyluyor ki yeminler ediyor insan inaniyor tabi bebeğim oldu yine yok. Eve dair para kazanmaktan baska aldigi bi sorumluluk yok. Babam kanser hastasi diye sabrettim hep ama simdi bizdeler ve cogu seyi farkediyorlar.
Kisaca ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz sözünü yasadim. Nasil bu kadar aptal olabildim diye kendime kizmadan edemiyorum
Bulmuş sizin gibisini, neden yapsın ki. Sizi aileniz zaten 4 tllik tepsi alıp kafanıza yiyin diye okuttu.:skandal:

Teşekkür ederim
beyaz ışığı da görmüşsün ama yine ayrılamamışsın.

filanca kızının derdine, oğlunun hayırsızlığına dayanamadı yıkıldı, hastalandı vs vs derler.

Allah acil şifalar versin babana. seni de kurtarsın inşallah.

Sonra bibi dalga geçiyor oluyor yahu ailen belliki arkanda duracak insanlar ama üzülürler diye dayak yemeye devam ben bunu kabul edemiyorum
Su dayak olayina deyinmek istedim. Ona sormadan damacana su aldim diye ( dolduralim mahalledeki tatli su cesmesinden diyor herkes oyle yspiyor mahallede ama ben icemiyorum) para vermek istemedigi icin sinirden kolumu sıktı ve kanadi biraz sonra cok ozur diledi pisman oldu. Bir kez de kavga etmistik cok sinirlendi kafama vurdu. Bu iki olay da çocuktan sonra oldu. Niye bosanmadim dayagin üstüne derseniz tekrar ediyorum o sirada babam isin tedavisi goruyordu. Onlara hic bir zaman soylemedim bunu. Siddetli agrilari vardi. Herneyse. Simdi siz dersinuz aaaa bi de kocasini savunuyor. Hayir savunmuyorum sadece su dayak yeme olayini kafanizda netlestirmek istedim ya da kelime rahatsiz etti beni

Sert mesajlar geliyor haklisıniz ama samimiyetle yazilan yararli mesajlar da var.

Ben bosanin diyenlerden değilim ancak israr ediyorum kartlarinizi alin. Kadın parasini erkeğe vermez. Net.

Kavga da olmaz merak etmeyin. Bu konuda ilk bağırdiği an gayet sakin eger sorun çikarırsan polisi arayacağim ve hatta sana dava açarim deyin kartları vermemek icin ve gerekirse de yapin. Kartlar sizin bağirarak sizi korkutmasina izin vermeyin. Bu konudaki hukuki haklarınizi bilmiyorum ama sizin olan bir kazancin uzerine yatamaz mantik bunu soyluyor bana. Once o parasini harcar sonra siz devreye girersiniz tulipa'nın da dediği gibi.

Evliliginizi devam ettirme gayretinize saygi duyarım ancak bunun nedeni eger ailem uzulür olursa siz cok uzulursünuz çünku katlanmak zor gelir umarim kendinizce nedenler bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Burda uygun üslupla yazilanlar insana gercekten güç veriyor, yol gösteriyor. Cok oncelerde buraya bununla ilgili bir konu acmistim ve kartlarimi geri almistim. Ama ne olduysa sonra yine ayni seyler oldu. Umarim bu defa yoluna koyarim.

Bence sizinki bahane. Babanız hasta diye ayrılmiyor değilsiniz. Evliyim çocuğum var bu böyle sürer mantigindasiniz. Cok yazık diyecek söz yok. Babalar kızlarını evli görmek için can atmiyor lar sadece mutlu huzurlu evlatları olsun istiyorlar.

İşi gücü olan bir kadın bu hayatı kabul ediyorsa pes. Ayrıca sert mesaj yazanlar az bile yazmış. Umarım kendinize gelirsiniz çok geç kalmadan.

Su dayak olayina deyinmek istedim. Ona sormadan damacana su aldim diye ( dolduralim mahalledeki tatli su cesmesinden diyor herkes oyle yspiyor mahallede ama ben icemiyorum) para vermek istemedigi icin sinirden kolumu sıktı ve kanadi biraz sonra cok ozur diledi pisman oldu. Bir kez de kavga etmistik cok sinirlendi kafama vurdu. Bu iki olay da çocuktan sonra oldu. Niye bosanmadim dayagin üstüne derseniz tekrar ediyorum o sirada babam isin tedavisi goruyordu. Onlara hic bir zaman soylemedim bunu. Siddetli agrilari vardi. Herneyse. Simdi siz dersinuz aaaa bi de kocasini savunuyor. Hayir savunmuyorum sadece su dayak yeme olayini kafanizda netlestirmek istedim ya da kelime rahatsiz etti beni
yalnız o kafana yediğin yumruğun şiddetinden öte dünyaya gidip geldin.

ha bu arada doktora yapan biri olduğuna göre ekonomik, psikolojik şiddete maruz kaldığının farkındasındır herhalde.

Cok mu hosunuza gidiyor dalga gecer gibi gıcık gıcık mesaj yazmak. Zaten canim sıkkın moralim bozuk. Kk ya ne zaman konu acsam bu tarz yorumlar geliyor hep. Bosanamiyorsam var bir sebebi herkes bir degil siz cok rahat bosanabilirsiniz belki ben yapamiyorum. Bi baskasinin hayatini dinlerken ulan niye cekiyo ben olsam asla cekmem diyorum. Ama o is oyle olmuyor isre. Gelin birde benim pemceremden bakmayi deneyin. Sadece kendimi dusunsem ailemin uzulmeyecegini bilsem 1 dk durmam zaten. Cevreden gelecek tepkiler falan. Zor geliyor anliyor musun o karari vermek zor geliyor.
Babam kanserden vefat eden bi tanidigimiz icin ne dedi biliyo musun kızı bosandi onun acisina dayanamadi hastaligi ilerledi öldü dedi. Sunu cok iyi biliyorum ben mutsuzum bosanacam desem her zaman arkamda dururlar ama cok cok uzulurler kafaya takarlar. O yüzden evet bosanmayi cok istiyorum ama yapamiyorum iste

Evet dogru hatirliyorsunuz. Esim vermedi parayi. Son kavgamiz da bu yuzden oldu ailemin de bütün bu olumsuzluklardan bu sayede haberi olmus oldu. Su an icim buz gibi. Onun yuzunden ailemi yari yolda birakmis oldum. Tek mesele bu zaten ipleri elime alamiyorum. Yani olmuyor bagiriyor cagiriyor kavga dovus sonuc degisen bi sey yok. Ben onu bastiramiyorum. Kavgadan sonra kartlari verse de bir sure sonra kavga dovus tekrar aliyor elimden. Bende biktim surekli huzursuzluktan

evladım git bankaya kaybettim de yenisini çıkart.
çözüm bulmak isteyene zor değil.
birde hiç bir kadının sevmediği, içinin almadığı bir adama tahammül edebileceğini sanmıyorum sen o noktaya gelmemişsin henüz. ailen cidden bahanen göremiyorsun şu anda ama öyle.
ve son olarak dayak lafından neden rahatsız oldun ki? kafana vurmuş dayak işte.

evladım git bankaya kaybettim de yenisini çıkart.
çözüm bulmak isteyene zor değil.
birde hiç bir kadının sevmediği, içinin almadığı bir adama tahammül edebileceğini sanmıyorum sen o noktaya gelmemişsin henüz. ailen cidden bahanen göremiyorsun şu anda ama öyle.
ve son olarak dayak lafından neden rahatsız oldun ki? kafana vurmuş dayak işte.
O kadarina da gerek yok gece uyurken alirim cuzdanindan degistiririm sifreyi vermem geri. Yaptim daha once bir kac kez. Ama sonra Cok fazla bagirip ustume yuruyor kavga ediyor sinirleniyor. Sorun cikariyor surekli. Bas edemedim. Bahane olayina gelince cocugu düşünmüyorum aslinda daha küçük alisir diyorum tek bosanan biz degiliz sonucta. Ama babami dusunmeden edemiyorum. Geçen yil taze lohusayken kafama koymustum bosanmayi ama babamin kanser oldugu ortaya cikinca geri adim attim. Her seye sustum sabrettim alttan aldim. Belki de haklisiniz cesaretim yok ama farkinda degilim. Boyle dayak mayak deyince gururuma dokunuyo buna rağmen devam ediyo olmak. Kabullenemiyorum konduramiyorum

babanız kızının mutlu olmasını ister...
illa ki bir psikopatla evli olmasını değil..
yani bence..

Evet dogru hatirliyorsunuz. Esim vermedi parayi. Son kavgamiz da bu yuzden oldu ailemin de bütün bu olumsuzluklardan bu sayede haberi olmus oldu. Su an icim buz gibi. Onun yuzunden ailemi yari yolda birakmis oldum. Tek mesele bu zaten ipleri elime alamiyorum. Yani olmuyor bagiriyor cagiriyor kavga dovus sonuc degisen bi sey yok. Ben onu bastiramiyorum. Kavgadan sonra kartlari verse de bir sure sonra kavga dovus tekrar aliyor elimden. Bende biktim surekli huzursuzluktan

Neden pes ediyorsunuz ki. Boşverin. Bi kere isyan edin. Ben böyle istiyorum artık böyle deyin. Adam bulmuş ya sizin gibi eline vur ekmeğini al. O size versin madem kartını. Siz harcayın. Anlamış sizin kavga döğüş kartı vereceğini. Adam normalde kendi maaşı atıyorum 3000 sizinkiyle harcıyor 7000 ohhh ne rahat. Benim bildiğim erkek koyar maaşını yetmediği yerde kadın harcar.

Bence babanız sizin mutlu olmanızı ister. O yüzden bi kere tamam bitti derseniz onlarda mutlu olur.
Ya benimde kızım var çok korkuyorum. Kızınız olsa istermisiniz böyle evliliği olsun. Neden kendi kıymetinizi bilmiyorsunuz. Bu hayata bi kere geliyoruz. Adam olmayan adamları eğitmek zorunda değiliz

Ya tekrar yazmak istedim. Bi arkadaşım vardı resmen kocasının 3 katı kazanıyordu. Kartı herşeyi adamda duruyordu. İş yerinde kafede yemekte orda burda sürekli söyledim böyle olmaz kartını al diye. Düşünün kadın nerdeyse 8000 alıyor ama öğlen yemeye çıkarken kırk kere düşünüyor. Bi badi alacak beğeniyor akşamına parayı kocadan alıyor ertesigün alabiliyor o da izin çıkarsa. Senelerin sonunda söyleye söyleye artık biz bıktık. Bigün gaza geldi kartını iptal ettirdi yenisi geldi. İnternet şifrelerini cartu curtu değiştirdi. Bi baktık hesapta bi lira yok. Adam maaşın yattığı gün kendi hesabına gönderiyor parayı. Taaa bi dahaki maaşta haberi oldu adamın. Olay çıkardı bağırdı çağırdı. Kadın çocuğuyla başka bi arkadaşa gitti. Adam kaldı evde bi başına. Tam 3 ay geçti adam alışmış tabi 2500 alıpta 10000 harcaya yemedi kıymetli totosu. Yalvar yakar oldu. Arkadaşım barıştı son şans dedi. Şimdi ipler elinde.
Adam maaşlardan artan paraları annesinin hesabına gönderiyormuş düşünün. Bu kadar fesat adamlar var. Lütfen ya yapma alnın terini kimseye yedirme. Helede böyle bir adama

Ee nerde kamu spotu?
Sonunda bi boşanıyorum kurtuluyorum lafı yok?

Cok mu hosunuza gidiyor dalga gecer gibi gıcık gıcık mesaj yazmak. Zaten canim sıkkın moralim bozuk. Kk ya ne zaman konu acsam bu tarz yorumlar geliyor hep. Bosanamiyorsam var bir sebebi herkes bir degil siz cok rahat bosanabilirsiniz belki ben yapamiyorum. Bi baskasinin hayatini dinlerken ulan niye cekiyo ben olsam asla cekmem diyorum. Ama o is oyle olmuyor isre. Gelin birde benim pemceremden bakmayi deneyin. Sadece kendimi dusunsem ailemin uzulmeyecegini bilsem 1 dk durmam zaten. Cevreden gelecek tepkiler falan. Zor geliyor anliyor musun o karari vermek zor geliyor.
Babam kanserden vefat eden bi tanidigimiz icin ne dedi biliyo musun kızı bosandi onun acisina dayanamadi hastaligi ilerledi öldü dedi. Sunu cok iyi biliyorum ben mutsuzum bosanacam desem her zaman arkamda dururlar ama cok cok uzulurler kafaya takarlar. O yüzden evet bosanmayi cok istiyorum ama yapamiyorum iste

Anan baban seni döven adamdan boşanmana sevinmeli.

boşanmayı ölüm acısı ya da sebebi ile ilişkilendirmek ne menem bişeydir:( kafalar değişmedikçe zor..çok zooor

Ya okadar sinir oluyorumki şu maas kartinni adamlara vereni. aileniz yillarca sizi elin adamina bakasiniz diyemi okutup büyüttü.

Hazır ailesinde sizdeyken sana hiç birşey yapamaz.
1.ilk iş yarın sabah kartlarını iptal ettir..ve kesinlikle bir daha verme..eminim olay çıkacaktır..hiç takma..sövse saysa tıka kulağını.
2.birikim yap! Boşanırken lazım olacak...şimdi harçlık verip arıza çıkaran o zaman düşünemeyeceğin kadar iğrençleşecek çünkü.Ayrıca o kadar okumuş etmişsin bu saygısız ve sevgisiz adam için değil heralde!
3.Ailen olanları bilse zaten boşan der rahat ol.
4.kendine güven sen bu dünyada bitanesin ve yaşam hakkın bir kez...içine sine sine doya doya yaşa mutlu olarak.
5.Bebeğin mutsuz ezilen bir annenin değil mutlu ne yaptığını bilen karar verebilen bir annenin bebeğimin olmak ister emin ol...

Kısaca yeter bu kadar saflık deme zamanın gelmiş geçiyor bile...
Haa adamı hala seviyorsan bişey diyemem.Ama asla değişmeyeceğini bil!

Umarım herşey istediğini gibi olur arkadaşım.

Edit:Babanıza geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Son düzenleme:
Oncelikle insaniz hepimiz, hepimiz hata yapabiliriz. Kendinize kizmayin, yasamadan bilemezdiniz, belki de ona inanmak istediniz ve birisi tarafindan sevilmek istediniz..
bence, psikolog ile gorusup dertlerinizi dile getirmeniz sizi oldukca rahatlatacaktir.
Calisan birisi oldugunuza gore, maddi gucunuzun getirecegi guc ile, mutlu degil iseniz , ayrilabilirsiniz.
Babaniza acil sifalar diliyorum.
Lutfen kendinize iyi bakin cunku bu ulkede malesef kadinlar kendine iyi bakmak zorunda.
Insallah hakkinizda hayirlisi ne ise o olur, mutlu ve saglikli olursunuz.
Dualarim sizinle

Back
X