• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleyim

zybl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
8
4
1
26
Sevgilimle dışarıda çok mutluyum. Geziyorum tozuyorum çok eğleniyorum, eve gelince o kadar hüzünleniyorumki ağlıyorum. Neden böyle oluyor? Geçmişte aramızdaki sorunlar veya hiçbir şey yokken bile huzursuzluk geliyor içime. Bugün çok eğlendik beni eve bıraktı şuan oturdum içimdeki histen dolayı ağlıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan

Sevgilimle dışarıda çok mutluyum. Geziyorum tozuyorum çok eğleniyorum, eve gelince o kadar hüzünleniyorumki ağlıyorum. Neden böyle oluyor? Geçmişte aramızdaki sorunlar veya hiçbir şey yokken bile huzursuzluk geliyor içime. Bugün çok eğlendik beni eve bıraktı şuan oturdum içimdeki histen dolayı ağlıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan
Dini hassasiyetleriniz mi var? Yada onunla geçirdiğiniz zamanda başka birilerini ihmal ettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Suçluluk hissi gibi sanki…..

İnanınki zerresi yok, geçmişte güvenimi sarsıcı durumlar yaptı fakat 4 yıllık sevgiliyiz bunları aştık ama bazen bunlar geliyor aklıma ve hala çok kötü oluyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum, bazende hiçbir şey yokken böyleyim..

İnanınki zerresi yok, geçmişte güvenimi sarsıcı durumlar yaptı fakat 4 yıllık sevgiliyiz bunları aştık ama bazen bunlar geliyor aklıma ve hala çok kötü oluyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum, bazende hiçbir şey yokken böyleyim..

İçinizdeki his ne diyor da bu denli üzülüyorsunuz ? Yanlış olduğunu mu düşünüyorsunuz sevgilinizle gezmenin ?

Herkesin kendi düşüncesi tabi ki ama, profil
yaşınız doğru ise, iş hayatına atılmadan önceki öğrencilik yılları tam gezme, hayatın tadını çıkarma, eğlenme yıllarıdır. En güzel dönem bana göre.

İçinizdeki his ne diyor da bu denli üzülüyorsunuz ? Yanlış olduğunu mu düşünüyorsunuz sevgilinizle gezmenin ?

Herkesin kendi düşüncesi tabi ki ama, profil
yaşınız doğru ise, iş hayatına atılmadan önceki öğrencilik yılları tam gezme, hayatın tadını çıkarma, eğlenme yıllarıdır. En güzel dönem bana göre.

Evet en güzel dönemlerimiz asla yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkçası o kafa yapısında bir insan değilim. Ailem sevgilimi ilk başta onaylamadı, tanıdıkça onay verdi. Sevgilimin geçmiş yıllarda başka bir kıza yazdığını gördüm vs. Bunları atlattık şuan ilişkimiz çok güzel fakat ben eve geldiğimde hep bu kötü olayları hatırlayıp ağlıyorum

Evet en güzel dönemlerimiz asla yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkçası o kafa yapısında bir insan değilim. Ailem sevgilimi ilk başta onaylamadı, tanıdıkça onay verdi. Sevgilimin geçmiş yıllarda başka bir kıza yazdığını gördüm vs. Bunları atlattık şuan ilişkimiz çok güzel fakat ben eve geldiğimde hep bu kötü olayları hatırlayıp ağlıyorum
Demek ki hazmedememişsin aldatılmayı. Böyle huzurlu olamazsın evlenseniz bile ;)

Aşk yok demek ki eğlenmek vakit geçirmek iyi geliyo. Üniversitede bi sevgilim vardı sorunun ne olduğunu anlamıyodum ama dışarda gezerken arkadaşlarımızla otururken çok seviyorm gibi hissediyodum başbaşa kalınca bi darlanma geliyodu hep başkaları olsun yanımızda eğlenelim istiyodum sonradan anladım ki sevmiyomuşum aslıda. Anlayınca ayrılmıştım 🙄

Aynısını yaşadım eski bir ilişkimde. Adamla gülüp eğleniyordum eve gelince depresyon müziklerimi açıp ağlıyordum sabaha kadar uyuyamıyordum sıkıntıdan..

Çünkü aslında ilişkimde asla hasır altına süpüremeyeceğim ciddi sıkıntılar vardı, içim hiç rahat değildi, güvenmiyordum ve ayrılmam gerektiğini çok iyi biliyordum.

Aynı dertten muzdarip birine rastlamanın mutluluğu ve sizle dertleşme isteği aldı götürdü içimi satırlarınızı okurken..

Bence de üstteki üyelerin dediği gibi. Sizi ceken bişeyler vardır elbette ama beyniniz bu adamı reddediyor.

Back
X