- Konu Sahibi acemiprenses15
-
annem ve babam öğretmen oldukları için beni çok terbiyeli yetiştirmek istediler.Bunun için çok susturuldum.Ama çok kısıtlandırılma getirmediler.Psikoloğa gittim tabi ama ilaç verip yolladılar
merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım sorunum kendim.Kendimle hiçbir zaman barışık olamadım.Aslında herkes çok güzel bebek gibi bir yüzüm olduğunu söylerler ama vücudumla ilgili büyük problemlerim var:1no2:boyum 160 kilom ise 63:sinifsinif:kendimi çoooooooooook çirkin buluyorum.fotoğraf çekilmekten çok korkuyorum eğer çekilirsem kesin kötü çıkmışımdır diye düşünüyorum kendi kendimi yiyorum.Yaptığım her hareket insanlar tarafında ayıp olarak karşılanıyor diye düşünüyorum.Sanki her hareketimle rezil oluyorum her hareketim ayıplanıyorum.Arkadaşlarım sürekli yaptıklarımla beni eleştiriyor yeter artık yaÇok üzgünüm çoookZaten çok çekingen bir yapım var ne zaman toplum içinde utangaçlığımı yenmeye çalışsam sonrasında pişman oluyorum.Bu bir hastalık mı lütfen yorum yapın yapacağınız her yorum için şimdiden teşekkürlermafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?