evlilikten sonraya saklıyorsa saklanacak bişeyleri olabilir,
kötü bir süprizle karşılaşmak istemiyorsan öncesinde mutlaka bişeyler yaşamalısın bu adamla.
belki ten uyumunuz olmayacak, kimyanız tutmayacak, birbrinizin beklentilerini karşılayamayacaksınız, böyle bir konuda risk alınır mı?
aldatma adamı şimdi cinsel ihtiyaçlar için, sonra yüzüne bakamazsın.
Benim için mahzuru yok açıkçası.Tövbe yarabbim. One night stand için destur mu istiyorsun bizden
Üye çok haklı!evlilikten sonraya saklıyorsa saklanacak bişeyleri olabilir,
kötü bir süprizle karşılaşmak istemiyorsan öncesinde mutlaka bişeyler yaşamalısın bu adamla.
belki ten uyumunuz olmayacak, kimyanız tutmayacak, birbrinizin beklentilerini karşılayamayacaksınız, böyle bir konuda risk alınır mı?
aldatma adamı şimdi cinsel ihtiyaçlar için, sonra yüzüne bakamazsın.
Sen bilirsin de bu ihtiyaçlar için ille de birisi mi gerekir
Yani Adam hasta oldu kocacığım sen salonda koltukta yat ben şu x kişisi ile yatak odasında bir birlikte olayım gelirim sonra mı diyeceksin
Bir de Adamın bekaret isteği var mı bari bunu konuşun sonra üzülmeyin karşılıklı
Nişanlısı için problem yoksa benim için de mahsuru yok :)Benim için mahzuru yok açıkçası.
Yolun açık olsun benzemez kardeş!
Acikcasi bende ondan korkuyorum. Ona kalırsa evlendikten sonra bişeyler yaşanacak. Dediğin gibi ten uyumunu bırak birde sıkıntılı olursa işte o evlilik benim için çekilmez hale gelir. Ama bunu ona nasıl söyleyeceğim bilmiyorum
Bir şey soracağım. Nişanlın bu kadar iatekli olduğunu ve eaki nişanlınla bu yüzden ayrıldığını biliyor mu? Evlenince problem büyümesin sonra senin istediğin performansı sergileyemezse.
Bir de eski nişanlı neden ayrıldı ya öpüp başına koyması gerekirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?