Neden böyleyim :(

"evlilikten sonraya " okuyunca geçen yıl burada okuduğum bir konu geldi aklıma

adam kızla hiç birlikte olmamış
kız kaç aydır evliyim hala kızım diye konu açmıştı

bilmem anlatabildim mi?

Birlikte olmazsanız da hiç mi yakınlaşmadı adam sana ya dini duyguları ağır basıyor yada cinsel sıkıntısı var önemli bir konu bunu onunla konuşmalısın.
Bunun için aldatıp kendi ruhuna leke sürme. Mastürbasyon diye birşey var bunları araştırsan zaten bakirede olmadığına göre işini görür diye düşünüyorum

Ne bilim evlendikten sonra benden kaçma sonra şikayetçi olma falan dedi. Yani sürekli olacağı manasına getirip durdu da bilemedim yine de.

Hayır hiç yakinladmadi, öpmedi bile. Mastürbasyon yapmayı sevmiyorum

bence bılet al yanına gıt valla ne yasıcaksan onla yasa..bence adam bayılır..alan memnun satan memnun muhabbeti.hem aldatmıs olmassın.bu ısın bı de vıcdan kısmı var.htırlatayım beybii

"evlilikten sonraya " okuyunca geçen yıl burada okuduğum bir konu geldi aklıma

adam kızla hiç birlikte olmamış
kız kaç aydır evliyim hala kızım diye konu açmıştı

bilmem anlatabildim mi?

Evet bende ondan korkuyorum

abov kız dellenmişin sen sen bence görüştüğünüzde bi şekilde adamı ikna et. yoksa durum vahim

Evet bende ondan korkuyorum

Nişanlın dindar değilse şayet -ki dindar geçinenler bile bu konularda ne kadar dikkatli tartışılır?- bir sıkıntı olabilir.Sen bakire olmadığına göre dindar bir adamla nişanlanmadığını varsayıyorum. O halde nişanlın sıkıntılı. Evlenmeden çözmeye çalışın yoksa şimdi aldatmayı düşünen sen evlenince ohooovv.. Müge anlılara düşme diye tüm çabamız :))

Hayır hiç yakinladmadi, öpmedi bile. Mastürbasyon yapmayı sevmiyorum
Öpmediyse ölsün bence :) o ne ya insan sevdiğini öpmek ister bu bir duygu aktarılmıştır cinsellikten ziyade. Sen o adamla evlenme aldatırsın bu kafayla yazık adama sende aldatma tiniyeti var o yuzden yazık diyemicem kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…