- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Ay deme öyle ya .. bir an önce bişeyler yapmam lazım benim
Düşüncenden vazgeçtiğini varsayarak cevap yazıyorumNe bilim evlendikten sonra benden kaçma sonra şikayetçi olma falan dedi. Yani sürekli olacağı manasına getirip durdu da bilemedim yine de.
Dildo al.
Nişanlın dindar değilse şayet -ki dindar geçinenler bile bu konularda ne kadar dikkatli tartışılır?- bir sıkıntı olabilir.Sen bakire olmadığına göre dindar bir adamla nişanlanmadığını varsayıyorum. O halde nişanlın sıkıntılı. Evlenmeden çözmeye çalışın yoksa şimdi aldatmayı düşünen sen evlenince ohooovv.. Müge anlılara düşme diye tüm çabamız :))
bir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre
dildo ne?
pihiiiiiii
Daha öncesinden böyle bir konuşma geçti. evlenmeden önce bişeyler yasaninca bütün heyecan gidiyor . Bence bu tür şeyleri evlendikten sonra yasanmali diyordu.
işte ilk kib şanslısı
sende bilmiyorsun değil mi
gerçekten biri söylesin aydınlanmak istiyorum şu an
Yapay penis. Vibratör.işte ilk kib şanslısı
Bence giiiiigle amca yardımcı olacaktırbir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre
dildo ne?
işte ilk kib şanslısı
Oysa ki dildo deyince insanın aklına başka aygıtlar geliyor.Yapay penis. Vibratör.
ahahaha burda aydınlatamayız seni artı onsekiz.
Bir google amcaya sor yaa. Anlatır o detaylıca.
Yapay penis. Vibratör.
Bence giiiiigle amca yardımcı olacaktır
bir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre
dildo ne?
işte ilk kib şanslısı
insan öpüşmediği biriyle nasıl evlenir aklım almıyor benim
bikaç ay sonra yeni evliyim eşim 15 günde bir istiyor, o da 35 sn sürüyor diye konu açarsın bak, denemeden ayakkabı bile alınmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?