Neden böyleyim :(

Ay deme öyle ya .. bir an önce bişeyler yapmam lazım benim

yavrum cok cıddıyım adam gecmısını bılıyosa coktaaaaaaaaaann bıseyler yapardı senınle.dokunmuyorsa vallahi sıkıntı var.bu ay bunu cozmeden yuzuk takma.2 .kez yuzuk atmak ıstemezsın dımı

Direkt yeni üyemi diye baktım vallahi

Kız bu ne istek maşallah , ama sana denk gelen erkeklerde tam tersi yani . bana da erkek arkadaşının cinsel problemi var gibi geldi önce bunun üstünde dur ve aldatma adamceğızı

Ne bilim evlendikten sonra benden kaçma sonra şikayetçi olma falan dedi. Yani sürekli olacağı manasına getirip durdu da bilemedim yine de.
Düşüncenden vazgeçtiğini varsayarak cevap yazıyorum

Ya cinsellik çoğu evlilikte sorun sen libidolusun çocuk değil gibime geldi al sana ayrılık sebebi !
Sen al onu karşına açık açık konuş bunu simdi yapmazsan ilerde mutlaka ayağınıza takılır bu. Korkarım çocuk isteksiz ise ayrılık kaçınılmaz olur buda senin ikinci ciddi birlikteligin ayrılığı olur

Bir an önce kendini toparla gir konus pürüzler önceden temizleyin

Daha öncesinden böyle bir konuşma geçti. evlenmeden önce bişeyler yasaninca bütün heyecan gidiyor . Bence bu tür şeyleri evlendikten sonra yasanmali diyordu.

Daha öncesinden böyle bir konuşma geçti. evlenmeden önce bişeyler yasaninca bütün heyecan gidiyor . Bence bu tür şeyleri evlendikten sonra yasanmali diyordu.

Var sıkıntısı onun.Bence.Evlendikten sonra yaşarsınız ama ayda yılda bir. Sen kudurursun bak. Açık açık konuş herifle. Gerçi böyle tipler asslaa kabul etmezler sorunlu olduklarını. Ay bilemedim.

senin gibi bir arkadaşım vardı.erkek arkadaşıda sakin mülayim bir çocuk.aralarında fazla bişey olmamıştı ve evlendiler.bazen haftada 1 oluyormuş bazen daha uzun.kız çıldırmak üzere boşanmayı düşünüyor.aynı şeyler onada söylenmiş evlendikten sonra böyle olmam, şimdi günahından korkuyorum vs vs ama inan evlenince çok fazla düzelme gelişme olmamış.bilemicem artık senin nasıl olur? kaldı ki bizimkiler flört döneminde bişeyler yaşamıştı sen hiç öpüşmedik diyorsun. bu nasıl ilişkidir yahu??

insan öpüşmediği biriyle nasıl evlenir aklım almıyor benim
bikaç ay sonra yeni evliyim eşim 15 günde bir istiyor, o da 35 sn sürüyor diye konu açarsın bak, denemeden ayakkabı bile alınmaz

Benım şöyle bir tezim var. İyi huylu erkekler kötü sevişiyor, pisliklerde güzel sevişiyor. Hem iyi sevişen hemde karakteri saglam erkek yok gibi bişey :)) Dolayısıyla kadınlar hepsi birarada olmuyo zaten diyip iyi huylu adam bulduklarında sevişmekte olur diyebiliyolar? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…