• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleyim :(

benzemezkimsesana açtığın nickle konun arasında bağlantı kurdum ben nedense :D
çok görmüş geçirmişssin belli
ne deyim düz duvara tırmanmada sıkıntı yok
istediğinle istediğin pozisyonu yapabilirsin
bir şartla
hayatında kimse olmamalı!

son cümleye kadar sakince okuyordum, sonradan adam aseksüel yada gay çıkmasa bari diye.. son cümleyi görünce :oha::oha::oha::oha: deli misin yaaa... daha nişanlısın, aşkın tavan yaptığı bu dönem başkasıyla ilişkiye girmeyi nasıl kaldırcak miden? bu ne iğrenç bir hayal? sen ayrıl o nişanlıdan bak çok ciddiyim. sen de aşk şimdiden bu kadar yokken evlendikten sonrayı düşünemiyorum

Konuşmaları isteksiz olduğunu göstermiyor. Her defasında bunu dolaylı yollardan yada direk olarak belirtiyor. Bişey yasayamamiz ortamdan kaynaklı.
Konuşmayla olsaydı ohoo :)
Yanlış okumadıysam nişanlanmak üzeresiniz ama henüz öpüşmediniz bile. İsteksiz adam böyle olmaz ki. Hadi tamam ortamdan ötürü sevişemezsiniz, ki isteyen adam her şartta ortam yaratır, öpmemiş bile.

Eğer evlendikten sonra istediğiniz gibi olacağına eminseniz tek çareniz dişinizi sıkmanız.

Canım s.kilmek istiyor diyorsun.
Gelip burada konu açıyorsun.
Çok saçma. Burada lak lak edene kadar git yap.
Çok zor bir şey olmasa gerek.
Yalnız sen evlenme bence.
Doyumsuzsun.
Yarın eşim diyeceğin adam seni tatmin etmezse adamı aldatırsın.
Boşuna adamın hayatını rezil etme.
Git kafana göre doya doya yaşa.

Terbiyesizce bir üslüp..
Kib.......

Şimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
30 yaşındayım, daha önce nişanlanip ayrıldım. Şimdi başka biri ile görüşüyorum. 1 ay sonra nişanım var. Erkek arkadaşım başka şehirde. Çok sık görüşemiyoruz. Çok saf iyi niyetli ve tek istediği benimle evlenip bir yuva kurmak.
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Bense tam tersi çok fazla cinsel konuda istekliyim. Eski nisanlimi bu yüzden biktirmistim. Sürekli birlikte olmak istiyordum.
Erkek arkadaşım hayatıma girmeden öncede sırf ihtiyaclarim için bile görüştüklerim oldu .şimdi o hayatımda olunca kendime engel olmaya çalışıyorum.
Ama daha fazla dayanamicam gibi.
en azından ihtiyaçlarımi o duymadan biriyle karsilasam diyorum.
Hiç başına gelen olmadı mı ya. Bu kadar düşkün biri bir ben değilimdir herhalde:)
Yazdim yazdim sildim. Ne diyeyim bilemedim. Sen solo takil bence

Konuşmaları isteksiz olduğunu göstermiyor. Her defasında bunu dolaylı yollardan yada direk olarak belirtiyor. Bişey yasayamamiz ortamdan kaynaklı.
ağzı bu konuda çok laf yapanlar genelde boş çıkıyor haberin olsun ;) sen çok güvenme o istekliyim konuşmalarına. şu sıra isteksiz iktidarsız erkek o kadar çok okuyorum duyuyorum ki, çağın hastalığı bence. madem bu konuda açık düşüncelisin, denemeden alma o zaman...

siz erkeklerin nişanlıyken yada sevgiliyken kız arkadaşları ile bir şey yaşayamıyorsa hiç başka şekilde başka birileriyle cinsel ilişki yaşamadıklarını mı düşünüyorsunuz ? ben asla böyle bir dünya olduğunu düşünmüyorum. yahu şimdi 17-18 yaşında bile olan erkekler bile birilerini buluyorlar ve bunu yaşıyorlar....

kadınların cinsel istekte olması nedense hep çok tepki topluyor neden bu insani bir istek değil mi bizler içinde kadının hormonları çalışıyor dürüstçe dile getirmiş çok normal isteğinin çoğu bayandan fazla olması ( onu ölçülendiremeyiz ayrıca,bilemeyiz)

Asıl mesele şu ki, siz bu konuya belli ki önem veriyorsunuz sanırım karşınızda ki insan biraz daha naif, siz daha dışarıya dönük ve özgür ruhlusunuz o sebeple bunun çok normal bir durum olduğunu onu sevdiğiniz için ve ileride hayatlarınızı birleştireceğiniz için bunu yaşamınızın çok sağlıklı olacağını birbirinizi daha iyi tanımak için ayrı bir fırsat olacağını uygun bir ortam da baş başa anlatın,bence hatanız şu olmuş böyle bir sorun yaşayıp yine aynı profil bir erkek seçmeniz ve aynı sorunla karşılaşmanız bence onu bu konuya alıştırın inşallah her şey yolunda gider çünkü nişana çok az kalmış 2. kez aynı sorundan nişan atmanız pek hoş bir durum olmaz. ayrıca biraz daha dürtülerinizi kontrol altına alın sonuçta böyle bir durumda aldatmış oluyorsunuz ne bayan ne de erkek için hiç hoş değil size yapılsa bayan olarak üzülürdünüz burda ki kaç bayanın başlıca üzüntü sebebidir bu sizde aynı hassasiyet ve empati ile yaklaşın derim .... madem herşey konuşulunuyor erkekler nasıl bazen kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar sizde kendinizi keşfedicek ve sizi daha sakin tutacak yollara başvurabilirsiniz ( ay nasıl söyleyeyimm bilemedim yani işte ) :))) bol şans ama aldatmayın karşınızda nadir rastlanan bir adam var kıymet bilin bencee ,sevgiler.

Çok itici ve inandırıcı olmayan bi konu :işsiz:
Benide ilgilendirmez zaten :kusmuk:
:KK55::KK55::KK55:

azıcık sabret be bacim bu zamana kadar dayanmissin olmadı sen oglana nikahı bas kaçır dağa kaldır ne diyeyim yani senin böyle demene :KK4::skandal:

Back
X