• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleyim :(

adam öpüşmekten bile kaçınıyor nasıl sevişecek acaba

Ay canım sıkıldı iyice ya. Şuan libidom yerlerde. Bana gelende hep gezeyim tozayim havalarindaydi. Pek evlenme niyetli degillerdi. Sonra bu görücüye usulü gibi bişey oldu. Düzgün çocuk dedim kabuk ettim.

Ay canım sıkıldı iyice ya. Şuan libidom yerlerde. Bana gelende hep gezeyim tozayim havalarindaydi. Pek evlenme niyetli degillerdi. Sonra bu görücüye usulü gibi bişey oldu. Düzgün çocuk dedim kabuk ettim.

bilemiyoruım ama bu fazla 'düzgün' gibi hiç heyecan verici bir tipe benzemiyor.senin için olmaz.

bak yeni öğrendim cümle içinde kullanma hevesim var diyorum ki dildo mu ne o en iyisi

sen bu soğuk nevaleyi bırak :/

ya seni çok arzuluyorum diyip bir şekilde yatağa atacaksın ya da oturup açıkça cinselliğin senin için çok önemli olduğunu, evlilikten önce de yaşamaya ihtiyaç duyduğunu, bu konuda bir uyumsuzluk yaşarsanız evlendikten sonra çözüm aramaktansa evlenmeden önce aramanızın daha kolay olacağını düşündüğünü falan söyleyeceksin.

bence bu sözler gayet guzel arkadasa katılıyorum bunun üstünden yürü,

senin sorun ve sorunun bir yana, nişanlın umarım o konularda sorunlu değildir.. bunu bilemeyecek olman düşündürmeli aslında. en azından eski sevgililerinden falan araştırsan ilişki durumunu bir öngörün olur.

senin sorun ve sorunun bir yana, nişanlın umarım o konularda sorunlu değildir.. bunu bilemeyecek olman düşündürmeli aslında. en azından eski sevgililerinden falan araştırsan ilişki durumunu bir öngörün olur.

Eski sevgilinin nasıl arastiricam anlamadım

İstekli olmanızı anlıyorum, bu normal bir şey. Ama sırf bunu gidermek için evlenme yoluna girdiğiniz adamı aldatmayı düşünmeniz hoş değil. Nasıl ki erkeklerin, kendileriyle sevişmeyen sevgililerine "benim ihtiyaçlarım var" demelerine hatta bu yüzden başkalarıyla olmalarına kızıyorsak, sizinki de aynı durum.

Hayatınızda biri olmasaydı one night stand de yapardınız, fuckbuddy de, friends with benefits de, kimseyi ilgilendirmezdi. Ama ilişkiniz açık ilişki olmadığı sürece şu an bir sadakat yükümlülüğünüz var.

Ancak şu bir gerçek ki bu derece sekse uzak bir adamın evlendiğinizde sizi tatmin edememe ihtimali bence yüksek.

Ama daha fazla dayanamicam gibi.
en azından ihtiyaçlarımi o duymadan biriyle karsilasam diyorum.
Komik mi bu ..Hani kimseyi yargılamak haddimiz değil ama..Ne bu ihtiyaç..eve bulgur pirin fln mu alıyorsunuz..İhtiyaç
O duymadan sırf dayanamadigin için sırf ihtiyaç duyduğun için aldatacaksin ve bunu normal bulmizi sana hak vermemizi istiyorsun öylemi??
Kusura bakma ama midem bulandı senden ve bu iğrenç zihniyetinden!
:KK9::KK9::KK9:

Canım s.kilmek istiyor diyorsun.
Gelip burada konu açıyorsun.
Çok saçma. Burada lak lak edene kadar git yap.
Çok zor bir şey olmasa gerek.
Yalnız sen evlenme bence.
Doyumsuzsun.
Yarın eşim diyeceğin adam seni tatmin etmezse adamı aldatırsın.
Boşuna adamın hayatını rezil etme.
Git kafana göre doya doya yaşa.

İstekli olmanızı anlıyorum, bu normal bir şey. Ama sırf bunu gidermek için evlenme yoluna girdiğiniz adamı aldatmayı düşünmeniz hoş değil. Nasıl ki erkeklerin, kendileriyle sevişmeyen sevgililerine "benim ihtiyaçlarım var" demelerine hatta bu yüzden başkalarıyla olmalarına kızıyorsak, sizinki de aynı durum.

Hayatınızda biri olmasaydı one night stand de yapardınız, fuckbuddy de, friends with benefits de, kimseyi ilgilendirmezdi. Ama ilişkiniz açık ilişki olmadığı sürece şu an bir sadakat yükümlülüğünüz var.

Ancak şu bir gerçek ki bu derece sekse uzak bir adamın evlendiğinizde sizi tatmin edememe ihtimali bence yüksek.

Konuşmaları isteksiz olduğunu göstermiyor. Her defasında bunu dolaylı yollardan yada direk olarak belirtiyor. Bişey yasayamamiz ortamdan kaynaklı.

Doyumsuzsun.

Sana mi kaldı benim evlenip eevlenmeyecegimmm.

Doyumsuzsun.
:KK57::KK57: çok terbiyesizsiniz. Hiç yakıştıramadım bir kadına bu küfrü.

Back
X