Sürekli olacağı manası mı? :) Valla süreklilik kavramı kişiye göre değişir mesela sizin kavramınızı anlamakta güçlük çektim. Evlilik sadece cinsellik değil. Atıyorum eşiniz bir iş seyahatine gitti yada adam hasta ne yapacaksınız? Tamam anladım libidonuz yüksekde bu şarjla pille çalışan bir şey değil ki doldur tak tuk bitir işi. Benzemezkimsesize :)Ne bilim evlendikten sonra benden kaçma sonra şikayetçi olma falan dedi. Yani sürekli olacağı manasına getirip durdu da bilemedim yine de.
böyle hatunlar da varmışŞimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
30 yaşındayım, daha önce nişanlanip ayrıldım. Şimdi başka biri ile görüşüyorum. 1 ay sonra nişanım var. Erkek arkadaşım başka şehirde. Çok sık görüşemiyoruz. Çok saf iyi niyetli ve tek istediği benimle evlenip bir yuva kurmak.
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Bense tam tersi çok fazla cinsel konuda istekliyim. Eski nisanlimi bu yüzden biktirmistim. Sürekli birlikte olmak istiyordum.
Erkek arkadaşım hayatıma girmeden öncede sırf ihtiyaclarim için bile görüştüklerim oldu .şimdi o hayatımda olunca kendime engel olmaya çalışıyorum.
Ama daha fazla dayanamicam gibi.
en azından ihtiyaçlarımi o duymadan biriyle karsilasam diyorum.
Hiç başına gelen olmadı mı ya. Bu kadar düşkün biri bir ben değilimdir herhalde:)
pardon siz bakir değil misiniz?ihtiyaçlarınızı ne şekilde karşılıyorsunuz anlayamadım.İstekli olabilirsiniz normal fakat sizinki başınıza vurmuş durumda.Başkalarına gitmeniz sizi basit kılar.Şimdi nişanlınızı aldatırsanız evlendikten sonrada aldatırrsınız. Erkeğin başkalarına gittiğini duydum da kadını da düymuş olduk.dünya ter mi dönüyor acaba?Şimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
30 yaşındayım, daha önce nişanlanip ayrıldım. Şimdi başka biri ile görüşüyorum. 1 ay sonra nişanım var. Erkek arkadaşım başka şehirde. Çok sık görüşemiyoruz. Çok saf iyi niyetli ve tek istediği benimle evlenip bir yuva kurmak.
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Bense tam tersi çok fazla cinsel konuda istekliyim. Eski nisanlimi bu yüzden biktirmistim. Sürekli birlikte olmak istiyordum.
Erkek arkadaşım hayatıma girmeden öncede sırf ihtiyaclarim için bile görüştüklerim oldu .şimdi o hayatımda olunca kendime engel olmaya çalışıyorum.
Hiç başına gelen olmadı mı ya. Bu kadar düşkün biri bir ben değilimdir herhalde:)
Evlendikten sonrada kocam benimle pompi yapmıyor ihtiyacımı karşılamak için nerelere gidiyim mi diceksin
Adama sor bi neden pompişmiyoruz ben istekli bir hatunum, ya adamın kuşu öldüyse beybi ?
Evlenince daha büyük sıkıntılar olabilir
Bu seslenişin sonrasında ne oluyor diye sormycamAyyyyy pompiş ne demekki ben bazen kocama POMPIIII POMPİİİİİŞ POMPİSKOOO diye sesleniyordum evin içinde
valla senın ıcıne azgın bı erkek kacmıs kııııız
erkekler para karsılıgı kadın buluyoda
sen nasıl bulacan kı merak ettım
Evlendikten sonrada kocam benimle pompi yapmıyor ihtiyacımı karşılamak için nerelere gidiyim mi diceksin
Adama sor bi neden pompişmiyoruz ben istekli bir hatunum, ya adamın kuşu öldüyse beybi ?
Evlenince daha büyük sıkıntılar olabilir
bazı bayanlar yemin ederim çok tatlı hahahah :)))Bu seslenişin sonrasında ne oluyor diye sormycam
Kocacım fofenk yapmıyorsak kendimi tüfenkle vuracağımDiğer adıda fofenk fofenk kk'ya mal olmuş bir terimdir:)))
Burada konu değişiyor bir anda..
İnandırıcı gelmemeye başlıyor artık..
Kocacım fofenk yapmıyorsak kendimi tüfenkle vuracağım
vibratör gibi oda bir sex cihazıbir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre
dildo ne?
Şimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
Haklısınız bende olsam inanmazdim. Biraz kendimi anlatmakta yetersiz kaldım galiba. Şöyle, cinsel konulara girmez. Ama tek söylediği şey bir kaç ay evden çıkmayız deyip gulmesi ve konuyu kapamasi. Evlenelim bak bu seferde bikma kaçma benden beni rahat bırak diye falan. Ama ötesi yok yada daha farklı bir konuşma. Çünkü bunu söyledikten sonra neyse deyip konuyu kapatıyor. Daha ötesi olmuyor.
Maşalalh libido tavan olmuş
Hahahahhaha elle kullanılan alet şekerim,bunun birde titreşimlisi var takıyon titriyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?