Neden bu bakış açısı?!

🚬En ufak çarpmalarımda bacaklarım mor oluyor. Ne şort giyebiliyorum ne etek
🚬Bacaklarımı aldığımda kıl köklerim çok belli oluyor
🚬 Vücudumda ki yaralar iyileştikten sonra leke şeklinde kalıyor
🚬Güneş kremi sürmeden güneşli havalarda dışarı çıkamıyorum
🚬Sıcak hava daha çabuk etki ediyor damarlarım yüzeyde sıcak-soğuk durumları fazlaca hissediyorum
🚬 Güneşte bronzlaşma gibi bi durum yok pancar gibi geziyosun
🚬Cilt hassasiyeti var
Hımm evet bakımı zormuş haklısınız ama işte her güzelliğin bir bedeli var. Şaka bir yana ben ergenken çok üzülüyordum birde lakap takarlardı. Kara Fatma kara böcek vb. Birazda ondan etkilenmiş olabilirim

Güney kore de çalışıyor heralde arkadaş,orda var beyaz ten takıntısı... beyaz tenliysen bir sıfır öndesin diyor adamlar

bana göre de beyaz ten ruh gibi. İyi ki beyaz tenli değilim.. Bu göreceli bisey takılmayın bence

Aynen bende de var roz
Bende çok beğendim ne kadar doğal güzeller.
Konu sahibi belki sırf beyaz tenliyim diye rozasea hastalığına yakalandim. Corba içsem kizaririm ve normalde de cildim kizarik. Bence siz yine hayırlısı diyin
Aynen bende de var. Gerçekten beyaz ten yerine esmer olmayı tercih ederdim Allah affetsin yoruyor insanı

Benim çalıştığım yerde güzellik ölçütü beyaz olmak. Ben esmerim sanki çok çirkinmişim gibi davranıyorlar. Artık moralim bozuluyor. Güzellik ölçütü beyazlık mı? Elimde olsa değiştirsem ama ne yapabilirim ki.
Benim yaşadığim yerde yani doğuda genellikle esmer oldukları için beyazlara yogun ilgi var. Ornegin diyarbakirli ve bingöllü tanıdıklardan övgüler alırım hemde abartılı

Ben beyazım malesef beyazlar çabuk kırışıyor.esmerler daha gec yaslanıyor.Her neyse de 38 yasındayım bunlar pek umrumda degil artık .Kaç yaşındasınız ?belkı çok gençseniz takılırsınız böyle şeylere.emin olun çok da önemlı birsey degil.iş yerinizde de bunlar niye konuşuluyor anlamadım

Benim çalıştığım yerde güzellik ölçütü beyaz olmak. Ben esmerim sanki çok çirkinmişim gibi davranıyorlar. Artık moralim bozuluyor. Güzellik ölçütü beyazlık mı? Elimde olsa değiştirsem ama ne yapabilirim ki.

Tamamen ayni estetik yapida ve ayni guzellik puaninda olacakken renk farkindan geride kalmis olamazsiniz.

genel bakişta ortalama guzel bulunmamiş olabilirsiniz.

Guzellik bütünsel bir algıdır.

Genel olarak beyazlar guzeldir esmerler çirkindir denilemez.

Karadenizli arkdaşlardan özür dileyerek söylemek isterim ki beyaz tenliler ama güzel karadenizli kadın sayisi pek de fazla degil.

Eski eşimin ailesinde(karadenizliler) ve yakın akrabalarinda tek esmer gelin olarak baya dikkat çekmiştim zamanında, onlar da esmeri güzel buluyorlar 🤭🤭

yalnizca ten rengi guzelliginden bahsesilirken beyazlarin tercih edilmesinin nedeni;

Yaşadığımız topraklarda ten rengi esmerdir.
Beyaz ten değişik olandır, dikkat çeker, güzel bulunur.Hem beyaz hem gercekten guzelse tabi .

ayrica neden calistiginiz yerdekilerin ölcütlerini kafaniza takiyorsunuz?

cast ajansi filan degilse yada ortamda flörtünüz filan yoksa cok sacma degil mi üzülmeniz?

son olarak; çirkin kadın yoktur, az özgüven vardır

nasıl ya :KK70: türkiye de kim beyaz ki :KK70:
Herkes. Türkiyede beyaz ten oranı kadınlarda esmer tene göre fazla bence. Belki doğu kesimlerinde bu oran değişir ama özellikle batı kuzey ve iç bölgelerde beyaz ten daha baskın ya da buğday ten. Esmer ten genelde sayılı olur gördüğüm kadarıyla.

Öyle olsaydı rihanna güzelliğylede adından söz ettirmezdi.güzellik göreceli bir kavram kimine göre beyaz kimine göre esmer güzel gelir takılma boşver

Esmer tenli bal rengi gözleri olan bir arkadaşım var
Az insan onun kadar hoş ve çekicidir
En beyazına bile banamısın demez
Güzel güzeldir siyahı beyazı yoktur
Şimdi böyle bir ayrıntıda var her güzelde zeki değildir

Back
X