Neden bu bakış açısı?!

Kirli görünmek ne yazık ki. kaşın gözün dudakların güzeliği açık tende daha net görünüyor. Koyu ten güzelliği kapatıyor.
🚬En ufak çarpmalarımda bacaklarım mor oluyor. Ne şort giyebiliyorum ne etek
🚬Bacaklarımı aldığımda kıl köklerim çok belli oluyor
🚬 Vücudumda ki yaralar iyileştikten sonra leke şeklinde kalıyor
🚬Güneş kremi sürmeden güneşli havalarda dışarı çıkamıyorum
🚬Sıcak hava daha çabuk etki ediyor damarlarım yüzeyde sıcak-soğuk durumları fazlaca hissediyorum
🚬 Güneşte bronzlaşma gibi bi durum yok pancar gibi geziyosun
🚬Cilt hassasiyeti var

Benim çalıştığım yerde güzellik ölçütü beyaz olmak. Ben esmerim sanki çok çirkinmişim gibi davranıyorlar. Artık moralim bozuluyor. Güzellik ölçütü beyazlık mı? Elimde olsa değiştirsem ama ne yapabilirim ki.
güzelliğin ten rengiyle alakası yok. esmerlerin de beyaz tenlilerin de güzeli çirkini var. zevk meselesi kimi beyaz tenlileri beğenir kimi esmerleri beğenir genellememek lazım

Dünya almış başını gidiyor , biz hala burada açılan böyle konularla şok olmaya devam ediyoruz.

Esmer tenli olmanın devavantajı nedir bilmiyorum. Ama beyaz tenli olmanın dezavantajıyla paragraf yazabilirim
al benden de o kadar. beyaz tenli olmayı seviyorum ama güneşli havalarda pancar gibi kıpkırmızı olunca esmerliğin rahatlığına özenmiyorum değil. esmer ten mi daha güzel beyaz ten mi tartışılır ama kesinlikle esmer olmak daha rahat ve zahmetsiz.

Lisedeki grubumuzda bir arkadaşımız vardı esmerdi. Şu yaşımıza geldik hala ondan bahsederken birinin tanıması için şu güzel olan esmer kız var ya o deriz :D

al benden de o kadar. beyaz tenli olmayı seviyorum ama güneşli havalarda pancar gibi kıpkırmızı olunca esmerliğin rahatlığına özenmiyorum değil. esmer ten mi daha güzel beyaz ten mi tartışılır ama kesinlikle esmer olmak daha rahat ve zahmetsiz.
Evett 😭😭😭 gözaltı morlukları bile kötü duruyor

Allah allah beyazlıkla güzelliğin ne ilgisi var?Bana da esmerler hep çekicigrlir.Ayrıca Allah böyle uygun hörmüş.Saglıklıysak çok şükür

Nerde çalışıyorsunuz allah aşkına hayatımda duydugum en garip şey beyaz olan güzeldir esmer olan çirkindir
Umarım fake konudur
malesef çoğunluk öyle düşünüyor ayyy gözleri masmavi cildi bembeyaz çok güzel deniliyor gözler renklise ten rengide beyazsa bazı insanlara göre tamamdır 😂😂😂

Back
X