Bunu yapmak gerçekten beni üzecek ama başka bi yolum kalmadığınıda biliyorumbi erkegin ayrilmamasi sevdigi anlamina gelmez. seven erkegin bu kadar alakasiz ilgisiz olmasi imkansz. neredeyse tek basiniza yasiyorsunuz iliskiyi. ustne dusmemenizi hatta kendinizi cekmenizi tavsiye ederm.
Başka sevgilisi olduğunu düşünmüyorum çünkü arkadaşlarının çoğunu tanıyorum bi şekilde duyar bilirdim aklına gelmiyormuş daha ne deyim yani böylr ilişki olmayacağı konusunda hemfikirim seninleBöyle ilişki olmaz bir günaydın bir geceler mesajı atmaktan aciz adamdanda sevgili olmaz.muhtemelen yaşadığı şehirde başka sevgilisi var seni cepte tutuyor nasıl olsa yakalama sansın Yok uzaktan.zamanını çalmasına izin verme bence
O resti çekecek cesaretim olmadı hiçbi zaman ama şuan elim ayağım buz kesti haklısınSevmiyorsan ayrıl " değil, böyleyse ayrılıyorum demeniz gerekiyor hepsi bu.
Şunları okuduktan sonra Sadece daha çok değil bence seven tarafıyım anlatabildiysem eğer ikiyr katlandı içimdekilerİlişkinin, daha çok seven tarafı olmuşsun. :) zor.
1 seneyi biraz geçti aklı başkasına kayan bi insan neden düşünme böyle seviyorum vs desin ve geleceğe dair planlar yapsın ben anlamıyorum sürekli soruyorum ama bak bişey varsa söyle sevmiyorsan ayrıl zor geliyorsa bırakalım.. hiçbirine yanaşmadığı gibi kendinide biraz olsun düzeltip gönlümü yapmıyor
Şunları okuduktan sonra Sadece daha çok değil bence seven tarafıyım anlatabildiysem eğer ikiyr katlandı içimdekiler
Ayrıl tabi erkek mi yok dışarda sürüsüyle var sana seni seven aevgisini gösteren seninle ilgilenen merak eden kıskanan biri lazım.Bu belli ki eğlencesinde senden önce o seni merak etmeli.Ayrılayım mı
Kamyon arkası lafı gibi olmuşKuzum kaç yaşındasın seni fazla saf buldum. Neden yazmıyormuş mesela o açıklamaları yaz bakalım mantıklı şeyler mi işim var zaman bulamıyorum mesajlaşmayı sevmem diyordur sana değil mi? Ben sana sevdiğim bir sözü yazayım: Yazmıyorsa yazdığı biri vardır...
Ay anlamadım iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi dediniz ama ben bunu internetten görmüştüm doğru gelmişti o sıra bilemiyorum mantıklı gibi :)Kamyon arkası lafı gibi olmuş
Çok beğendim cuk oturmusAy anlamadım iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi dediniz ama ben bunu internetten görmüştüm doğru gelmişti o sıra bilemiyorum mantıklı gibi :)
e msj yazmayi sevmiordur... yada sorduklarin yazdiklarin hep ayni ise sıkılmıştır. vakti yoktur. vb..Öyle birşey olsa neden benimle hala konuşuyor olsun hiçbi çıkarı yok seviyorum diyor
Facebook sözü gibi begendim bunu :) ekran fotosunu aldımm :)İnsanlar asla söylediği kadar meşgul değillerdir.. sadece öncelikleri vardır...
Ve bazen size sıra gelmez....
Artık bende öyle düşünüyorum teşekkürlerBen böyleyim demek erkek arkadaşınızın kaçışı olmuş ! Çünkü seven hiçbir kadın yada erkek farketmez arar sorar merak eder sürekli konuşmak ister sesini duymak ister ilgilidir vs vs . Çok açık ve net adam sizi sizin onu önemsediğiniz kadar önemsemiyor . Konuştuysanız ve artık yorulduysanız çabalamınızın anlamı yok bence bırakın aramayı yazmayı kesin bakın bakalım ne zaman aklına geleceksiniz . Bence uzaktayken bile bu denli sorumsuzsa hatta bitirin ilişkşnizi . Adamın hayatında başkaları olma ihtimali yüksek benden söylemesi .
Öyle yapacağım saolunGözden uzak olan,gönülden de uzak oluyor malesef. İlişkide 3. Sahıs olabilir.siz msj atmayın onun yazmasını bekleyin.
Konuşabilmemizin tek yolu telefon mesaj yazmayı sevmemesi diye bi durum olamaz ki ..e msj yazmayi sevmiordur... yada sorduklarin yazdiklarin hep ayni ise sıkılmıştır. vakti yoktur. vb..
bak şimdi sana detayşlı yazıyorumKonuşabilmemizin tek yolu telefon mesaj yazmayı sevmemesi diye bi durum olamaz ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?