Neden bu davranış

bi erkegin ayrilmamasi sevdigi anlamina gelmez. seven erkegin bu kadar alakasiz ilgisiz olmasi imkansz. neredeyse tek basiniza yasiyorsunuz iliskiyi. ustne dusmemenizi hatta kendinizi cekmenizi tavsiye ederm.
Bunu yapmak gerçekten beni üzecek ama başka bi yolum kalmadığınıda biliyorum

Başka sevgilisi olduğunu düşünmüyorum çünkü arkadaşlarının çoğunu tanıyorum bi şekilde duyar bilirdim aklına gelmiyormuş daha ne deyim yani böylr ilişki olmayacağı konusunda hemfikirim seninle

Valla bilemiyorum ki. Burada her gün o kadar enteresan şeyler okuyorum ki. İnsanlar aynı evin içinde karısını aldatıyor, sonra yakalanınca seviyorum, aşığım diyor. Bu mümkün mü gerçekten? Bazı insanlar böyle. Seviyorum demesi sevdiğini göstermiyor bence. Sevgisini dile getirmeyen bir insan davranışlarıyla o kadar çok hissettirir ki sorgulamazsın bile. Bence rest çekmenin zamanı gelmiş. Gencecik kızsın, gezersin tozarsın, sevilirsin. Buna da mani oluyor. Oturup kukumav kuşu gibi mesaj bekletiyor. Ne bencil biri. Düzelmiyorsa ayrıl gitsin yahu, zaten nesini özleyeceksin adam ortada yok.

Şunları okuduktan sonra Sadece daha çok değil bence seven tarafıyım anlatabildiysem eğer ikiyr katlandı içimdekiler

Muhtemelen. Ayrıca ayrılma kararını sen tek başına verebilirsin. O nun isteyip, istemediği seni bağlamamalı. Kendinizi bu kadar düşürmeyin. Kimsenin gözünde bu şekilde değerli olamazsınız.

Kamyon arkası lafı gibi olmuş

Ben böyleyim demek erkek arkadaşınızın kaçışı olmuş ! Çünkü seven hiçbir kadın yada erkek farketmez arar sorar merak eder sürekli konuşmak ister sesini duymak ister ilgilidir vs vs . Çok açık ve net adam sizi sizin onu önemsediğiniz kadar önemsemiyor . Konuştuysanız ve artık yorulduysanız çabalamınızın anlamı yok bence bırakın aramayı yazmayı kesin bakın bakalım ne zaman aklına geleceksiniz . Bence uzaktayken bile bu denli sorumsuzsa hatta bitirin ilişkşnizi . Adamın hayatında başkaları olma ihtimali yüksek benden söylemesi .

Öyle birşey olsa neden benimle hala konuşuyor olsun hiçbi çıkarı yok seviyorum diyor
e msj yazmayi sevmiordur... yada sorduklarin yazdiklarin hep ayni ise sıkılmıştır. vakti yoktur. vb..

Gözden uzak olan,gönülden de uzak oluyor malesef. İlişkide 3. Sahıs olabilir.siz msj atmayın onun yazmasını bekleyin.

İnsanlar asla söylediği kadar meşgul değillerdir.. sadece öncelikleri vardır...
Ve bazen size sıra gelmez....
Facebook sözü gibi begendim bunu :) ekran fotosunu aldımm :)

Artık bende öyle düşünüyorum teşekkürler

Konuşabilmemizin tek yolu telefon mesaj yazmayı sevmemesi diye bi durum olamaz ki ..
bak şimdi sana detayşlı yazıyorum
1 kocam meslegi geregi evde yok. bazen 3 ay yok bazen 5 ay. bazen de meslegine ara verip farklı şeyler yapar. o zamanlarda evde olur.
o evde yokken bizimde iletişim aracımız tel-sms-mesaj - mail. bunlar. ben yazarım yazarım bazen cevap vermez. neden işi var bilirim.
bazende yazmaz cunku ben ona sadece anlatırım. yada hergun karşılık beklemeden gunaydın yazarım. bana gunaydın yazmak zorunda degildir cunku hergun yapıyorum. yada hergun gunaydın naaptın yazmam. bende sıkılırım. eh aynı ne olsun diyecegiz sonucta.. bunun gibi aynı olan şeyleri artık birbirimize yazmıyoruz.
yada uzaktan ne yapacagını bilmedigi- yetişemeyecegi şeyler olursa onları hele hiç yazmam. yazarsam bilirim ee buradan ne yapayım der- birşey yapma sadece paylaştım derim. cevabı uzaktayım gelemiyorum ve geriliyorum der. mantıklı bakınca eevt haklı. evde ben zaten gerilmişim birde adamı geriyorum derim.
yada birşeye konsantre olmuştur benimle ilgilenemez. anlıyorum çünkü bende calışırken ona yazamadıgım günler oldu.
vb...
bu kadar cok takılma az relax ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…