Neden bu davranış

teşekkr edrm içimi biraz da olsa rahat lattın sürekli görüşen bir çift değiliz ve o günlerce yazmıyor sa gerçekten aklıma başka şeyler geliyor gün boyu konuşmaktan aynı şeyden sıkıldığını bir kez belirtmiş ti ama bu durum bende olmuyor sa onda da olmamalı ben neden bıkmıyorum araya sıkıştırmıyorum ona zaman ayırıyorum o ise ilgilen miyor çoğu zaman ve sebep sunuyor kendimi kasmamın nedeni bu.

kasma. sen böylesin o öyle. kabullen. ikinizde farklısınız.. ki dogru olanıda budur. farklı olmanız da sizi daha güzel kılmalıdır. farklılıklarınız bulup bilip ilişkinie renk katmasını saglayın bence... sen niye yapmadın? sen neden etmedin? ben olsam yapardım!'lar ile inan hiçbir yere varılmıyor.

sen kendine degil bana üzül
bazen 1 ay sesini bile duymuyorum heeyyy heyyyy.... degil gün ay ay...

Gerçekten çok zor nasıl dayanıyosun neden bir ay boyunca konuşamıyorsunuz
okyanus geciyor...o zaman tel yok. mesaj atabiliyorum.. oda bazen. bazen tek o gönderebiliyor- bazen karşılıklı mailleşiyoruz.
eşim gemi kaptanı
zor mu ? evet . güzel mi ? evet. kavuşma anlarımız hep cok güzel oluyor ben yalnızlıgı da cok severim. onsuz gecen gunlerde güzel olıuyor ama o gelince mutfaktan cıkamıyorum... yemek yemek yemek yemek...

İnşallh hep böyle heyecanla birbirinizi beklersiniz darısı başıma o zaman...

Niye defalarca ayni sorunla uğraşmak yerine , yaşadığın yerde gözünle görüp ,elinle tutabilecegin biriyle olmuyorsun ki ? Kırgınlık varsa normal de surekliliğe bağlamışsa sen cepteki sigortasın, başka biri olma ihtimali yüksek ..severse ilgilenir ,arar sorar hatta mesaj atmadın diye kıskançlık krizlerine bile girer .bunun umru değil ..yeni gelin gibi kendini naza çekiyor ..

Başkasımı var diyorm ben kendimle ilgilenmyrm sn bana kız diyosn benden bunu mu anladn sen hiç bişi ...değil dedi ben ne hissedeceğimi şaşırmş vaziyettym kızlar

Başkasımı var diyorm ben kendimle ilgilenmyrm sn bana kız diyosn benden bunu mu anladn sen hiç bişi ...değil dedi ben ne hissedeceğimi şaşırmş vaziyettym kızlar
Hastaysa doktora gitsin nedir bu vaziyet annesi yok mu ? Neden senden ona analık yapmanı bekliyor ? Boşver yaa işin mi yok ? Aldatıyor yada aldatmiyor. .varlığına isim koyamadığım bu yaratıktan sana koca moca olmaz ...neden kendini onun peşinde sürüklüyor ve zamanına yazık ediyorsun ki ? Başka sevda bul kendine ..bol tutkulu olsun ...

Düzelmesini umuyorum belkide ondan dolaylı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…