teşekkr edrm içimi biraz da olsa rahat lattın sürekli görüşen bir çift değiliz ve o günlerce yazmıyor sa gerçekten aklıma başka şeyler geliyor gün boyu konuşmaktan aynı şeyden sıkıldığını bir kez belirtmiş ti ama bu durum bende olmuyor sa onda da olmamalı ben neden bıkmıyorum araya sıkıştırmıyorum ona zaman ayırıyorum o ise ilgilen miyor çoğu zaman ve sebep sunuyor kendimi kasmamın nedeni bu.bak şimdi sana detayşlı yazıyorum
1 kocam meslegi geregi evde yok. bazen 3 ay yok bazen 5 ay. bazen de meslegine ara verip farklı şeyler yapar. o zamanlarda evde olur.
o evde yokken bizimde iletişim aracımız tel-sms-mesaj - mail. bunlar. ben yazarım yazarım bazen cevap vermez. neden işi var bilirim.
bazende yazmaz cunku ben ona sadece anlatırım. yada hergun karşılık beklemeden gunaydın yazarım. bana gunaydın yazmak zorunda degildir cunku hergun yapıyorum. yada hergun gunaydın naaptın yazmam. bende sıkılırım. eh aynı ne olsun diyecegiz sonucta.. bunun gibi aynı olan şeyleri artık birbirimize yazmıyoruz.
yada uzaktan ne yapacagını bilmedigi- yetişemeyecegi şeyler olursa onları hele hiç yazmam. yazarsam bilirim ee buradan ne yapayım der- birşey yapma sadece paylaştım derim. cevabı uzaktayım gelemiyorum ve geriliyorum der. mantıklı bakınca eevt haklı. evde ben zaten gerilmişim birde adamı geriyorum derim.
yada birşeye konsantre olmuştur benimle ilgilenemez. anlıyorum çünkü bende calışırken ona yazamadıgım günler oldu.
vb...
bu kadar cok takılma az relax ol.
kasma. sen böylesin o öyle. kabullen. ikinizde farklısınız.. ki dogru olanıda budur. farklı olmanız da sizi daha güzel kılmalıdır. farklılıklarınız bulup bilip ilişkinie renk katmasını saglayın bence... sen niye yapmadın? sen neden etmedin? ben olsam yapardım!'lar ile inan hiçbir yere varılmıyor.teşekkr edrm içimi biraz da olsa rahat lattın sürekli görüşen bir çift değiliz ve o günlerce yazmıyor sa gerçekten aklıma başka şeyler geliyor gün boyu konuşmaktan aynı şeyden sıkıldığını bir kez belirtmiş ti ama bu durum bende olmuyor sa onda da olmamalı ben neden bıkmıyorum araya sıkıştırmıyorum ona zaman ayırıyorum o ise ilgilen miyor çoğu zaman ve sebep sunuyor kendimi kasmamın nedeni bu.
sen kendine degil bana üzülteşekkr edrm içimi biraz da olsa rahat lattın sürekli görüşen bir çift değiliz ve o günlerce yazmıyor sa gerçekten aklıma başka şeyler geliyor gün boyu konuşmaktan aynı şeyden sıkıldığını bir kez belirtmiş ti ama bu durum bende olmuyor sa onda da olmamalı ben neden bıkmıyorum araya sıkıştırmıyorum ona zaman ayırıyorum o ise ilgilen miyor çoğu zaman ve sebep sunuyor kendimi kasmamın nedeni bu.
Gerçekten çok zor nasıl dayanıyosun neden bir ay boyunca konuşamıyorsunuzsen kendine degil bana üzül
bazen 1 ay sesini bile duymuyorum heeyyy heyyyy.... degil gün ay ay...
okyanus geciyor...o zaman tel yok. mesaj atabiliyorum.. oda bazen. bazen tek o gönderebiliyor- bazen karşılıklı mailleşiyoruz.Gerçekten çok zor nasıl dayanıyosun neden bir ay boyunca konuşamıyorsunuz
İnşallh hep böyle heyecanla birbirinizi beklersiniz darısı başıma o zaman...okyanus geciyor...o zaman tel yok. mesaj atabiliyorum.. oda bazen. bazen tek o gönderebiliyor- bazen karşılıklı mailleşiyoruz.
eşim gemi kaptanı
zor mu ? evet . güzel mi ? evet. kavuşma anlarımız hep cok güzel oluyorben yalnızlıgı da cok severim. onsuz gecen gunlerde güzel olıuyor ama o gelince mutfaktan cıkamıyorum... yemek yemek yemek yemek...
Niye defalarca ayni sorunla uğraşmak yerine , yaşadığın yerde gözünle görüp ,elinle tutabilecegin biriyle olmuyorsun ki ? Kırgınlık varsa normal de surekliliğe bağlamışsa sen cepteki sigortasın, başka biri olma ihtimali yüksek ..severse ilgilenir ,arar sorar hatta mesaj atmadın diye kıskançlık krizlerine bile girer .bunun umru değil ..yeni gelin gibi kendini naza çekiyor ..Merhabalar herkese. Erkek arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz bayadır birlikteyiz ve görüşen biride değiliz sürekli..bu emin olun zor birşey. Benim sorunum birşeyler için sürekli çabalayan tarafın ben olması sürekli konuşuyoruz fakat sürekli ben yazıyorum konuşmanın sonunda cevap vermiyor mesela ertesi gün hiç geri dönmek günaydın yok sürekli ben yapıyorum ben merak ediyorum ben yazmasam hiç yazmıyor bile öylece kalıyor..Nedenini sorduğumda sürekli bi açıklaması var... Gerçekten söylenip duran biri haline geldim bundan çok yorulduğumuda söyledim ama hala neden düzelmiyorsevmiyorsan ayrıl benden bu ne diyorum seviyorum ayrılmayıda istemiyorum diyor duygularım hislerim birbiriyle çatışır sorgular hale geldim üzüldüğümüde söyledim ama böyle biriyim diyor sizcede gerçekten çok saçma değilmi defalarca söylüyorum yine aynı şey
Başkasımı var diyorm ben kendimle ilgilenmyrm sn bana kız diyosn benden bunu mu anladn sen hiç bişi ...değil dedi ben ne hissedeceğimi şaşırmş vaziyettym kızlarNiye defalarca ayni sorunla uğraşmak yerine , yaşadığın yerde gözünle görüp ,elinle tutabilecegin biriyle olmuyorsun ki ? Kırgınlık varsa normal de surekliliğe bağlamışsa sen cepteki sigortasın, başka biri olma ihtimali yüksek ..severse ilgilenir ,arar sorar hatta mesaj atmadın diye kıskançlık krizlerine bile girer .bunun umru değil ..yeni gelin gibi kendini naza çekiyor ..
Hastaysa doktora gitsin nedir bu vaziyetBaşkasımı var diyorm ben kendimle ilgilenmyrm sn bana kız diyosn benden bunu mu anladn sen hiç bişi ...değil dedi ben ne hissedeceğimi şaşırmş vaziyettym kızlar
Düzelmesini umuyorum belkide ondan dolaylıHastaysa doktora gitsin nedir bu vaziyetannesi yok mu ? Neden senden ona analık yapmanı bekliyor ? Boşver yaa işin mi yok ? Aldatıyor yada aldatmiyor. .varlığına isim koyamadığım bu yaratıktan sana koca moca olmaz ...neden kendini onun peşinde sürüklüyor ve zamanına yazık ediyorsun ki ? Başka sevda bul kendine ..bol tutkulu olsun ...
O zaman sana gecmis olsun ! Hayat boyu sürecek bu mücadelen ..karakter değişmez !Düzelmesini umuyorum belkide ondan dolaylı
Tesekkur ederim cok yardımcı oldunuz farkındayım artık bıseylerın yasıma verin..O zaman sana gecmis olsun ! Hayat boyu sürecek bu mücadelen ..karakter değişmez !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?