Doğuma Hazırlık Neden bu kadar duygusuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
73
Selam.Şuraya birazcık bir şeyler yazmak istiyorum .benim abim 2018 eylülünde evlendi ve 4 yıl çocukları olmadı ve çoklu tedaviler görüldü ve sonuç yarın gelin doğuruyor sezeryan ile.içimde garip bir his var,hiç sevinmiyorum .yani sevinmiyorum demeyelim de,hiç bir şey hissetmiyorum.tıpkı hamile olduğunu öğrendiğim zamanlarda olduğu gibi.sizce bu normal bir duygu mu?ayrıca ben onlardan çok uzakta yaşıyorum

Uzakta olmanız dolayısıyla paylaşımlarınız azalmış sanırım. Belkide ablanızla ilişkinizi zedeleyen şeyler vardır. Bi miniği görün bakalım o zaman ne hissedeceksiniz🥰

Uzakta olmanız dolayısıyla paylaşımlarınız azalmış sanırım. Belkide ablanızla ilişkinizi zedeleyen şeyler vardır. Bi miniği görün bakalım o zaman ne hissedeceksiniz🥰
Ne bileyim ya onu bile sevmiyorum sanki

Dünyaya bir minik canlı gelecek olması sizin içinizde ufak bir mutluluk oluşturmuyor mu bu abinizin çocuğu değil herhangi başka biri de olsa yine aynı mı olurdunuz

Lütfen beni bu konudan da engelle etrafındakiler sana nasıl katlaniyor acaba

Henüz tanışmadığınız birini elbette sevemezsiniz o sebeple bi görün kucağınıza alın bakalım ne hissedeceksiniz demiştim. Ablanızla da belli ki zedelenmiş bir ilişkiniz var onun evlilik sonrası uzağa gitmesi ile alakalıdır belkide. Biraz yabancılamışsınız sanırım.

Henüz tanışmadığınız birini elbette sevemezsiniz o sebeple bi görün kucağınıza alın bakalım ne hissedeceksiniz demiştim. Ablanızla da belli ki zedelenmiş bir ilişkiniz var onun evlilik sonrası uzağa gitmesi ile alakalıdır belkide. Biraz yabancılamışsınız sanırım.
Ablam değil abim

Kv. yi sevmiyorsun, eltini sevmiyorsun, anladığım kadarıyla yengeni de sevmiyorsun, konu açıyorsun verilen cevapları sevmiyorsun, biz üyeleri de sevmiyorsun. Sen bu siteden ne bekliyorsun. Madem her şeyden rahatsızın neden az ötede oynamıyorsun.

Kv. yi sevmiyorsun, eltini sevmiyorsun, anladığım kadarıyla yengeni de sevmiyorsun, konu açıyorsun verilen cevapları sevmiyorsun, biz üyeleri de sevmiyorsun. Sen bu siteden ne bekliyorsun. Madem her şeyden rahatsızın neden az ötede oynamıyorsun.
Harbi niye ben kimseyi sevmiyorum niye içim nefretle dolu ki

Hem biliyorum işte onun çocuğu olunca başı göylere erecek kendini bir şey zannedecek hem onun çocuğundan bana ne var ki,ben nerede onlar nerede

Back
X