Doğuma Hazırlık Neden bu kadar duygusuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
🤮mide bulandırıyorsun tıpkı profil foton gibi
Seni şikayet ettim bu üslubundan dolayı bu bir.

İkincisi sen ne işsin arkadaş açtığın konular yorumların vs .. şimdide bu mevzu.. Diyelim ki abinle sorunun var ki senin sorunun olmadığı biri yok sanırım, zar zor tedavilerle olmuş yakında dünyaya gelicek bir sabi (yeğenin) senin bu denli canını sıkabilliyorsa ciddi anlamda büyük problemli birisin demektir.
Senin aslında kendinle sorunun var, özgüvensiz ve kompleksli birisin. Öyle ki öz be öz abinin evladını kıskanıyorsun.

Hem biliyorum işte onun çocuğu olunca başı göylere erecek kendini bir şey zannedecek hem onun çocuğundan bana ne var ki,ben nerede onlar nerede
kendini bir şey zannedecek de ne demek ya..elbette bu insanların senelerce çocuğu olmamış şimdi tabiki de sevincinden havalara uçacak ve çok değerli bir şeye evlâd sahibi olacak şımarmak sonuna kadar hakkı sana ne bundan??? Gerçekten samimi isen ve bizle alay etmiyorsan ciddi bir şekilde kendini ve kalbini bir gözden geçir sorununu çözmeye çalış gerekiyorsa bir uzmana danış.

Back