neden bu kadar kinciyim?eşim ve içimdeki sorunlar..

İlk evlendiğimizde eşim de alttan alırdı,ben kendi ailemden alttan alınmaya alışık olmadıgım için coştukça coşardım,şimdi abartmışsam azarlar,alttan almıyor artık,mecburen susuyorum olay büyümesin diye,sonra ben sakinleşince konuyu çözüyoruz,eşim kusura bakma seni susturmak zorunda kalıyorum çünkü alıyorsun sazı eline tey tey teyy diyor:halay:
Sizin bu halinizi o zamanki kendime benzettim:KK76:
bende aynen öyleyim.susamıyorum duramıyorum.eşimde fark etti ve beni başta susturuyo ya da oda değiştiriyor.bende arkasından koşturuyorum daha diyeceklerim bitmedi diye :)

ama ailesi benim aileme dil uzattı diger her seyi affederim ama aileme dedikklerini hazmedemiyorum.kv ile önünde sonunda barışcaz bi şekilde ama görümce ile bilemiyorum gerçekten.hiç yok mu kv görümce ile sorun yasayıp eşiyle iyi olabilen ya :KK43: çünkü cidden haksız bi şekilde problem çıkarmadım.
İlk sorun yaşanırken haklı olman önemli ama sonrasında haklılık kimseye sökmüyor unut diyorlar ailesiyle görüşmeni bekliyorlar
Benim çevremde sizin istediğiniz örnekten yok başka çevrelerde işler nasıl yürüyor bilmiyorum :)

merhaba kk .
önceki konularımda bahsettim görümce kv vs sıkıntılar..aşırı kötü şeyler oldu diyemem ama küstük.görümcemle de kv ile de mesafemi koydum ve görüşmüyorum.kv bi kaç kez aradı mesaj attı özür dilerim diye.ama benim içim almıyor arkadaşlar.eşim mesafeli oluruz ama ararım sorarım diyor bunu bile kaldıramıyorum.çok kinciyim hiç geçmiyor içimdeki kötü duygular.

diğer bi konu ise eşimi o kadar bunaltıyorum ki işi gereği nöbet vs. ayarlamak için bayan arkadaşlarıyla iletişime geçiyor.çalıştığı yerde isimleriyle hitap ediyolar birbirlerine bey hanım yok..eski sevgilisini gün yüzüne çıkarıyorum ikide bir daha niceleri...

en ufak bişeyde yüzüm düşüyor ona karşı saldırgan olabiliyorum bi anda tepki veriyorum.. başlarda hiç bişey demez susardı.ama şimdilerde karşılık veriyor.seninle konuşulmaz falan diyor.gecen ev işlerine yardım et dedğimde ben bu zamana kadar hiç ev işi yapmadım sen de yapma birini tut ya da çalışamk istemiyosan bırakabilirsin zor geliyorsa iki iş birden dedi.ki ben öğretmenim ne diye bırakyım?

başlarda hep susan adam artık bana karşılık vermeye hatta tepki olarak kırıcı seyler söylemeye başladı.ben bu durumu hiç kabullenemiyorum.kendime çeki düzen vermek istiyorum.her konuda bağırıp çağırmak çare degil biliyorum.ama bi olay oldugunda muhakkak belli ediyorum ve evde kavga çıkarıyorum.istiyorum ki o beni haklı bulsun alttan alsın ama gerçekler öyle olmuyor...büyütüyorum içimde meseleleri.eve gidicem anneme gidicem dediğim bile oluyor.

kısacası görmezden gelip susamıyorum! sussam ben bunalıyorum içimdekileri söyleyemedim diye konussam eşim bunalıyor artık benden bıkmış durumda. ben ne yapmalıyım yardım edin.
Allah rızası için profesyonel yardım alın zira çekilir dert değil(siniz), beni de yanlış anlamayın.

merhaba kk .
önceki konularımda bahsettim görümce kv vs sıkıntılar..aşırı kötü şeyler oldu diyemem ama küstük.görümcemle de kv ile de mesafemi koydum ve görüşmüyorum.kv bi kaç kez aradı mesaj attı özür dilerim diye.ama benim içim almıyor arkadaşlar.eşim mesafeli oluruz ama ararım sorarım diyor bunu bile kaldıramıyorum.çok kinciyim hiç geçmiyor içimdeki kötü duygular.

diğer bi konu ise eşimi o kadar bunaltıyorum ki işi gereği nöbet vs. ayarlamak için bayan arkadaşlarıyla iletişime geçiyor.çalıştığı yerde isimleriyle hitap ediyolar birbirlerine bey hanım yok..eski sevgilisini gün yüzüne çıkarıyorum ikide bir daha niceleri...

en ufak bişeyde yüzüm düşüyor ona karşı saldırgan olabiliyorum bi anda tepki veriyorum.. başlarda hiç bişey demez susardı.ama şimdilerde karşılık veriyor.seninle konuşulmaz falan diyor.gecen ev işlerine yardım et dedğimde ben bu zamana kadar hiç ev işi yapmadım sen de yapma birini tut ya da çalışamk istemiyosan bırakabilirsin zor geliyorsa iki iş birden dedi.ki ben öğretmenim ne diye bırakyım?

başlarda hep susan adam artık bana karşılık vermeye hatta tepki olarak kırıcı seyler söylemeye başladı.ben bu durumu hiç kabullenemiyorum.kendime çeki düzen vermek istiyorum.her konuda bağırıp çağırmak çare degil biliyorum.ama bi olay oldugunda muhakkak belli ediyorum ve evde kavga çıkarıyorum.istiyorum ki o beni haklı bulsun alttan alsın ama gerçekler öyle olmuyor...büyütüyorum içimde meseleleri.eve gidicem anneme gidicem dediğim bile oluyor.

kısacası görmezden gelip susamıyorum! sussam ben bunalıyorum içimdekileri söyleyemedim diye konussam eşim bunalıyor artık benden bıkmış durumda. ben ne yapmalıyım yardım edin.
Belirli olgunlığa erişememiş,iş hayatının içinde olupta iş hayatındaki kadın erkek ilişkilerini benimseyememiş,kendi ailesi kendisine neyse,eşinin ailesinin de eşi için o olduğunu idrak edememiş insanlar evlenmememeli.Kusura bakma canım ama durum bu.Eşinin seni alttan alışı ,senin şımarmana sebep olmuş.Şımardıkça dozu arttırmışsın.O da artık tahammül edememiş.Daha 9 aylık evlilikte neyi paylaşamyorsun.Daha evlilik hayatında ne gördün de tahammülsüzsün.SAYGI en büyük erdemdir.

Back
X