- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Önceki konularımdan hatırlarsınız beni derdim koca olacak adam her istediği olsun isteyen istediği olmadığı zaman hakaretler eden kavga büyüyünce vuran beni evden kovan adamEn sonunda beni delirten evden giden ben Siniri geçince eve onun ya da benim geri adım atışımla dönen ben Her dönüşüme bahane bulan ben. Çoğu sefer oğlumun hastalığını bahane ettim çoğu sefer belki pişmandır dedim bi umut. Her dönüşümde yine geldin geleceksin yüzsüzsün gurursun başına vura vura yüzsüz köpek gibi geleceksin diyen bir adam. Bi arkadaşımın lafı yazdırdı bana dediki sen istiyorsun ki kocan düzelsin istiyorsun ama düzelmez arkadaşım oğlun şu bu bahane. Haklı evet bana ettiği her kötülüğe aileme ve bana yaptığı hakaretlere rağmen içimde bitmeyen bir umut. Onsuz kalma korkusu ayrılma korkusu daha önce yaşadığım 2 aylık ayrılıktaki özlemek korkusu. Bağımlılık mı alışkanlık mı bu. Neden ben böyleyim işim var gücüm var. Ama kendime güvenim yok Ne olur bana bi akıl verin hakaret etmeden mutsuzluğun çaresizliğin nirvanasındayım.Nasıl kendime güvenim yerine gelir?