Neden bu kadar küçük meseleleri kendimize dert ediniyoruz

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Hanımlar. Burada bulunduğum vakit içerisinde inanın bana o kadar küçük şeyleri kafamıza taktığımızı fark ettim ki... Eşimizi, sevgilimizi, çocuğumuzu, kayın validemizi... En çok da kendimizi. Lütfen yapmayın. Hayatın ne kadar kısa olduğunu fark edin. Çözümü bulunmayacak hiçbir sorunumuz çok şükür yok. İnsanları sevin, oldukları gibi kabul edin. Kimse dört dörtlük değil, asla olamaz. Artık dert aramayalım kendimize. Bırakın, boş verin. Uzaklaşın her şeyden. Eğer uymuyorsa bir durum size alın başınızı gidin bakın yolunuza. Büyük sorunlarınızı yazın sayfalarca mesela. Bu size çok iyi gelecektir. Aklınıza geldikçe yazın, anlatın. Bir süre sonra bir bakmışsınız o kadar sıradan bir şeyi kafanıza takmışsınız ki artık atlatmışsınız bile. Hepinizi çok seviyorum. İnşallah hep gülümsersiniz. Sevgiyle kalın.

Çok haklısın. Hayalim de bu yüzden insanlara güzelleri göstermek. :)))
bu öyle basit birşey değil maalesef
ilk altı yıl kişiliğimiz oluşmuştur öğrenme biçimlerimiz kalıplı özgür değiliz
daha odasının dışına dahi bakmaya korkan insana sen nasıl dünyayı göstereceksin
insanımız daha çok kadınlarımız bu halde
bakmayın bunun çok fazla eğitimlede alakası yok bana kalırsa

Ayni seyleri gectigimiz gun dusundum ve kk'ya uye olduktan sonra kafama daha cok sey taktigimi fark ettim. Burada bir suru sey okuyoruz ve ister istemez bilincalti aaa bak bende de boyle bir sey vardi, benim basima da şöyle bir sey gelse ben ne yapardim diye dusunmeye basliyor. Hatta bir sure ara vermeyi dusundum burayi okumayi ama bagimlilik oldu resmen.

haha evet oluyor ne yazik ki

hayir egitimle alakasi yok. ama bence kadinlar ozgurluklerini bilirse daha mutlu olurlar

Ben çok takıntılı biri olduğumu sorguladım bugün mesela bir aracım var sıfır almıştık 2 sene önce şimdi onun yıllık bakımı olacak çok işlek bir yerde şehirin göbeğinde oturuyoruz park sorunu var diye araç annemlerin garajında duruyor. 3 haftadır düşünüyorum anneme gitcem bakıma götürcem fiyat araştırcam bakımdan alıcam he birde süresi geçerse garanti kapsamından çıkar diye ama sonra farkettim ki. Dert mi bu hayat bu mu milletin ne dertleri var neler yaşıyoruz bu mu darlıyor seni diyeceğim o ki iyi yazmışsınız boşa üzülüyoruz

Ben sizi başka biri sanarak cevap veriyormusum sabahtan beri:) ve diyorum ki nasıl küçük dert ya... Kusura bakmayın ve evet konunuzda tamamen haklısınız:)
daha kotu seyler yasamis biri sandiniz kisaca oyle mi haha

Geçenlerde bir arkadaşımla olan diyaloğum geldi aklıma. Bir sorunumu anlattım ve dedi ki "takma ya boşver"... O an bir aydınlanma yaşadım inanır mısın. Hem dedim bunu daha önce nasıl akıl edemedim. Böyle arada hatırlatılması iyi oluyor sağol yine unutmuştum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…