- Konu Sahibi hasretim34
-
bende öyleyim bebeşim
seni çok iyi anlıyorum
bende bazen dayanamıyorum
ve bi kere 6 aylık kızımı tutup kollarımdan sarstığımı biliyorum
durduramyorm kendimi
birdaha yapmadım.
am akızdığım zaman ona bağırmaktan kendimi alamıyorum
sonrada defalarca özür diliyorum kızımdan..
bende nefret ediyorum bu huyumdan
ama vazgeçemiyorum olmuyor
yapıyla alakalı sanırım
hormon canım troid kan tahlilinde çıkıyor ayrıca şekerine de baktır şeker hastalığıda sinir yapıyor tabi bunlar tam terside söz konusu sinir stresten şeker ve troidde fırlayabiliyor sağlığına dikkat et canım sinir stres zaten hep bir yerlerimizden çıkıyor giden sağlık geri gelmiyor be canım aah aah benden de neler gitti nelerr
hayir caniim sadece benim dedigim olsun istemiyorum,mesela neye hemn sinirlenirim bu sabahdan örnek vereyim.
oglumun üstünü giydircem,giymek istemiyor,ben oglum gelirmisin lütfen diyorum 1 diyorum 2 diyorum 3.ye basliyorum bagirmaya
cnm bence de bu yaptıkları fazla ben ewli deilim ama ilerde nişanlımla da konustuuumda ona da diorum ki cocuuumu ne olursa olsun ben büyütücem kimseyi karıstırmicam çocuk benim cocuuum ona en iii ben bakarım herseyiyle ben ilgilenicem diorum yani elalemin burnunu sokmasını benim yaptııımın aksini yapmasını yada cocuuma kötü örnek olmalarını istemiorm ben bunu şimdiden söylüorum ki ilerde eşim olacak insan bunu bilsin we ona göre dawransın
sinirli olmak konusunda gelince bunlara sinirlenmemek mümkün deil bende çok sinirliyimdir gözüm hiçbişei görmez o an elimde ne warsa çok degerli bişe olsa bile o an gözüm görmez illaki çarpıcam sonra pişman oluorum ama o an gözüm kararıo ne yaptıımı bilmiorum bence bi doktora gitmekte fayda war bende gitmek istiorum ama annem şimdiden sinir ilaçları kullanma salak olursun dio uyku yapıomuş bi ara kullanmıstım kısa bi süre zaten ilk basta hafif bi ilaç weriolar
cnm benim allah yardımcın olsun gercekten cok zor bi durum
3-ne olursa olsun çocuklara karşı sabırlı ol eşinede öle hemen parlama 10 a kadar say git boş odaya duvara vur kafanı dilin kemiği yok gereksiz yere kırma sonra laçkalaşır herşey kimse seni ciddiye almaz
i
dedesi konusuna gelince o insanlara surat asmaya hakkın yok bence.onların sizler ve eşin için verdiği emekleri düşünürsen o kadar çok şeyi görmezden gelmen gerekirki .sen şimdiden çocuğun için neler düşünüyosun büyütüyosun emek veriyosun eminim onun için canını bile verirsin.peki 25 yıl sonra torunun olduğunda ki büyük ihtimal kuşak çatışması olacak birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız.onca emek verdiğin belkide ömrünün en büyük kısmını harcadığın büyüttüğün çocuğunun eşi yada çocuğun olur olmaz şeylerden sana surat assa yüzünü çevirse ne kadar kırılırsın ne kadar hoş olur?
insanları olduğu gibi kabullen empati yap kendini onların yerine koyarak düşün.yada bu sorunların çok ilerlemeden bir doktora görün...
Tatlım ablamda siz gibidir normalde 4 senelik evli ama her oturmaya gittiğimde burnumdan getirirdi önceleri sürekli bi huzursuzluk yapardı. Çocuğa bağırırdı, eniştemi azarlar, altlı üstlü oturuyolar kayınvalidesini falan azarlardı (ki onlar laf aramızda çok hakediyolardı) doktora bile gidememişti sırf eniştemin ailesinin tutumundan dolayı neyse işte kaç senedir böyleydi ablam, Allahım kimsenin başına vermesin annemiz hastalandı (şimdi iyi çok şükür) 2 aydan fazla hastanelere gittik geldik oralarda ne zor durumdaki insanları gördükçe olsa gerek hamdolsun eskisi gibi değil artık. Şimdi diyor ki devir çokta fifi deme devri. Bazı şeyleri duymamazlıktan, görmemezlikten gelmek inan hem kendimizi hem karşı tarafı bazen daha mutlu ediyor. Canım sen önce bi doktora görün zaten çocukta kreşe başlicakmış nasılsa h 5 saat h 6 saat kendinle baş başa kalırsın. Sonracığıma herşey güzelleşir çocuklarının, eşinin senin için ne kadar büyük bi nimet olduğunu anlar ve sorunsuz hayatına devam edersin (inş) Rabbim sağlıklı, huzurlu ailenle birlikte kaliteli bi yaşam nasip etsin (amin) a.s. ya çok uzun oldu pardon:1hug:
bızlerın başına bırşey gelmedıgı surece (Allah korusun)sanırım boyle devam eder..
bende cok agrasıf bırıydım..
cahıllıgın verdıgı yıllarda var tabı..
şimdı dıyorumkı neden ıcıne attın..
neden yerı geldı konuşmadın...
ne oldu pekı şimdı...
buyuk kucuk dınlemıyor haksızlıklarını yuzlerıne soyluyorum...
olması gerek tabıkı bu degıldı..
olması gereken yerıne gore konuşup susturmasını bılmektı..
şuankı yıllarım eskısıne gore cok daha ıyı...
ıyı olmasına ıyı de...
baya bı yıpranmışım be yıllar...
daha ıyısını olamıyorum..
gec kaldınız buyukler...
bızlerın yuzunden oglumuzda huzursuz yıllar gecırdı..
şimdı oglumuzda bızler gıbı asabi...
ne guzel ornek olduk degılmı...
ben nasıl gelın olarak mutlu olamadıysam sanırım oglumun sevecegıde mutlu olamayacak...
ılerkı gunlerımı daha dogrusu oglumuzun gelecegını duşunmeye başladım..
inşaAllah saglıklı,huzurlu,bol hayırlı kazanclarla yaşarlar sevdıklerıyle beraber...
konuyu kendımle bagdaştırdım bırden..
afedersınız...
kalabalık ailenin içinde olmanın dezavantajı işte bu benneyaptımki
bence sen haklısın sinirlenmekle haklısın
oğlun için eşin ve ailesiyle konusman gerekiyo
yetiştirme tazrına karısmamamaları ve sana saygı duymaları gerekir :1closedeyes:
onlarla değilde çocuğunla birlikte daha çok vakit gecirmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?