Neden bu kadar sinirliyim?

cevabin icin tesekür ederim canim 1.konuda kalkip baska odaya gitme secenegim yoktu cünkü dogum günü vardi ve herkes ordaydi cocugun niye izliyo demissin dememkki korkmuyo demissin ama öyle degil seyrederken korkmuyo belki ama sonradan cikiyor acisi özellikle aksam yaticagi zaman odasinda yatmak sitemiyor korkuyorum diyor sonra ben ugrasmak zorunda kaliyorum
2.konudada ben öyle düsünmüyorum yani birak ne istiyorsa onu yapsin eger simdi birakirsam birdaha akalayamam ipin ucunu yapabilecegi seyler var yapamayacagi bunu oda biliyor daha bugüne kadar benden gizli birsey yapmadi yapmazda mesela su seker olayi bunu aslinda oda biliyor yemek yedigi zaman yiyebilecegini yazimdada söyledim gelip önce sordu bana zaten bunu hep yapiyor bisey istedigi zaman sorar bize hep ama ben kurmusum bu düzeni neden bozmaya calisiyoalrki ayrica ben cocugumua birseyi yapma etme demiyorum sadece nedeninide acikliyorum bunu en basindan beri böyle yaptim kirip döktügü seyler zaten önemli degildir acikirsa yer yazmissin canim eger bütün gün seker cikolata yerse nasil acikicakki bu cocuk biraksan aksama kadar bisey yemez caninin istedigini yer.

3.cüsüde ah canim ya bi bilsen kac defa anlatmaya calsitim izah ettim ama anlamayan anlamiyo iste kendileri yedikleri icin seni haksiz bulup kendilerini hakli cikarmaya calisiyolar öyle söylesem sar bastan yok öle yok böle buraya geleli 6 sene oldu ben biktim bunlarla ugrasmaktan artik zaten onun icinde ne var bunda ne var ayiklamaktan yoruldum artik ugrasamiyorum ben yoruldum anlatmaktan ama onlar anlammakta israr ediyor canim hikayen icinde tesekür ederim ne demek istedigini anliyorum

cok haklisin canim bunlarin en basindaki nedeni koca bi yalnizlik.türkiyedeyken etrafim doluydu aerkadaslarim komsularim simdi koskoca bi yalnizlik.ben aslinda bi cocuk pkikologuna gitmek istiyorum ama esim saolsun gitmiyor bende bu almancayla gidemiyorum

he teyzemin hakkini yiyemem simdi oglumu ara sira birakirim ona en güzel sekildede bakar zaten oglumda cok sever babaannesini,ama gel görki calisiyor hemde 2 iste bi hafta sonu var e kadin calisiyo bi haftza sonu dinlencek onada her zaman al cocuguma bak diyemiyosun,kendisi bakar bisey demez ama benim icim el vermiyor,zaten su zamana kadar hafta sonlari eltimin cocuklarina bakti simdi onun yanindan tasindilarda kurtuldu kadin

Bu sorun bende de var ne yapsam bilmiyorum eskiden böyle değildim pamuk gibi birisiydim ama son 2 yıldır o kadar değiştimki sinir konusunda yani benki hiçbişeye kızmayan gülüp geçen pamuk gibi bir insanken, şimdi ufacık bir şeye parlıyorum sonra diyorumki kendime ne var bunda kızacak saçmalama sakinleş, sonrasında ufacık bir şeye yine parlıyorum. ne oluyor bana anlamıyorum senağlama

hayir caniim sadece benim dedigim olsun istemiyorum,mesela neye hemn sinirlenirim bu sabahdan örnek vereyim.
oglumun üstünü giydircem,giymek istemiyor,ben oglum gelirmisin lütfen diyorum 1 diyorum 2 diyorum 3.ye basliyorum bagirmaya

sıcaksuya papatya ve ısırgan at demle ve sabahları iç ...ama oglun konu olunca ben anne ve çocuk kitabı yazıyorum yani seneye lütfen çocuguna birşey yapacagında ona anlat ve ve onu kendin giyinebilirmisin yavrum bi dene olmassa sana yardım edeyim onu giyinirken en azından denerken izlemelisin harika bi duygu ona balık verme balıgı bulmayı ve tutmayı ögret sen onun önünde örneksin kişisel gelişim kitaplarından çok faydalanısın bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…