Neden bu kadar tahammülsüzüm?

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
9.219
49.120
548
İyi geceler herkese. Neden böyle biri oldum nasıl düzelicem bilmiyorum. Aşırı tahammülsüzüm insanları hemen tersleyebiliyorum. Sonra pişman oluyorum içim içimi yiyor ama geçen geçiyor işte. 10 haftalık hamileyim etkisi var mı bilmiyorum. Zaten önceden de biraz vardı ama bu kadar değildi. Aranızda benim gibi olan var mı? Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ya da sonraki pişmanlığı nasıl atlatıyorsunuz.

Tahammülsüzlük bence psikolojik bi şey yardım alınca rahatlarsınız muhtemelen

Tahammülsüzlük bence psikolojik bi şey yardım alınca rahatlarsınız muhtemelen
Aslında terapilerim 2 ay kadar önce bitti neden bu aralar bu kadar patladı bilmiyorum.

Hamileliğinde sebep olduğu hormonlarla iyice çekilmez bir hal alıyor olabilirsiniz en iyisi yardım almak . Bilinçaltı problemleri

Çevrenizdekiler nazlıyodur da ondan. Bardağı taşırınca onlarda da size tahammül kalmayınca uysal biri olursunuz muhtemelen. Tabi iş işten geçmiş olur o ayrı.
Aksine hayatım boyunca en ufak şey için bile azarlayan bi anneyle büyüdüm. Evlendim eşm çok sabırlı ve sakin ben de garip bi şekilde daha sakin oldum. Ama şu son 2-3 aydır değiştim kendime çok kızıyorum

Bende çok tahammülsüzleştim çocuklara eşime anneme babama daha kolay sinirleniyorum ama dişimi sıkıp kendimi frenliyorum

Hamilelik ve sıcaklardan etkilenmiş olabilirsiniz. Bir de malum korona var , haberlerde korona dışında olumsuz durumlar da var ,hepsi belki sizde gerginlik oluşturuyordur

Bem hep böyle birisiniz de hamilelikle beraber arttı sandım kusura bakmayın. Hormonlar etkiliyordur ama eşinizin sabırlı sakin biri olması da bu rahatlığı veriyordur sanırım. Kendinizi telkin edin anneniz gibi olmak istemezsiniz herhalde bunu hatırlatın kendinize. Kullanıcı adınız bile tersbiri mesela, kendinizi böyle şartlandırmayın. Rahatlatıcı bitki çaylarının da faydası olur belki melisa, papatya için bol bol. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Senı bıktırmıs olabilirler
Emınım ki nasılsın diyene sanane demiyorsundur.

Senı bıktırmıs olabilirler
Emınım ki nasılsın diyene sanane demiyorsundur.
Ay yok o kadr da değil. Ağzımı tutamıyorum sanırım problemim bu. Hatta bazı konularda haklıyken sırf bu yüzden sanki suç bendeymiş gibi oluyor

Mesela ornek verir misin bitane tersledıgın olayı? Ne diyorlar ne diyorsun?
Aslında çok açıklayıcı bi örnek var da o uzun şmdi. Mesela dn akşam alt komşuya çaya indik çay içtim daha fazla içmek istemedim arkadaş da ısrar etti bi kaç kere söyledi aa iç ne olacak sanki falan diye ben de "içmiyorum ya Allah Allah içecek olsam içerim" falan dedim, sesimi yükseltmedim ama sakin de sayılmazdım. Bi arkadaş daha vardı yanımızda. Neyse o üçüncü arkadaşla bugün yine görüştük bana biraz alaycı bi tavırla "dün aha tersbiri x'i şimdi azarlayacak dedim gerildim" falan dedi. Ben de ortamları geren huzursuz biri miyim diye çok üzüldüm. Mesela böyle yani. Kısa olan örnek bile uzun oldu kusura bakmayın

İsrar etmıs,ısrarı kimse sevmez.
Ben de sevmiyorum. Bana bisey iki kere soyledıgınde ıns ucuncuye soylemez diyorum. Cunku benim de sesim yukselmesede sert cikiyor..

Hadi bana musade dıyıp oldugum ortamdan evime gitmek istedigim de ' evde napacaksın ki simdi tek basına' diyen arkadasıma 'tavana bakıcam daha cazip geliyor suan bana' demistim.
İnsanın sabrını zorluyorlar bazen.
Hıc kafana takma bosver.

Ben çok zamandır tahammülsüzüm ve gittikçe level atlıyorum görmek istediklerim ve ölse cenazesine bile gitmeyeceklerim..
Sanırım bu tahammülsüzlüğümü onlara borçluyum beni onlar bu denli soğuttular
Kazık yedikçe herşey bitiyor bende eskiden olsa aman boşver derdim artık en ufak bir yanlışta bitiriyorum yoksa daha fazla üstüme geliniyor bunu görüyorum
Sizde benim gibi yapın kendini üzdürmeyin kimseye

Tam da bu, gormek ısteyeceklerım, ölsem cenazeme sokmayacaklarım.. Anneme resmen vasiyetim var bu konuda.
Olur ya hayat bu genc yaslı demiyor, ölür giderim cenazeme sokmayacaksın dedıgım ınsan var.

Bu anlattığım işte en küçüğü. Belki diğer uzun dediğim olayı direk farklı bir konu olarak açarım.

Benim son zamanlarda terslediklerim hep sevdiğim insanlar üzülmemin sebebi de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…