Neden bu kadar umursamaz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zuza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zuza

emo emo F*** you emo!!!
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
328
0
96
35
İstanbul
esım bılgısayar aldıktan sonra cok umursamz oldu evı aksam ısten gelıo pc sabah gıdene kadar pc sabah bagırıo nıe sofrayı hazzırlamon dıe bende dıorumeee hazır cagırıom ama gelen yok dıe cay sogudu falan dıe aaayyy ben napcam yaaa ızın gunundede butun gun arkadalslaryla chatte cnm arkadaslarıda hep ısten yaaa butun gorusuolar snra ne konusuolar annamıom:çok üzgünüm:

Eee akŞama kadar beraber deıllermı zaten ne saÇma bıŞı ya bılgısayar Öle canım ya bazen bende eŞımle baŞa Çıkamıyorum adam ınternet baĞımlısı oldu ama baŞından ayrılma ne yapıyo ne edıyo bak bence ne olur ne olmaz dımı........

eşinde bayağ bi abartmış sanırım seni evin görevlisi olarak görüyor.. farkında değilmi bu adam artık evli ve sorumluluk sahibi bi adam..işten eve geldiğinde evde olan bir eşi var sohbet isteyen bir eşi var ne bu böle bekar genç çocuklar gibi

teknoloji ilerledikçe evlilik geriliyor CADIARZU

onunla paylastını bu rahatsızlığını
aynı problem bizdede vardı
maç oynuyordu sürekli
bir dedim iki dedim
sonra attı tepem :jeyyar:
şimdi yanımda cay kahve içmeden sohpet etmeden gecmiyor maç basına yerimseniben

canım acaba pc yeni alındığı için bir heves olabilirmi?

ama bu heveste zamanla alışkanlığa döner..

pc ye program yükle.. izleme programı.( casus program)

bence normal değil akşama kadar zaten birlikteler.. bir bak derim ben..

evet bencede

bencede normal diil. suyunu çıkarmış resmen ..bir işler karıştırıyor olması ihtimaller dahilinde..gözünü 4 aç..

canım yaa zor bir durum gerçekten arkadaşlarıyla görüştüğüne eminmisin ?

önce türtçeni bi düzelt istersen...
yazdıklarından bişey anlaşılmıyor......kafamçokkarıştı

sizde kucağına oturun birlikte bakın biz öyle yapıyoruz eşim bensiz pc de oturmaz ben onun kucağında uyyuyup kalsam bile gidip yatmam. zaten özledim kocamı deyip atarım kendimi kucağna baksın dursun pc ye:))
bizim koltuk epeyce büyük ayaklarınıda uzattığından hiçç sıkılmıyoorum... o da ben uyuklayınca yatalım der uyuruz bir daha..

siz isterseniz casus program kurun bir inceleyin.

bu kadar ıs arkadas sevgısı fazla gıbı
bıze anlattıgın gıbı esınlede konustun mu
o nedıyor bakalım
belkıde bu kadar fazla kaldıgının farkında degıldır

bu işin içinde başka bişi var.izin gününde niye görüşsün ki arkadaşlarıyla.şirketi eşin mi kurtarıyo.bence takip et.kesin bişeyler var

ıyi valla bir bilgisayar da siz alın , en azından evde eşinizle msnde kameralı konuşun...

Erkekler teknolojiye biraz daha meraklı o kadarını anlıyabilirim ama bu da ne oluyor , ciddi tavır koymanız şart yasakkelime, evlilik bu değil kiiii :1no2:​

Türkçeyi biraz daha düzgün kullanırsanız daha rahat okuruz.

Bilgisayar olsun olmasın eşin hep böyle davranıyorsa sana,önce bence eşinin sana bakış açısını değiştirmesi lazım.

ış arkadaşları yada değil bence bir önlem almanda fayda vara.s.

eşiniz msn kullanıyorsa geçmiş iletileri kaydedecek bir program yukleyin bu ne internet tutkusu yaaa:mymeka:umarım gerçekten arkadaşlarıyla konuşuyordurklava:

amannn aman..benimki tv hastası seninki pc.ama bi süre sonra bıkıyorlar bilgisayrdan.o bilgisayardayken sende al kumandayı istediğni izle.karşı çıkarsa seçimini yap ya bilgisayar ya tv de.bu kadar oynarsa bilgisayarla zaten yakında bozlur.valla bi bizim tv bozulamadı gitti.kucağına alıyorsa bilgisayarı sende yanında izle tv yi bi yandanda takip etmiş olursun hem.ay ben çok yaralıyım bu konuda artık kin doluyum.bi ara hayal kurardım küveti doldurup ne kadar elektronik cihaz varsa içine atıp (evdeki tüm tv.ler,bilgisayar ve playstation) akşam kocam gelincede görüp kahkaha atmak istedimmm..allahım ne kadar kötüyüm yaaaa ama beni bu hale getirenler utansınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…