Neden bu kadat gaddar ?

Dern08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
245
49
48
Birinden hoşlanıyordum ve hislerim ona karşı git gide arttı aynı yerde çalışıyoruz başta kendisi bana yazdı tanımak istediğini belirtti sonra konuşmayı kesti bi anda ben sordum yazmayı kesmesinin nedenini iyi değilim bu yüzden düşünmüyorum kimseyle bisey dedi daha sonra zaman geçti ben ona karşı olan duygularını bastıramadım ve söyleme kararı aldım çünkü biri hasta olduğunda birine bisey olduğunda herkese geçmiş olsun diyebiliyo ama bana pozitif olduğum halde dememişti bende dayanamadım zoruma gidenleri söyledim hislerimin devam ettiginide söyledim ama bastırmam gerektiğini söyledim yani arkadaş olarak bi problemim olmadığını daha sonra bana kalkıp benle arkadaşlık dışında bisey düşünme dedi uzun uzun yazmana da gerek yoktu dedi bende aramzida bir sorun olmadığını belirttim yani hislerimi zaten bastriiyorum ben kendime sakliyorum dediğim halde ne gerek var bana bu konuşmayı yapmana gibi şeyler söyleyip tersleri neden yani bu gaddarlık neden ben ne yaptım ona :(

Birinden hoşlanıyordum ve hislerim ona karşı git gide arttı aynı yerde çalışıyoruz başta kendisi bana yazdı tanımak istediğini belirtti sonra konuşmayı kesti bi anda ben sordum yazmayı kesmesinin nedenini iyi değilim bu yüzden düşünmüyorum kimseyle bisey dedi daha sonra zaman geçti ben ona karşı olan duygularını bastıramadım ve söyleme kararı aldım çünkü biri hasta olduğunda birine bisey olduğunda herkese geçmiş olsun diyebiliyo ama bana pozitif olduğum halde dememişti bende dayanamadım zoruma gidenleri söyledim hislerimin devam ettiginide söyledim ama bastırmam gerektiğini söyledim yani arkadaş olarak bi problemim olmadığını daha sonra bana kalkıp benle arkadaşlık dışında bisey düşünme dedi uzun uzun yazmana da gerek yoktu dedi bende aramzida bir sorun olmadığını belirttim yani hislerimi zaten bastriiyorum ben kendime sakliyorum dediğim halde ne gerek var bana bu konuşmayı yapmana gibi şeyler söyleyip tersleri neden yani bu gaddarlık neden ben ne yaptım ona :KK43:
Tamamem başkası var aklında o kişinin.hic üstüne düşmeyin .boyle ilk basta kemik atıp kaçan tipler den uzak durun.uzulursunuz..

Peki birsey sorucam yanlış anlamayın sizce benim yanlışım var mi hisleri söylemek suçmu rezil oldum sanki nasıl bakıcam iş yerinde suratina nasıl davranmalıyım sizce

Birde başkası olduğunu nerden anladiniz

Peki birsey sorucam yanlış anlamayın sizce benim yanlışım var mi hisleri söylemek suçmu rezil oldum sanki nasıl bakıcam iş yerinde suratina nasıl davranmalıyım sizce
Hiç cekinmeyin. Sizin dürüst oldunuz. Bir kaç gün sonra yanında rahat davranışlar sergileyin.hani artık seni düşünmüyorum gibilerinden.size kırıcı konuşmuş ayrıca.siz değil o utamsin.tanismak isteyen oymuş.
Bi anda bi erkek kedini çekiyorsa kesinlikle vardır birisi . Bu belli bisey

Hiç cekinmeyin. Sizin dürüst oldunuz. Bir kaç gün sonra yanında rahat davranışlar sergileyin.hani artık seni düşünmüyorum gibilerinden.size kırıcı konuşmuş ayrıca.siz değil o utamsin.tanismak isteyen oymuş.
Bi anda bi erkek kedini çekiyorsa kesinlikle vardır birisi . Bu o madar

O kadar haklısınız ki sanki benim hislerimi söylemeye üzülmeye hakkım yokmuş gibi... Peki dediginiz gibi davransam farkına varır mi umursamaz vurdum duymaz gibi de ben sadece utansın istiyorum

Farkına varır elbet . Ama farkına varmasa bile kafaniza takmayın bana kalırsa.baslamadan bitirmiş bu kişi.sizde üstünde durmayın bence oluruna bırakın.

Farkına varır elbet . Ama farkına varmasa bile kafaniza takmayın bana kalırsa.baslamadan bitirmiş bu kişi.sizde üstünde durmayın bence oluruna bırakın.
Işte bitirmesini gerektirecek 1 günde ne değişebilir ki 1 gün önce tanımak için soru soruyo 1 gün sonra konuşmayı kesiyo bide o kısa geçmiş olsun diye yazayım dedi ya bi art niyet aramalimiyim

Sizi sevmiyor
Sizi istemiyor
Siz niye hala onun peşindesiniz
Sizi sevmeyen biriyle hala nasıl konuşabiliyorsunuz

Back
X