Bununla ilgili bir söz var ama buraya yazamam ayıp :)
Bazı kadınlar bir birey olduğunu unutup kendisine sahip çıkacak kol kanat gerecek deli gibi kiskanacak hot dedim mi oturacak birini arıyor kibar erkekler onlara maalesef kilibik geliyor
Sevgilim,kocam beni kıskamıyor diye konu açanlar kiskanmiyorsa sevmiyordur diye cevap yazanlar var burada :)Kıskançlığı sevgi göstergesi sayan bir guruhtan çok fazla bir şey beklememek lazım.
Yok hayır karşı taraf mutluysa saygı duyarım elbette.Fakat bu sevdikleri insanlar bir kavgada küfür edince,şiddete başvurunca ya da kırıcı olunca da neden bana böyle davranıyor diye ağlıyorlar.Eğer kötü davrandığında da ben böyle seviyorum diyorlarsa herkesin ilişkisi kendinedir o yüzden bir diyemem.Benim eleştirdiğim nokta hem sakin birini istemeyip hem de o sert adamların kendilerine yumuşak davranmalarını beklemeleriKimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez. Siz burda sizin gibi seçim yapmayan insanları neden yeriyosunuz? Üstelik aynısı size yapılmış ve siz bundan rahatsız olduğunuz için bu konuyu açmışsınız? Siz baskılayıcı, maço görüyosunuz ama karşı taraf güvenilir, onu seviyor gibi görüyor. Aynı şekilde o sizin seçiminizi kılıbık olarak siz de kibar olarak görüyosunuz. Bu tarz şeylere yorum yapmak bana fazlasıyla saçma geliyo.
Tabii canım, kıyamaz diyeni duydum.vuruyor ama beni çok seviyor diyeni bile var..
Ben özelikle baba sevgisinin eksik olduğu kadınlarda bu durumu görüyorum.Çünkü kısıtlanınca sahiplenildiklerini ve sevildiklerini zannediyorlar.Gerçek sevgiyi görmemişler çünküTabii canım, kıyamaz diyeni duydum.
Kıysa mezara gönderir çünkü.
Kamu spotu olarak da özellikle kızı olan anneler, çok sevin çocuğunuzu lütfen, babaları da çok sevsin.
Saçma sapan insanların sevgisine kanmayacağı kadar çok sevin.
Bence bu son cümlenizin en büyük sebebi diziler.. Acı hayat, deli yürek gibi filmlerle büyüdüğümüz için bazıları gerçekten öyle zannediyor hayatı. Adamlar dışarda maço ama sevdiği kadına asla laf etmez, onun için dünyaları yakar. Mantık bu olduğu için ee sonunda da hayal kırıklığı. Bu manada dediklerinize katılıyorum.Yok hayır karşı taraf mutluysa saygı duyarım elbette.Fakat bu sevdikleri insanlar bir kavgada küfür edince,şiddete başvurunca ya da kırıcı olunca da neden bana böyle davranıyor diye ağlıyorlar.Eğer kötü davrandığında da ben böyle seviyorum diyorlarsa herkesin ilişkisi kendinedir o yüzden bir diyemem.Benim eleştirdiğim nokta hem sakin birini istemeyip hem de o sert adamların kendilerine yumuşak davranmalarını beklemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?