Neden bu maço erkek sevdası?

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
232
146
53
Kadınların kendilerini ezen,baskılayan,kavga anında hakaret eden,kırıp döken bir erkeğe olan bağımlılığının sebebi ne sizce?Tamam belki peşinden koşturunca daha çekici geliyordur bilemiyorum ama bir insan uzun süreli ilişkisinde neden karşı tarafın üzerinde hakimiyet kurmasına bu kadar sessiz kalır?
Benim hayatımdaki insan son derece düşünceli,bana karşı sakin bir insan.Bugün bir arkadaşım "Ya senin sevgilin gibi bir sevgilim olmasını istemezdim çok yumuşak" dedi.
Tabiki de onane.Sorun bana söylediği laf değil de sevgilisi kalbini kırıyor diye ağlayıp da neden değer veren biri için öyle birini istemem diyorlar?

Kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez. Siz burda sizin gibi seçim yapmayan insanları neden yeriyosunuz? Üstelik aynısı size yapılmış ve siz bundan rahatsız olduğunuz için bu konuyu açmışsınız? Siz baskılayıcı, maço görüyosunuz ama karşı taraf güvenilir, onu seviyor gibi görüyor. Aynı şekilde o sizin seçiminizi kılıbık olarak siz de kibar olarak görüyosunuz. Bu tarz şeylere yorum yapmak bana fazlasıyla saçma geliyo.

Doğuştan şiddetle büyüyoruz çünkü. Vura vura seviyorlar bebekleri çocukları.. çocukta vurmayı,şiddeti sevgi göstergesi sanıyor bilinçaltımıza yerleşiyor. Sonra nerde vuran,kıran,ezen adam var ona aşık oluyoruz. O şiddeti sevgi sanıyoruz. Acınası aslında.. vuruyor ama beni çok seviyor diyeni bile var..

Kendilerini güdülecek koyun gibi gören kadınlar elbette öyle tipleri sever. Böyle tipler her halta karışma hakkına sahip görüyorlar kendilerini. Kadın o kadar ilgiye aç ki kaba saba davranışa bile aşk kılıfı giydiriyor.

Yok hayır karşı taraf mutluysa saygı duyarım elbette.Fakat bu sevdikleri insanlar bir kavgada küfür edince,şiddete başvurunca ya da kırıcı olunca da neden bana böyle davranıyor diye ağlıyorlar.Eğer kötü davrandığında da ben böyle seviyorum diyorlarsa herkesin ilişkisi kendinedir o yüzden bir diyemem.Benim eleştirdiğim nokta hem sakin birini istemeyip hem de o sert adamların kendilerine yumuşak davranmalarını beklemeleri

vuruyor ama beni çok seviyor diyeni bile var..
Tabii canım, kıyamaz diyeni duydum.
Kıysa mezara gönderir çünkü.

Kamu spotu olarak da özellikle kızı olan anneler, çok sevin çocuğunuzu lütfen, babaları da çok sevsin.
Saçma sapan insanların sevgisine kanmayacağı kadar çok sevin.

Ben özelikle baba sevgisinin eksik olduğu kadınlarda bu durumu görüyorum.Çünkü kısıtlanınca sahiplenildiklerini ve sevildiklerini zannediyorlar.Gerçek sevgiyi görmemişler çünkü

Bence bu son cümlenizin en büyük sebebi diziler.. Acı hayat, deli yürek gibi filmlerle büyüdüğümüz için bazıları gerçekten öyle zannediyor hayatı. Adamlar dışarda maço ama sevdiği kadına asla laf etmez, onun için dünyaları yakar. Mantık bu olduğu için ee sonunda da hayal kırıklığı. Bu manada dediklerinize katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…