Neden bu maço erkek sevdası?

Çünkü kendini korumaktan aciz kadınlar yanlarında öküz gibi bir erkek istiyorlar ki kendilerini güvende hissedebilsinler.

Bence toplum yapısıyla alakalı, bir erkek maço değilse kılıbık olmuyor ayrıca... Ben de anlamam oraya gidemezsin, bununla görüşemezsin, kadın dediğin vs diye başlayan erkeklerde kadınlar ne bulur... Acı çekmeyi sevenler var demek ki. Ya da aileden ataerkil kadına çok söz düşmeyen bir profilde baba görüyorlarsa onun etkisi de olabilir.

Dozunda kiskanclik iyidir ,bu kadar da gommeyin. Sevmedigim adami neden kiskanayim. :)

Hastalik duzeyinde kiskanclik ve bir insani kiskanclikla bogmak kotudur. Bu durumda yapilmasi gereken de bellidir.

Dozunda kiskanclik iyidir ,bu kadar da gommeyin. Sevmedigim adami neden kiskanayim. :)

Hastalik duzeyinde kiskanclik ve bir insani kiskanclikla bogmak kotudur. Bu durumda yapilmasi gereken de bellidir.
Yani dozunda kıskançlık her kadının ve adamın hoşuna giden şey. Atıyorum sevdiğin insan, çok güzel görünüyorsun seni kıskanıyorum böyle giyinme diye söyleniyorsa bir sempatisi olabiliyor ama böyle giyinmeyeceksin, böyle giyinme bacaklarını kırarım boyutuna girerse iş çirkinleşir. Maço erkek tanımında ikincisini değil de birincisini yapanı hiç duymadım bence maço şahıslar için genellenebilir bu hastalıklı kıskançlık durumu. Bir de zaten o hastalıklı kıskançlık modunda ya aşırı özgüven eksikliği ya da kişi kendinden bilir işi meselesi var bence.

" Dozunda kiskanclik"
Ben bunun kendi kendini kandırmak olduğunu dusunuyorum. Kıskançlık dozu ne olursa olsun durdurulması gereken bir şeydir bana kalirsa. Ötesi eşe hakarete kadar gider alt mesajinda.

Bana mi bu mesaj . Neden sapla samani ayiramiyoruz.

Kiskanilmak , kiskanilmayi istemek ne zamandan beri hakaret oldu. Kiskandigim erkegi taciz edecek boyuta getirmem. Kaybetmeyi istememek, baska bir kadinla dusunememek bunlarin hepsi kiskancligin bir parcasidir ama baska bir kadinla yakalarsam ona siddet uygulamak ya da arabasini parcalamak yerine terk ederim. Iste kiskancligin boyutu burada degisiyor.

Bayılırım maço erkeğe. Ama maço erkek dediğin evinde kılıbık dışarıya aslan olmalı, öbür türlüsü maço değil öküz oluyor...

Aslında geneldi :)
Kıskançlık konusunda "dozunda" meselesi illa söylenir. Bu konuda fikrimi "bence" diyerek yazdım o yuzden. Hakaret meselesi benim algı biçimim. Kıskançlık sevgiyle bagdastirabilecegim bir şey degil.

Genelse o zaman fikrini yazacaksin , tirnak icine almayacaksin. Sen bagdastirmazsin, ben bagdastiririm. Yorumunu curetkar buldum.

valla ben sevmem, bir tane bile böyle maço diye tabir eden erkek bozuntusuna aşık olmadım. hoşlantı bile duymadım. benim erkeklik kıstasım öyle sözünü geçiren falan değildir. bak iş bitirici erkeği severim, dışarıya sözünü geçiren, dışarıdakilere karşı baskın olan, hakkını arayan, dediğini yaptıranları severim ama aynı şeyi bana uygulamayacak. benim erkek anlayışıma hiçbir şekilde uymadıkları için kendileri umrumda da değil. maço sevgilisi yüzünden üzülen kadınlara da hiç acımam sonuçta bu da bir tercih. bir kadın kendisini hükmedilmesi, söz geçirilmesi gereken birşey olarak görüyorsa konuşmaya bile değmez bu konu benim için, ben öyle biri değilim şahsen.

ben yavru kedi değilim ki elin adamı beni sahiplensin.

Genelse o zaman fikrini yazacaksin , tirnak icine almayacaksin. Sen bagdastirmazsin, ben bagdastiririm. Yorumunu curetkar buldum.
Fikrimi yazdım zaten. Tırnak işareti kavrama vurgu için. Sizin fikrinize saldırmış degilim. Aynı kavrama dair kendi fikrimi soyledim.
Bu çıkışa gerek var miydi? Cüretkar olmak kötü mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…