Neden bu ön yargı

Rarella34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
21
4
1
29
Merhabalar herkese bendeki dert çokta bir dert değil aslında ama nedenini merak etmekle birlikte benim gibi olanlar var mı ve yapabileceğim bir durum var mı bunu sormak için konu actım. Kısacası çoğu insan beni daha tanımadan olumsuz enerji alıp havalı sanıyorlar. En yakın üç arkadaşımda da durum böyle oldu ilk izlenimleri bu şekilde oldu sonradan kendileri aslında hiçte öyle biri gibi değilmişsin dediler ama insanlardaki bana karşı bu önyargıyı anlamıyorum kendime bakıp eleştirilerimi de yapmışımdır dönüp kendime de baktım nerde yanlışım diye genelde sessiz sakinimdir yakın çevremde konuşkanım. Genelde verici olduğumu düşünürüm bu yüzden çokta başım ağrımıştır değer görmediğim durumlarda olmuştur. Kısacası neden böyle ben şahsen hiç konuşmadığım insan hakkınds pek bir şey düşünemem bikaç konuşmadan sonra kafam da şekillenir. Ama benim havalı kötü enerjili olduğumu düşünen insanlar genelde benle iki çift laf etmemiş insanlardır nerden mi biliyorum yakın arkadaşlarımın yanında görüp onlara söyleyen kişiler mesela o kızda da olumsuz bi şeyler var gibi ya da enerjisi iyi değil gibi bu neden böyle bu konuda napmalıyım aman deyip boşmuvermeliyim

Yani şimdi insanlarin kimi nasıl gördüğü beni neden ilgilendirsin ki.
Her kaba göre şekil alacak,herkes için farklı bir şemal takinacaksak nerede kaldı bizim oznelligimiz.
Uzaktan peşinen hüküm verip,seni tanımadan laf edenler bundan utanmıyorlarsa sen de hiç üzülüp düşünmeyeceksin kuzum

Tabiki herkesin istediği gibi olamayız ama böyle duyunca da insan sıkılıyor dönüp bakıyosun herkes gibisin herkesin yaptığını yapıyorsun ama senle hiç konuşmamış insan havalı gibi deyip seni bi kalıba sokunca da bi isyan edesi gelmiyor değil insanın

aura tanıştıktan sonra oluşmaz kişiyi ilk gördüğün halinin izlenimi ve etrafa verdiği hissiyattır . senin auran sert ve soğuk muhtemelen, neden değiştiresin ki ? ben olsam muhtemelen takacağım en son şey bu olurdu.

Olabilir. Beni de insanlar soğuk bulur, cokta sicagim diyemem ama sandiklari şekilde de değilim aslinda. Biraz da yuz ifadesi ve tipinden kaynaklaniyor.

En son annem bir arkadasiyla tanistirmisti ama ayak üstü 5 dakikalik bir karşilaşmaydi. Daha sonra anneme kizin beni sevmedi demiş. Tabi ki ortada oyle bir şey yoktu.

Hayatım benim hakkimda da öyle düşünüyorlar inan hiç takmiyorum.Ön yargılarında boğulsunlar banane.Bende senin gibi kaç defa duydum baştan soğuk buldum ama aslinda öyle değilmişsin diye.Herkes ponçik olup pozitif enerji yaymak zorunda değil sallamiyorum denilenleri de hakkimda olan ön yargıları da ben buyum ve kimse beni sevsin diye değişmem.

Hangisi daha sempatik içten sıcak duruyor sizce
Ve neden ?
İkiside çok güzeller

Çokta kafaya takılacak bir durum değil aslında. İlk görünümler her zaman olduğundan farklı yorumlanır. Kimi çok net belli eder duygu ve davranışlarını kimiyse samimi olduğunda. Bana da '' havalı görünüyorsun, bizimle konuşmazsın sanıyorduk '' diyorlardı ama kızmadım hiç demek ki öyle bir profil yaratmışım, hissettirmişim ki bu düşünceye varmışlar. Pozitifimdir normalde, güler yüzlüyümdür ancak mesafemi korumak istediğim bazı luabai kişiler olur onlara karşı elbette soğuk, uzak davranırım doğal olarak '' bu kız çok soğuk abi her an bize dalacak gibi '' konuşmalarını duyarım

Doğru değişmem değişemem de bu çok çok zor istesem bile olmaz bazı şeyler kemikleşmiş artık ama ne bilim ya da benim aura anlayışım farklı hazetmediğim insanlar benim de oldu tabi ama ben de konuştuktan tanıstıktan sonra gelişmiştir genelde

İkisi de güzel ama güzellik olarak farklı güzellikleri kıyaslayabilirim sadece Angelina bana daha hoş geliyor. Ama arkadaşlık bambaşka bir şey değil mi
Yapılan araştırmalarda ilk izlenim sırasında kalın dudaklı insanlar daha sempatik sıcak bulunmuşlar
İnce dudaklı insanlar ise daha ketum soğuk ve ciddi duruyorlarmış
Sizde böyle bşr durum var mı?
Ben dudak silikonu yapanları artık yargılamıyorum
Bir bildikleri varmış zaar

Sizin daha fenaymışş evet takılcak mesele cidden değil de çok duyunca bi insan sorun ne diyor kendi kendine yüz tip ve giyim kuşamdan olsa gerek benşm hakkımda duyduklarım

Yani alt dudak az bi şey dolgun üst ince. Doğruluk payı vardır inanırımm tipten bakılarak yapılsm önyargılarr fazla baya

Buda bizim farkımız olsun neden takıldın bu kadar gül geç. Bana da öyle derler ya biz senin hakkında egolu, kibirli burnu büyük demiştikhavalı duruyorsun falan, arkadaş olduktan sonra çok severler öyle değilmissin derler. Çünkü herkesle konuşmam boş muhabbet eden laubali tiplerle muhatap olmam. Seciciyimdir çokta memnunum bu halimden

Sizin daha fenaymışş evet takılcak mesele cidden değil de çok duyunca bi insan sorun ne diyor kendi kendine yüz tip ve giyim kuşamdan olsa gerek benşm hakkımda duyduklarım
Olabilir belki biz farkında değilizdir konuşurken, mimiklerimizle hissettirmişizdir. Ben sordum mesela neden böyle düşündüklerini '' yürüyüşün '' demişlerdi asdfgh hatta annem de '' podyumda yürür gibi yürüyorsun '' demişti ben de hiç farkında değilim kulaklıkla yürüdüğüm için müziğin etkisi olsa gerek dedim Ama tanıdıklarında da güzel ilerledi arkadaşlık ilişkilerimiz.

Benimle de her tanışan beni ilk önce çok soğuk bulur. Benlm için çok normal bir durum. Alıştım artık bu arada çok sıcak kanlı olduğumu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…