Aura tamam da ne bilim ben de niye olmuyor bi insanla iki çift laf etmeden ben bir şey düşünemiyorum şahsen düşünülmesi de saçma geliyor işte bu önyargı oluyor. Aura tanışıp konuşulduktan sonra oluşabilir bir şeyAura meselesi bu şekerim :)
Tabiki herkesin istediği gibi olamayız ama böyle duyunca da insan sıkılıyor dönüp bakıyosun herkes gibisin herkesin yaptığını yapıyorsun ama senle hiç konuşmamış insan havalı gibi deyip seni bi kalıba sokunca da bi isyan edesi gelmiyor değil insanınYani şimdi insanlarin kimi nasıl gördüğü beni neden ilgilendirsin ki.
Her kaba göre şekil alacak,herkes için farklı bir şemal takinacaksak nerede kaldı bizim oznelligimiz.
Uzaktan peşinen hüküm verip,seni tanımadan laf edenler bundan utanmıyorlarsa sen de hiç üzülüp düşünmeyeceksin kuzum
Hayatım benim hakkimda da öyle düşünüyorlar inan hiç takmiyorum.Ön yargılarında boğulsunlar banane.Bende senin gibi kaç defa duydum baştan soğuk buldum ama aslinda öyle değilmişsin diye.Herkes ponçik olup pozitif enerji yaymak zorunda değil sallamiyorum denilenleri de hakkimda olan ön yargıları da ben buyum ve kimse beni sevsin diye değişmem.Aura tamam da ne bilim ben de niye olmuyor bi insanla iki çift laf etmeden ben bir şey düşünemiyorum şahsen düşünülmesi de saçma geliyor işte bu önyargı oluyor. Aura tanışıp konuşulduktan sonra oluşabilir bir şey
İkisi de güzel ama güzellik olarak farklı güzellikleri kıyaslayabilirim sadece Angelina bana daha hoş geliyor. Ama arkadaşlık bambaşka bir şey değil miEki Görüntüle 3256476 Eki Görüntüle 3256475
Hangisi daha sempatik içten sıcak duruyor sizce
Ve neden ?
İkiside çok güzeller
Böyle olayım soğuk görüneyim hiç problem değilEki Görüntüle 3256476 Eki Görüntüle 3256475
Hangisi daha sempatik içten sıcak duruyor sizce
Ve neden ?
İkiside çok güzeller
Doğru değişmem değişemem de bu çok çok zor istesem bile olmaz bazı şeyler kemikleşmiş artık ama ne bilim ya da benim aura anlayışım farklı hazetmediğim insanlar benim de oldu tabi ama ben de konuştuktan tanıstıktan sonra gelişmiştir geneldeHayatım benim hakkimda da öyle düşünüyorlar inan hiç takmiyorum.Ön yargılarında boğulsunlar banane.Bende senin gibi kaç defa duydum baştan soğuk buldum ama aslinda öyle değilmişsin diye.Herkes ponçik olup pozitif enerji yaymak zorunda değil sallamiyorum denilenleri de hakkimda olan ön yargıları da ben buyum ve kimse beni sevsin diye değişmem.
Yapılan araştırmalarda ilk izlenim sırasında kalın dudaklı insanlar daha sempatik sıcak bulunmuşlarİkisi de güzel ama güzellik olarak farklı güzellikleri kıyaslayabilirim sadece Angelina bana daha hoş geliyor. Ama arkadaşlık bambaşka bir şey değil mi
Sizin daha fenaymışşÇokta kafaya takılacak bir durum değil aslında. İlk görünümler her zaman olduğundan farklı yorumlanır. Kimi çok net belli eder duygu ve davranışlarını kimiyse samimi olduğunda. Bana da '' havalı görünüyorsun, bizimle konuşmazsın sanıyorduk '' diyorlardı ama kızmadım hiç demek ki öyle bir profil yaratmışım, hissettirmişim ki bu düşünceye varmışlar. Pozitifimdir normalde, güler yüzlüyümdür ancak mesafemi korumak istediğim bazı luabai kişiler olur onlara karşı elbette soğuk, uzak davranırım doğal olarak '' bu kız çok soğuk abi her an bize dalacak gibi '' konuşmalarını duyarım
Ya orası ayrıBöyle olayım soğuk görüneyim hiç problem değil
Yani alt dudak az bi şey dolgun üst ince. Doğruluk payı vardır inanırımm tipten bakılarak yapılsm önyargılarr fazla bayaYapılan araştırmalarda ilk izlenim sırasında kalın dudaklı insanlar daha sempatik sıcak bulunmuşlar
İnce dudaklı insanlar ise daha ketum soğuk ve ciddi duruyorlarmış
Sizde böyle bşr durum var mı?
Ben dudak silikonu yapanları artık yargılamıyorum
Bir bildikleri varmış zaar
Olabilir belki biz farkında değilizdir konuşurken, mimiklerimizle hissettirmişizdir. Ben sordum mesela neden böyle düşündüklerini '' yürüyüşün '' demişlerdi asdfgh hatta annem de '' podyumda yürür gibi yürüyorsun '' demişti ben de hiç farkında değilim kulaklıkla yürüdüğüm için müziğin etkisi olsa gerek dedimSizin daha fenaymışşevet takılcak mesele cidden değil de çok duyunca bi insan sorun ne diyor kendi kendine yüz tip ve giyim kuşamdan olsa gerek benşm hakkımda duyduklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?