- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
Of estetikte kurtarmıyor asdfgYa orası ayrıumut yok mamafih
Ben okuduğum bir makalenin yalancısıyım eğer yalansaYani alt dudak az bi şey dolgun üst ince. Doğruluk payı vardır inanırımm tipten bakılarak yapılsm önyargılarr fazla baya
Estetik kurtarsa bile para yokOf estetikte kurtarmıyor asdfg
Yüz ve tipe katılırım çünkü tanımadan söylenen şeyler genelde yüz ve tiple alakalı oluyor öyle aman aman bi tipimde yoktur ama işte olunca oluyomuşOlabilir. Beni de insanlar soğuk bulur, cokta sicagim diyemem ama sandiklari şekilde de değilim aslinda. Biraz da yuz ifadesi ve tipinden kaynaklaniyor.
En son annem bir arkadasiyla tanistirmisti ama ayak üstü 5 dakikalik bir karşilaşmaydi. Daha sonra anneme kizin beni sevmedi demiş.Tabi ki ortada oyle bir şey yoktu.
Genç görünüyorlar ama güzel görünmüyorlar ne yazık ki mimiklerini oynatamıyorlar ya valla nefes darlığı çekiyorum izlerkenEstetik kurtarsa bile para yok
Seda sayan annemin yaşında ajda pekkan anneannemin yaşında ikiside benden genç duruyor
Ben okuduğum bir makalenin yalancısıyım eğer yalansa
Buarda artık dikkat ediyorumda
Gerçekten kalın dudaklı erkekler bayağı sempa
Valla insanlar neye dikkat ediyor ben hiç insanlsrın yürüyüşlerine dikkat etmem pek bi şey de cıkaramam yürümeden ya da ben safımOlabilir belki biz farkında değilizdir konuşurken, mimiklerimizle hissettirmişizdir. Ben sordum mesela neden böyle düşündüklerini '' yürüyüşün '' demişlerdi asdfgh hatta annem de '' podyumda yürür gibi yürüyorsun '' demişti ben de hiç farkında değilim kulaklıkla yürüdüğüm için müziğin etkisi olsa gerek dedimAma tanıdıklarında da güzel ilerledi arkadaşlık ilişkilerimiz.
Benimle de her tanışan beni ilk önce çok soğuk bulur. Benlm için çok normal bir durum. Alıştım artıkbu arada çok sıcak kanlı olduğumu düşünüyorum ama
Ama benim rutine bağladı gibi bi şey önceden takmazdım beni bilen biliyo kafasında olurdum ama ben aynı kalırken etrafımdaki bu duyumların artması bazen can sıkıcı oluyo yani kendimde değil böyle insanların kafa yapısını anlayamıyorum isyanım bu gel bi otur konuşslım sonra ne düşünürsen düşün zaten zorla sevemez kimse kimseyiBenimle de her tanışan beni ilk önce çok soğuk bulur. Benlm için çok normal bir durum. Alıştım artıkbu arada çok sıcak kanlı olduğumu düşünüyorum
Yüz ve tipe katılırım çünkü tanımadan söylenen şeyler genelde yüz ve tiple alakalı oluyor öyle aman aman bi tipimde yoktur ama işte olunca oluyomuş
Evet bunun artıları oluyor bazen mesafe oluyor. Buzlar kraliçesi yinee sempatikliğiyleSaç rengi, ten rengi yüz hatları insanlarda yanlış algı yaratabiliyor. Bana da Buzlar Kraliçesi diyorlar, dikkat edersen kar değil direkt buzGerçi işime gelmeyene buz gibiyim o ayrı Çok da takılma, soğuk görünmek iyidir insanlar daha temkinli yaklaşır.
Ben de 32 diş gösteremiyorum ama genelde tebessüm ederimm agız kapalı. Aşiri gülemiyorum valla anca beni yaracak komik bi şey olcak ki öyleeGulumsemeye calisin. Ben pek gülen ve mimik kullanan biri değilim ondan insanlar anlayamiyor ve soguk buluyorlar ya da memnun olmadim saniyorlar.Ama elimde değil gülüp duramiyorum.
Siz yapabiliyorsaniz sik sik dişleri gosterin aynada calisin.
Ben okuduğum bir makalenin yalancısıyım eğer yalansa
Gerçekten kalın dudaklı erkekler bayağı sempatikyakarsa
Yakarsa dünyayı ince dudaklı lar yakacak gibi duruyoBen okuduğum bir makalenin yalancısıyım eğer yalansa
Gerçekten kalın dudaklı erkekler bayağı sempatik
Yanii sıkıntıyı aradım benle tanıştıktan sonra böyle bir izlenime girseler tamam sorun ben de diyecegim ama tanımadan olunca önyargı oluyo ve dediğiniz gibi brnim problemim değil sadece bu kafa yapısındaki insanları anlayabilmeye çalışmakta zorlanıyorumDisaridan havali gorunen kisi kendine bakmali kibirlimiyim diye boyle bir durumunuz yoksa karsilastiginiz insanlar on yargilidir ki bu da sizin probleminiz degil
Genç görünüyorlar ama güzel görünmüyorlar ne yazık ki mimiklerini oynatamıyorlar ya valla nefes darlığı çekiyorum izlerkenişte para kurtarmamış bak asdf
Vala dudaklar gözler önemliYakarsa dünyayı ince dudaklı lar yakacak gibi duruyo
Ben de 32 diş gösteremiyorum ama genelde tebessüm ederimm agız kapalı. Aşiri gülemiyorum valla anca beni yaracak komik bi şey olcak ki öylee
Evet ama çok gülümsemeyen insanlarda seviliyorr gülümsemek artı bir avantaj kesinlikle ama çokta gülmeyen insanlarda bi seviliyor ya da olumsuz şeyler söylenmiyor yani meseleyi brn de çözemedim,Muhtemelen ondandir. İnsanlar karsi tarafin duygularini net okuyamayinca negatif hissediyorlar.
Bazilarina bakiyorum ortada gulumsenecek bir sey yokken bile devamli agiz acik gulumseye gulumseye konusuyorlar ya da mimiklerini iyi kullaniyorlar.
Ama ben poker yüze sahip olmaktan memnunum son zamanlarda özellikle.
Onlar sizi anlamak istediler mi? hicte istemediler siz niye onlari anlamaya calisiyorsunuz ?kotu yetistirilmistir ,komplekslidir vs vs kafaniza takmayin varsa eksiklikleriniz onlari giderinYanii sıkıntıyı aradım benle tanıştıktan sonra böyle bir izlenime girseler tamam sorun ben de diyecegim ama tanımadan olunca önyargı oluyo ve dediğiniz gibi brnim problemim değil sadece bu kafa yapısındaki insanları anlayabilmeye çalışmakta zorlanıyorum
Haklısınız teşekkür ederimOnlar sizi anlamak istediler mi? hicte istemediler siz niye onlari anlamaya calisiyorsunuz ?kotu yetistirilmistir ,komplekslidir vs vs kafaniza takmayin varsa eksiklikleriniz onlari giderin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?