- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada her soranın üzerine kusasımm gelirdi Allahım cidden sinir bozucu bi soru nasip kısmet diyip geçin sizde en iyisi.
Siz de ona sorun aynı soruyu.Merhaba hanımlar, 30 yaşındayım, bekarım ve şimdiye kadar aile, toplum baskısı vb. sebeplerden de olsa evlenmemiş olmayı hiç sorun etmedim. Fakat görüştüğüm biri bana "neden bu yaşa kadar evlenmedin" gibi bir soru sorunca irite oluyorum. Neden evlenmemiş olabilirim? Karşıma düzgün, istediğim gibi biri çıkmadı ki evlenmedim? Bende mi sorun var, ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum gerçekten böyle bir soru sorulması normal mi? Bir de böyle bir soru sorulunca sanki karşıdaki insanın aslında şunu düşündüğünü düşünüyorum: Herhalde sorunu var, bir şey var ki evlenmedi?
Bir de benim kız kardeşim benden önce evlendi, bunu da kim olursa olsun hiç çekinmeden söylüyorum. Benden küçük kız kardeşim evli diye. Ama nedense bu soru sorulduğunda baştan o kişiye karşı bir ön yargı oluşuyor bende. Mesela aynı yaşta biriyle tanıştım. (hoşlandığım biri)Bana bu soruyu yöneltti, cümleye yanlış anlama ama ile başlıyor ama ben yanlış anladım bile ne yazık ki. Kendisi de evlenmemiş ama bana böyle bir soru soruyor. Özellikle yakın çevremde kız kardeşimin benden önce evlendiğini söyleyince şaka yaptığını düşünüp " ehehe sen evde mi kaldın yani" gibi bir cümle ile karşılık vermeleri sinirimi bozuyor. Acaba fazla mı artniyetliyim bilmiyorum ya da fazla mı alınganım?
Evlenenlere madalya mı takıyorlarmış??? Daha ilk başta aklınca kusur arıyosa yol ver gitsin. Birazda sen hassas olmalısın. Toplumu boşver hayatını yaşa... 2 kez evlenmiş boşanmış olarak bekarlara tavsiyem evlenmeyinMerhaba hanımlar, 30 yaşındayım, bekarım ve şimdiye kadar aile, toplum baskısı vb. sebeplerden de olsa evlenmemiş olmayı hiç sorun etmedim. Fakat görüştüğüm biri bana "neden bu yaşa kadar evlenmedin" gibi bir soru sorunca irite oluyorum. Neden evlenmemiş olabilirim? Karşıma düzgün, istediğim gibi biri çıkmadı ki evlenmedim? Bende mi sorun var, ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum gerçekten böyle bir soru sorulması normal mi? Bir de böyle bir soru sorulunca sanki karşıdaki insanın aslında şunu düşündüğünü düşünüyorum: Herhalde sorunu var, bir şey var ki evlenmedi?
Bir de benim kız kardeşim benden önce evlendi, bunu da kim olursa olsun hiç çekinmeden söylüyorum. Benden küçük kız kardeşim evli diye. Ama nedense bu soru sorulduğunda baştan o kişiye karşı bir ön yargı oluşuyor bende. Mesela aynı yaşta biriyle tanıştım. (hoşlandığım biri)Bana bu soruyu yöneltti, cümleye yanlış anlama ama ile başlıyor ama ben yanlış anladım bile ne yazık ki. Kendisi de evlenmemiş ama bana böyle bir soru soruyor. Özellikle yakın çevremde kız kardeşimin benden önce evlendiğini söyleyince şaka yaptığını düşünüp " ehehe sen evde mi kaldın yani" gibi bir cümle ile karşılık vermeleri sinirimi bozuyor. Acaba fazla mı artniyetliyim bilmiyorum ya da fazla mı alınganım?
öncelikle geç evlenmek normal görülüyorsa, sana sorulan sorulardan neden rahatsız oluyorsunki... sende bu toplumda yaşıyorsun ve biliyorsunki herkes herkese soruda sorar, yorumda yapar...sohbetler böyle olur bizim memleketimizde..insanlar sana bu soruyu yönelttiğinde, anlaşacağım biri denk gelmedi demek, bu kadar zormu...Merhaba hanımlar, 30 yaşındayım, bekarım ve şimdiye kadar aile, toplum baskısı vb. sebeplerden de olsa evlenmemiş olmayı hiç sorun etmedim. Fakat görüştüğüm biri bana "neden bu yaşa kadar evlenmedin" gibi bir soru sorunca irite oluyorum. Neden evlenmemiş olabilirim? Karşıma düzgün, istediğim gibi biri çıkmadı ki evlenmedim? Bende mi sorun var, ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum gerçekten böyle bir soru sorulması normal mi? Bir de böyle bir soru sorulunca sanki karşıdaki insanın aslında şunu düşündüğünü düşünüyorum: Herhalde sorunu var, bir şey var ki evlenmedi?
öncelikle geç evlenmek normal görülüyorsa, sana sorulan sorulardan neden rahatsız oluyorsunki... sende bu toplumda yaşıyorsun ve biliyorsunki herkes herkese soruda sorar, yorumda yapar...sohbetler böyle olur bizim memleketimizde..insanlar sana bu soruyu yönelttiğinde, anlaşacağım biri denk gelmedi demek, bu kadar zormu...
o soruda ki alt anektot şu birisi ile çok ciddi bir ilişkisi mi vardı?Merhaba hanımlar, 30 yaşındayım, bekarım ve şimdiye kadar aile, toplum baskısı vb. sebeplerden de olsa evlenmemiş olmayı hiç sorun etmedim. Fakat görüştüğüm biri bana "neden bu yaşa kadar evlenmedin" gibi bir soru sorunca irite oluyorum. Neden evlenmemiş olabilirim? Karşıma düzgün, istediğim gibi biri çıkmadı ki evlenmedim? Bende mi sorun var, ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum gerçekten böyle bir soru sorulması normal mi? Bir de böyle bir soru sorulunca sanki karşıdaki insanın aslında şunu düşündüğünü düşünüyorum: Herhalde sorunu var, bir şey var ki evlenmedi?
Maalesef toplumumuza evlilik yaşı oldukça düşük. O sebeple bu sorular normal diye düşünüyorum. 25i bulana aaa evlilik ne zaman diyorlar geç kalmış gibi davranıyorlar.Merhaba hanımlar, 30 yaşındayım, bekarım ve şimdiye kadar aile, toplum baskısı vb. sebeplerden de olsa evlenmemiş olmayı hiç sorun etmedim. Fakat görüştüğüm biri bana "neden bu yaşa kadar evlenmedin" gibi bir soru sorunca irite oluyorum. Neden evlenmemiş olabilirim? Karşıma düzgün, istediğim gibi biri çıkmadı ki evlenmedim? Bende mi sorun var, ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum gerçekten böyle bir soru sorulması normal mi? Bir de böyle bir soru sorulunca sanki karşıdaki insanın aslında şunu düşündüğünü düşünüyorum: Herhalde sorunu var, bir şey var ki evlenmedi?
29 yaşında bekar biriyim. Geçenlerde görüştüğüm biri de bana böyle bir soru sordu. Ve öğrenmeye çalıştığı şey çok detaycı ve seçici biri miyim, idi.Merhaba hanımlar, 30 yaşındayım, bekarım ve şimdiye kadar aile, toplum baskısı vb. sebeplerden de olsa evlenmemiş olmayı hiç sorun etmedim. Fakat görüştüğüm biri bana "neden bu yaşa kadar evlenmedin" gibi bir soru sorunca irite oluyorum. Neden evlenmemiş olabilirim? Karşıma düzgün, istediğim gibi biri çıkmadı ki evlenmedim? Bende mi sorun var, ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum gerçekten böyle bir soru sorulması normal mi? Bir de böyle bir soru sorulunca sanki karşıdaki insanın aslında şunu düşündüğünü düşünüyorum: Herhalde sorunu var, bir şey var ki evlenmedi?
Sorun yok niye evlenmedin diye sorana sen niye evlenmediysen bende ondan evlenmedim de gül gec arkasindsn kendini mudafa etmek zorunda degilsin asla. Bende 32 yasindayim bende hic evlenmedim eksigim var mi yok guzelmiyim evet:) ama olmayina olmuyor bazen bir deyim var ya tren kactimi zor.. ben erken yasta evlilige cok yaklastim ama kendimi hazir hissetmedim ve de dogru insan oldugundan emin olamadigim icin istemedim olsaydi belkide bosanmistim simdi bende istiyorum benden cokta ailem istiyor ama kismet mi diyeyim nasibim mi acilmamis ne diyeyim bilemedim. Allahtan hayirlisini dileyelim olursa olur olmazsada napalim yani(
Tesekkur ederiz insallh oyle olur cok saolTren belki henüz yeni yaklaşmıştır. Öyle düşünmeyin daha çok gençsiniz. Allah gönlünüze ve fikirlerinize hitap eden birini nasip etsin.![]()