Neden bunu yapar insan

sibder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
560
639
103
40
Alıveriş merkezinde çalışıyorum 5 katlı bir yer ve bir çok koridor asansör merdiven olan bir yer eski eş kişisi bugün yanın da kız grubu ile tam giyim magazamısın önünden geçerken gördüm sonra ardımı dönüp kabine girdim insan neden o kadar yol varken tam da senin kapının önünden geçmek ister iş için mi oradaydı bilmiyorum bazen toplantıları oluyordu o bölgede yanın da erkek yoktu 7-8 kız vardı sadece.insan neden bunu yapar

Şahsen ben düşünüyorum siz geçin ben geliyorum der yine geçmem hepsi kız ve sadece bu konuşuyor hararetli onlar dinliyordu bilmiyorum fikirleri merak ettim teşekkür ederim

Şahsen ben düşünüyorum siz geçin ben geliyorum der yine geçmem hepsi kız ve sadece bu konuşuyor hararetli onlar dinliyordu bilmiyorum fikirleri merak ettim teşekkür ederim

Neden insanlara siz gidin geliyorum desin ki sizden çekinmek zorunda mi? Eski bilmem neyim var diye yolumu degiştirmem ben kendi adima, sizin ne dusuneceginizi dusunmek zorunda degil sosyallesirken veya is icin neyse...
Bosanmissiniz gitmiş siz de bu kadar her seyi ustunuze alinmayin bence.

Benim de içimden geçen bu oldu bir bahane bulur yine geçmezdim gözükmezdim diyorum
Yani ben kendimden örnek vereyim eski eşimin yanından 10 tane adamla geçmezdim ne saçma bir şey bu ya hatta tek bir kişiyle bile geçmek istemezdim görür de üzülür mü ki diye

aklınca size hava atmış yanındaki kızlarla. İyi ki eski kocanız

Neden insanlara siz gidin geliyorum desin ki sizden çekinmek zorunda mi? Eski bilmem neyim var diye yolumu degiştirmem ben kendi adima, sizin ne dusuneceginizi dusunmek zorunda degil sosyallesirken veya is icin neyse...
Bosanmissiniz gitmiş siz de bu kadar her seyi ustunuze alinmayin bence.
Çekinmek değil saygı duymak diyelim

Topluluk içinde bunu yapması saçma olur. Siz geçin bu yoldan ben arkadan dolanıcam mı desin?

Back
X