- Konu Sahibi swisegmgee
lisedeyken ben de hiç olmayacak bi çocuğa kafayı takmıştım. sınavdan çıkınca çocuğun varlığını unuttum. sınav stresi yapıyor öyle şeyler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için de öyle birisi zaten ama bu bakışlar cidden yaşasanız sürekli tekrar ediyor, beni rahatsız etmeye başladı net bir sonuç alacağım bir şey yapmak istiyorum ama bu bahsettiğim arkadaş ve arkadaşlarıyla da muhabbetim yok, sinir olmaya başladım artık ama ne olacak bilmiyorum.lisedeyken ben de hiç olmayacak bi çocuğa kafayı takmıştım. sınavdan çıkınca çocuğun varlığını unuttum. sınav stresi yapıyor öyle şeyler.
Benim için de öyle birisi zaten ama bu bakışlar cidden yaşasanız sürekli tekrar ediyor, beni rahatsız etmeye başladı net bir sonuç alacağım bir şey yapmak istiyorum ama bu bahsettiğim arkadaş ve arkadaşlarıyla da muhabbetim yok, sinir olmaya başladım artık ama ne olacak bilmiyorum.
Çok güzel taktikmiş ve ben bunu kesinlikle denerim (ayt mat version) teşekkürleeeerrrerkekler öyle bakar, hiç sebep arama. ilerleyen yaşlarında da göreceksin, mal gibi bakarlar. hepsi değil ama bakan çok. sadece bakarlar. sinir oluyorsan sen bir daha bakmanaya çalış. bi daha bakarsam bugün ekstra 100 mat çözücem diye kendini cezalandır ben öyle yapıyordum
İnsan aynı anda pek çok şeye odaklanabilir. Aşk hayatı hayatın diğer kısımlarını etkileseydi kimse okulundan işinden başka bir şey düşünemez, evlilikler yürütülemez, aileler kurulamazdı. Hormonlarının tavan yaptığı, karşı cinsi tanımak için yanıp tutuştukları bir yaşta şu çocuklara haminne tavsiyeleri vermeyelim artık.Hangi bölüm istiyorsunuz üniversitede yoksa mutfakta soğan doğramak falami ben ders sınav aşk bir arada gitmez buna inanırım insan kafayı tekbirseye verebilir .Neyse her genç kız iyi bir bölüm kazanacak diye birşey yok.
Valla haminne bilmemde ben fikrimi yazdım .Ortalık çok kötü o yapabilir başkası yapamaz zaten konu kapandı o teşekkür etti ben başarılar diledim .Etkiler hiç belli olmaz her insanın duygusal yönü tecrübesi aynı olmuyor neler okuyor duyuyoruz işine gelir kulak küpesi yapar işine gelir kulak arkası yapar..Hormonlarda su gibi durduğu yerde durmuyor biz haminne olmayalım burayada şu şu geldi başıma napayım yazilmasin madem .İyi forumlar dilerim.İnsan aynı anda pek çok şeye odaklanabilir. Aşk hayatı hayatın diğer kısımlarını etkileseydi kimse okulundan işinden başka bir şey düşünemez, evlilikler yürütülemez, aileler kurulamazdı. Hormonlarının tavan yaptığı, karşı cinsi tanımak için yanıp tutuştukları bir yaşta şu çocuklara haminne tavsiyeleri vermeyelim artık.
Kapasite meselesi tabi. Bu çocukların kapasiteleri bizden kat kat daha yüksek. Algıları daha açık, zihinleri daha hızlı çalışıyor yaş itibariyle. O yüzden biz nasıl iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebiliyorsak, zamanında aşkı ve okulu nasıl aynı anda yürüttüysek onlar da yapabilirler.
valla saldım gerçekten ya öküzün trene baktığı gibi dikiyorlar keçi şeyi gibi gözlerini hiç uğraşamam artıkDers çalış salla
oyun oynuyorlar resmen ya eğleniyorlar bildiğiniz düşündükçe taşlar yerine oturdu ve sinirlenmeye başladımÇok keyifli, iki seçenek var bence 1) bu kişi senden hoşlanıyor ancak çekingen bir yapıda 2) bu kişi düşündüğün kadar derin bir yapıda değil senin ona olan ilgini farketmiş ve arkadaşlarına söylemiş ya da arkadaşları da bu durumu farketmiş ve akıllarınca eğleniyorlar. Her iki durumda da temkinli yaklaşmanı tavsiye ederim. Eğer böyle bir etkileşim varsa o gelene kadar adım atma.
Yani şimdiki gençleri bilemiyorum bir enteresanlar. Benim zamanımda bu tür bakışmalar mutlu sonla biterdi genelde.oyun oynuyorlar resmen ya eğleniyorlar bildiğiniz düşündükçe taşlar yerine oturdu ve sinirlenmeye başladım
Aynısı gerçekten, böyle ufak şeyleri büyütüp senaryolaştırmak bu yaşın gerçeği demek ki of çok aptal hissettim şimdi üstüne bir de bunu yapmalarına izin vermeme ne demeli of ki ne ofAyy üni birinci sınıfta platonik aşık olduğum bi çocuk vardı. Sınıfa girince normal olarak günaydın derdi ben yurda gidince kızlara iki saat anlatırdım. Gözlerimin içine bakarak söyledi bilmem ne diyekonunuz çok tatlı bana o zamanları anımsattı
![]()
Yok abla ya ego tatmini yapıyorlar eğlence bulmuşlar kendilerineKızzzz yirim seni yaaa ablasının gülü duygulandırdın beni 20 yıl öncesine gittimhoşlanıyor bence senden ama böyle daha heyecanlı, tatlı tatlı bakışmalar
tadını çıkar
![]()
Aptal hissetmene gerek yok. Bence çok tatlı heyecanlarAynısı gerçekten, böyle ufak şeyleri büyütüp senaryolaştırmak bu yaşın gerçeği demek ki of çok aptal hissettim şimdi üstüne bir de bunu yapmalarına izin vermeme ne demeli of ki ne of
Ama abla baksana bu sürekli bakışlar üstüne arkadaşlarını da dahil etmesi bildiğin vakit geçirmelik eğlence döndürmüşler aralarında buna en kısa zamanda son vereceğim bakamasınlar bir dahaAptal hissetmene gerek yok. Bence çok tatlı heyecanlarSadece şimdiki nesil biraz daha hızlı yaşıyo o anlamda dikkatli olun.
Eğer çocuktan hoşlanmıyosan yine böyle bakarlarken ne bakıyonuz de pat diye. Yok hoşlanıyorsan böyle devam et. Dersler her daim öncelik tabi kiiAma abla baksana bu sürekli bakışlar üstüne arkadaşlarını da dahil etmesi bildiğin vakit geçirmelik eğlence döndürmüşler aralarında buna en kısa zamanda son vereceğim bakamasınlar bir daha
Eğer çocuktan hoşlanmıyosan yine böyle bakarlarken ne bakıyonuz de pat diye. Yok hoşlanıyorsan böyle devam et. Dersler her daim öncelik tabi kii![]()