Neden buz gibi bebeğim?

Gördüğün gibi konu sağlık olunca burada birbirinden alakasız ve zıt birçok yorum oluyor o yüzden al çocuğunu tekrar bir doktora götür. Kan değerine vs bakılmış olur. Oda sıcaklığı 24 derecede olmalı ona göre kombiyi yükseltip annenin odasının peteğini kısacaksın ya da odanıza elektrikli ısıtıcı koyacaksın. Çocuğa da uyku tulumu. Başka bir çözüm yolu yok . Annen çocuğu giydirip karnını doyurup sevip okşuyorsa ihmal etmiyorsa otur şükret . Ben bu süreçte kreşi önermem neden biliyor musun kreşe başlayınca zaten o kadar çok hasta olacak ki çocuğu o halde okula gönderemezsin ee başında kim bekleyecek? Yine annen .

24 derece çok fazla. Yeni dogan bebek için oda 18-20 derece arasi olmali. Daha büyükler için en fazla 21-22 derece. Aksam sicak olmasi çoçuk için degil. Hava kuru oluyor. Cocuk için hiç iyi degil.

Odanın 22 derece üstü olması gerekir. Bende dağ başında oturuyorum kombi 80 de ev 18 derece düşün UFO yakıyoruz ama onunda ısısı geçiçi oluyor. Ben içine bir kat daha ince uzun kollu giydiriyorum üzerine yelek. Ev buz gibi. Üst kattaki tek odayı yakıyor. Evde yalıtım yok. Of of yaram depreşti gene.

Evim 22 derece oldugunda ben usuyorum. Merkezi isitma ev ve kalorimetreyi 24 derece yaptigimda normal. 22 oldugunda usuyorum. 18-21 derecede usur o cocuk yapmayin ya ben bile titriyorum o sicaklikta.

Konu sahibi oncelikle odaniza bir elektrikli isitici alin. Sonra da yavas yavas kendinize yeni ayri bir duzen kurmanin caresini arastirin. Kizinizi krese verin. Calisan anneler icin sifir yas kresler de var artik, bir arastirin.

Elleri bacakları gövdesi.çalışıyırum annem bakıyor.uyarsam dahi canının istediği gibi bakıyor zaten bişey desem trip atıp duruyor.kendi kendine en mükemmel anne o ben en kötü anne bem hiçbir şeyden anlamayan çocuk bakamayan biriyim.öyle hissettirip ego tatmininde
Uyku tulumu tavsiye edebilirim çocuk için. Eğer çok soğuk oluyorsa iki tane alın birini bi beden büyük alın üst üste giydirin daha sıcak tutar. Ayrıca çocuğunuzu annenizde kalsanız bile kreşe vermeyi bi düşünün derim. Hem çocuk için bir değişiklik olur. Ayrıca odaya ufo da alabilirsiniz elektrik faturasına katkı yaparsanız anneniz belki bişey demez. Son olarak kendi hayatınızı kurmayı düşünebilirsiniz. İşiniz kendi başınıza geçinecek kadar kazandırıyor mu bilmiyorum. İnşallah Allah şifa versin kızınıza.

Cocugunuzun ensesi ve sırtı soğuksa üşümüş demektir ellere ayaklara yanaklara takılmayın
Benim oğlum öyleydi ter sorunumuz aşırı koşmadığı surece hiç olmadı
Muhtemelen geniz akıntısı var gerçekten çok uzun suruyor bu illet sey antibiyotik etki etmez yalnızca boğaz iltihabını alır
Deniz suyu ve buhar iyi geliyor geniz akıntısına

Back
X