Neden byle?

tulaykrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
106
0
96
41
Ankara
Neden böyle bilmiyorum ......evliligimde bir sorun varmı inanın onuda bilmiyorum 2 yıllık evliyim eşim şimdiye kadar beni hep cok sevdi ilgilendi umursadı.Ama son 4 aydır ilgilenmiyor sevmiyor umursamıyor ben kızınca ilgileniyor ama oda sonra ilgisini bırakıp bir köseye cekiliyor eve hiç gec gelmedi aklıma başka kadınmı var diye sorusunu getirmedi gittigi yerleri söylüyor attıgı adımı söylüyor tek fark eve geldiginde artık benle ilgilenmiyor uyuyor tv izliyor şakalaşmak istedigimde tersliyor bu arada eşim cocuk sahibi olmamızıda istemiyor hep erteliyor offff yaaaaaaa neden böyle degişiklikler oluyor anlamıyorum bana bir fikir verin lütfen.....

Bence de en etkili çözüm konuşarak iletişime geçmek...
Allah korusun ilerleyen zamanlarda, sabır bu ya tükeniverir. Ve o zaman daha da kırıcı olabilirsiniz. Hayırlısı olsun canım. Umarım geçici bir durumdur.:Saruboceq:​

Sevgili tulaykrt arkadaşım . Bence eşini bir süre sessizce izle davranışlarını falan ve gerekiyorsa unutmamak için not bile et. Daha sonra eşininde ruh halinin iyi olduğu bir zamanda al karşına ve seni rahatsız eden herşeyi konuş onunla ama sla suçlar gibi değil .Bunların seni nasıl üzdüğünü ve altında yatan sebeplerin neler olduğunu sor ona.Sorun varsa ve seninle paylaşırsa ne ala çözüm yoluna gidersiniz. Ancak kabul etmez ve davranışlarında bir değişiklik olmazsa o zman gerçekten sana anlatamıca yada en kötü ihtimalle kafasını karıştıran biri yada bir deri var demektirki senle paylaşmamasıda kötü olur....

konuştugum o kadar ama bir faydası yok bunalıma girdim resmen anneme bırakmaz ailem hep onun gözünde sorun ayrılalım dedigimde deliye döner nasıl davrancagımı bilmiyorum

Konuştum demişsin . ne konuştun arkadaşım neler hisettiğini anlattın mı ona ? ve o sana ne cevap verdi ?

neden böyle yapıyosun neyin var dedim varsa bir sorunun beraber cözelim dedim oda yok bişeyim sana öyle geliyor başım agrıyor vs gibi seylerle geciştirdi konuştugum gün herşey eskisi gibi güzel ama sonra tekrar mutsuz günler...

benımkısı de bunun sevgılı versıyonu ?
aynısı, aldatmıyor ama şu aralar içine kapanık sevdıgını bılıyorum ayrılalım deyınce de bagarmaya baslıyor...:bbo:

neden böyle yapıyorsun diye cümleye başlama canım . bu suçlayıcı bir cümledir.
Eşinin seni üzen davranışları neyse yani farklılaşmaya başlayan davranışları onları diyorum gerekirse otur not et ve ona senin böyle böyle yapman yada her neyse senin şöyle davranman beni çok üzüyor ve düşündürüyor .kendime nerde hata yaptığımı soruyorum ancak cevap bulamıyorum lütfen bana yardımcı ol. senden uzaklaşmak yada senin benden uzaklaştığını hissetmek beni çok üzüyor gibi yaklaş ve konuş derim ...

Bence aklinca kendini naza cekiyor....

Tam tersini yap arkadasim...hic onunla ilgilenmiyormus gibi davran...bu tavirlarini hic umursamiyormus gibi yap...benneyaptımki

Üzerine düstükce simariyor, hic üstüne düsme...:1closedeyes:

Belkide ben buna fazla yüz verdim, fazla ilgilendim sevgimi gösterdim biraz kendimi naza cekeyim diye düsünüyordur..mirmirmirmir

aklım o kadar karışıkkı galiba kendince üstümde baskı kurarak bişeyler elde etmeye calışıyor bu arada bişeyi atladım ben calışmıyorum su anda 1 aydır işten ayrıldım işteyken yani calışırken o kadar güzelki herşey adam bişey diyemiyor ama şimdi biraz fazla harcama yapayım oooo sanki trilyon harcanmış gibi surat yapıyoor offf yaaa bazen diyom cekip gidim cünkü ben alışmamışım yani bekarkende hep rahattım neler oluyr anlayamıyorum

:1closedeyes: evet. maddi yetrsizlikler yada yetememezlikler erkeklerde gerçekten farklı davranışlar oluşturuyor. Size böyle davranmasında gerçekten sizin işten ayrılmanızsa eşiniz size gerçekten ayıp ediyor bencilce davranıyor derim . ve sizinde ona karşı tepkisiz ve ilgisiz kalmanızı tavsiye ederim

erkeklerin pek üstüne gitmemek lazım.biraz fazla ilgi olunca çocuklaşıyorlar.şımarıyorlar bi süre ilgilenme bencea.s

aslında umursamamak gerek haklısınız ama ben kötü bişeyler olsun istemiyorum mutsuzlık olsun istemiyorum

canım hemen cekip gitmeyi düsünme.yuva kolay mı kuruluyorki hemen dagılsın.sabır et bakalım zamanla düzelir insallah.cok üstüne gitme.asırı ilgi gösterirsen oda ters etki yapabilir.neden böylesin diyede sorma.eşinde farkındadır cünkü evliliginizde olumsuz seyler oldugunun

ona karşı ilgisiz oldugumdada cok üstüme gelir ne oldu neden böyle yapıyosun gibi cümleler kurar ve bunada üzülür,,,,ama buna artık bir cözüm bulmam gerek sanırım buda onun davranışlarının aynısını yapmakla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…