aslında umursamamak gerek haklısınız ama ben kötü bişeyler olsun istemiyorum mutsuzlık olsun istemiyorum
Evlilik bu güzelim...tatlida yiyeceksin acida....
Kim isterki kötü seyler olsun, mutsuzluk huzursuzluk olsun fakat ayni evde iki farkli karekterin yasam mücadelesi vermesi herzaman öyle lay lay lom olamaz....bunu sende anlicaksin canim...
Simdi ev hanimi olmanla esin sana soguk davraniyorsa ciddende ayip ediyor...umarim bu yüzden degildir...
bencede bunu dene sen üstüne düstükce o daha cok şımaracak ve huzursuzluk cıkacakBence aklinca kendini naza cekiyor....
Tam tersini yap arkadasim...hic onunla ilgilenmiyormus gibi davran...bu tavirlarini hic umursamiyormus gibi yap...benneyaptımki
Üzerine düstükce simariyor, hic üstüne düsme...:1closedeyes:
Belkide ben buna fazla yüz verdim, fazla ilgilendim sevgimi gösterdim biraz kendimi naza cekeyim diye düsünüyordur..mirmirmirmir
başka kadın olabilir dikkat et
ben hayatımda hiç aldatılmadım önceki ilişkilerimdede aldatma nasıl olur bilmem hep etraftan duyduklarımdan yola cıkarak gözlemledim işte teli saklar dediler saklamz eşim hep ortadadır eve gec gelir dediler hiç geç kalmadı teli kapalı olur dediler hiç kapalı olmaz gittigi heryeri söyler attıgı adımı söyler
iştede sorunu yok biliyorum...belkide bazı şeylerden bunalmış bir tatile ihtiyacı var bende cok irdeliyorum sanırım 2 saat önce bagırdım oda bana kızdı burnumu sıktı bende cok acıdı napıyosun sen diye hiddetlendim laptopu alıp yatak odasına geldim kapıyı kitledim 50 kez kapıya geldi sebeklik yapıyor acım diye:) dayanamadım actım acıdımı cok diyor bende neden böyle yapıyon neyin var dedim sen beni dinlemiyon cok dik kafalısın diyor.....bunun sebebide anneme gitmem,ailemle arası iyi degil eşimin eşim onsuz gezmeme bişeyler yapmamdan rahatsız olur onsuz bişeyler yapıyor olmama onu dinlemememe sinir oluyor
aklım o kadar karışıkkı galiba kendince üstümde baskı kurarak bişeyler elde etmeye calışıyor bu arada bişeyi atladım ben calışmıyorum su anda 1 aydır işten ayrıldım işteyken yani calışırken o kadar güzelki herşey adam bişey diyemiyor ama şimdi biraz fazla harcama yapayım oooo sanki trilyon harcanmış gibi surat yapıyoor offf yaaa bazen diyom cekip gidim cünkü ben alışmamışım yani bekarkende hep rahattım neler oluyr anlayamıyorum
üzdüysem özür dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?