Neden çalışıyorum o zaman?

Cimri bir insan hasta oldum diye özel hastaneye götürüp o kadar para verir miydi bilemedim

Çok akıllısın her cümlen konu özeti gibi olmuş tebrikler

Ya hadi yine onun kazandigi paraya tenezzul etseni biraz anlamaya caliscam ki o da dogru degil, kendi paranizi harcamak icinde mi ondan izin alcaksiniz. Hani uyarabilir biraz dikkat etmeniz icin ama sogumak, tavir yapmak nedir. Insan keyfinden çalismaz, ekonomik ozgurlugu olsun diye çalişir, bu konuda size saygi gostermesi gerektigini soyleyin ona. Bayansiniz illaki senin benim param kavgasi olmamali ama kisisel ihtiyaclarinizin da olabilecegini karsinizdaki insana guzel bir dille anlatin .

Aslında başında belliymiş. Ben 29 yaşında evlendim. Hep tanistirildigim insanların buluşmalar da nasıl davrandığına, hesabı ödeyip ödemediğine dikkat ettim.

İlk görüşmede ben bir bayanın arabasında rahat edemem,benim kullanmam gerek diyen biri oldu. Dönüş yolunda ben arabadan indim,bişiler almak için bi baktım sürücü koltuğuna oturmuş. Ben emanet araba vermem,rahat edemem in desem de inmedi . Dönüşte o kullandı. Ben naptim bi daha asla görüşmedim. O anda bitti.

Yatırım konusunda da öğretmenliği bizim köyde yapalım, ben inek alıp satacağım,polo audi alacağım diyen bir öğretmen oldu.ona da hayatında mutluluklar diledim.

Aslında sen görmüşsün eşinin nasıl olduğunu.... ama ileriyi düşünmemişsin

Bekarken bu kadar parayı sıkan bi insan bundan sonra değişmez. Ama sen de onun için değişme. O da seni bu şekilde kabul etmek zorunda...İlk yıllarda mutlaka olur kavgalar,bazen para bazen başka meseleler...orta yolu bulman dileğimle. ..

Şeyi altından sanırım ki kıymete bindirmiş,ilişki bile istemiyormuş pehh! Ben şu an çalışmadığım halde eşim aldığım hiçbir şeye karışmaz. Sizi kendi paranızla rezil edecek aklınca.

Ailesi ve aileniz ne diyor bu konuda? Veya "anlatsak senin ailen bile hak verir bana bu konuda" deseniz ne der? Herkesin size hak vereceğinin farkında mı? Sanırım kimse bilmiyor. Ayrılmayı düşünürseniz, ayrılmadan önceki son çare olarak ailesine anlatın bence. Psikoloğa gitmeyi kabul etmezse, bir arkadaşına anlatıp fikir alsın veya beraber anlatın.

Bir de sakın çocuk düşünme....Çocuk için ilk önce güven lazım,aile birliğini sahip olmanız lazim...korunmana dikkat et.

Para senin değilmi arkadaşım niye soruyorsun.ben çalıştığım zaman eşime derdim benim param benim param senin paran yine benim paramasla taviz verme benim esimde seninkinden cok farkli değil cimrimi değilmi çözemedim evine herseyi alir yemek icmek tatile gitme konusunda pintiligini gormedim.ama kiyafet aliyim eve bise aliyim ne gerek var sanki ona sorcam.tek sorunu para biriktirmeyi seviyor.bazen bu ay masraf cok oldu param yok diyor bi bakıyorum gizli gizli köşelere para saklamış

Son düzenleme:
Ortaokul kazağı cimrilikten giymiyorsa cok seviyor olmalı

abovvvvvvvv denk gelen karakterlere bakkk..
aferim postayı koymuşsunn....

bizde de herseyi ortak maaşlarımızdan eşim öder benim hesap yapma sıkıntım var ödemeleri de o yapıyor ama kredi kartım ve nakit param olur.herkes aile bütçesini bilir siz bu parayı şimdi harcamayıp başka ne zaman harcayaraksiniz. Bunlar birsekılde Hallolur ama o en son laf ne ya... sanki ona muhtaçsin deli mi ne

abovvvvvvvv denk gelen karakterlere bakkk..
aferim postayı koymuşsunn....
Ooo daha neler neler...
İlk görüşmede bu maaş kartı meselesi,kredi karti kullanir misin ,siz de kaç gram bilezik takılır diye soranlar,evin tek çocuğu olduğum için araba senin üzerine mi ? Denizde bikini mi giyersin,kaynana ile yaşar misin ay neler neler yaaa...nerde var manyak beni buluyor derdim...
sonunda benimkini buldum da kurtuldum.adami buldum yakasına yapıştım,kaçamadı çünkü bu yazdıklarımın hiç birini yapmadı. Kendi arabasını bana verdi.sen kullan dedi mesela...hesapları ödemek için benden önce davrandı. Hiç altın meselesi ,maaş meselesi yapmadı...bunlar hep artıları oldu...

Evleneceklere öneri : görüştüğümüz insanları tartın. İyice bi inceleyin. Davranışları konuşmaları nasıl... özellikle para meselesinde...

güzel elemişsin ,seçiçi davranmışsın , mantığını kullanmasını bilmişsin ,,,
mutluluklar senin olsun canımm

çok doğru demişsin valla gözlerim doldu inşallah bizim karşımızada çıkar öyle güzel insanlar

çok doğru demişsin valla gözlerim doldu inşallah bizim karşımızada çıkar öyle güzel insanlar
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimse yaşım geçti, elalem ne diyo diye evlenmesin.
Evlilik sevdiğin katlanabildigin insanla çok güzel....ama sevemezsen katlanamazsan çok zor...
O yüzden ince eleyip sık dokuyun.

dogru :) ben hep diyorum kimsenin hatri icin evlenemem diye eskiden cekinirdim ama artik oyle degil Allah heppimize gonlumuzde olanini versin insallah hayirli esler hayirli omur mutlu huzurlu yasiyalim baska ne isteyebilirizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…