- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Eşim devlet memuru benim kendi şirketim var bazı ay ben ondan fazla kazandığım oluyor ama her ay değilEşiniz sizden az alan memur mu peki
Çok akıllısın her cümlen konu özeti gibi olmuş tebriklerCimri insanlar ucuza alisveris yapar diye birsey yok. Adam 2 bine supurge aldi kaliteli ömurluk olsun diye dusunmus olabilir.
Adamda mal mulk edinme hirsi var.
Karisinin maasinida bu konuda bir araç olarak goruyor.
Bekarkende yatirim yapiyormus parasini harcayamiyor yani sizin daha cok hesap odemenizden de hic gocunmamis.
Bunun erkekligini kanitlamak istemesiyle hic alakasi yok. Sizi bazi tehditlerle dizginlemeye calisiyor.
Aslında başında belliymiş. Ben 29 yaşında evlendim. Hep tanistirildigim insanların buluşmalar da nasıl davrandığına, hesabı ödeyip ödemediğine dikkat ettim.benim ödediğimde çok oldu.hatta daha çok . ama parası cidden yoktu araba kredi vardı ve küçük bir yerden benim için fedakarlık yaptı geldi diye çoğu zaman ben öderdim..cimri diye düşünmedim.düşünmeliydim.köye gitmek için para biriktiriyormuş çünkü .o paradan 20 lira atıyorum yemeğe vermez asla .çok iyi bir birikim yapmış hayat felfesi bu 3 yıllık memurken 30 milyarlık araba kredi ödemeye başlamış arsa almış vs. bende dedim ki birikimi seviyor müsrif değil tutumlu .al sana damla al işte tutumlu bir kocan oldu kına yak
KAYINVALİDEMİ DE SEVİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN .AİLESİ DÜNYA İYİSİ .KENDİSİ DE ÇEVRE TARAFINDAN MÜKEMMEL ERKEK.HATTA BİR ÇOK İNSANA GÖRE BEN ÇOK ŞANSLIYIM .ÇOKKKKKKKKKKKKKKK. DÜĞÜNDE KİMLER KİMLER SÖYLEDİ BANA BUNU . AMA GELİN GÖRÜN Kİ İÇİ YAKIYOR KAVURUYOR BENİ.
kız güldürdünn ahahahahahahBana göre çok değil de belli eşin cimri.
Biz de cimriyizdir ama bakımlıyızdır.
abovvvvvvvv denk gelen karakterlere bakkk..Aslında başında belliymiş. Ben 29 yaşında evlendim. Hep tanistirildigim insanların buluşmalar da nasıl davrandığına, hesabı ödeyip ödemediğine dikkat ettim.
İlk görüşmede ben bir bayanın arabasında rahat edemem,benim kullanmam gerek diyen biri oldu. Dönüş yolunda ben arabadan indim,bişiler almak için bi baktım sürücü koltuğuna oturmuş. Ben emanet araba vermem,rahat edemem in desem de inmedi . Dönüşte o kullandı. Ben naptim bi daha asla görüşmedim. O anda bitti.
Yatırım konusunda da öğretmenliği bizim köyde yapalım, ben inek alıp satacağım,polo audi alacağım diyen bir öğretmen oldu.ona da hayatında mutluluklar diledim.
Aslında sen görmüşsün eşinin nasıl olduğunu.... ama ileriyi düşünmemişsin
Bekarken bu kadar parayı sıkan bi insan bundan sonra değişmez. Ama sen de onun için değişme. O da seni bu şekilde kabul etmek zorunda...İlk yıllarda mutlaka olur kavgalar,bazen para bazen başka meseleler...orta yolu bulman dileğimle. ..
Ooo daha neler neler...abovvvvvvvv denk gelen karakterlere bakkk..
aferim postayı koymuşsunn....
Teşekkur ederim yorumunuz icin.Çok akıllısın her cümlen konu özeti gibi olmuş tebrikler
güzel elemişsin ,seçiçi davranmışsın , mantığını kullanmasını bilmişsin ,,,Ooo daha neler neler...
İlk görüşmede bu maaş kartı meselesi,kredi karti kullanir misin ,siz de kaç gram bilezik takılır diye soranlar,evin tek çocuğu olduğum için araba senin üzerine mi ? Denizde bikini mi giyersin,kaynana ile yaşar misinay neler neler yaaa...nerde var manyak beni buluyor derdim...
sonunda benimkini buldum da kurtuldum.adami buldum yakasına yapıştım,kaçamadıçünkü bu yazdıklarımın hiç birini yapmadı. Kendi arabasını bana verdi.sen kullan dedi mesela...hesapları ödemek için benden önce davrandı. Hiç altın meselesi ,maaş meselesi yapmadı...bunlar hep artıları oldu...
Evleneceklere öneri : görüştüğümüz insanları tartın. İyice bi inceleyin. Davranışları konuşmaları nasıl... özellikle para meselesinde...
Ooo daha neler neler...
İlk görüşmede bu maaş kartı meselesi,kredi karti kullanir misin ,siz de kaç gram bilezik takılır diye soranlar,evin tek çocuğu olduğum için araba senin üzerine mi ? Denizde bikini mi giyersin,kaynana ile yaşar misinay neler neler yaaa...nerde var manyak beni buluyor derdim...
sonunda benimkini buldum da kurtuldum.adami buldum yakasına yapıştım,kaçamadıçünkü bu yazdıklarımın hiç birini yapmadı. Kendi arabasını bana verdi.sen kullan dedi mesela...hesapları ödemek için benden önce davrandı. Hiç altın meselesi ,maaş meselesi yapmadı...bunlar hep artıları oldu...
Evleneceklere öneri : görüştüğümüz insanları tartın. İyice bi inceleyin. Davranışları konuşmaları nasıl... özellikle para meselesinde...
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimse yaşım geçti, elalem ne diyo diye evlenmesin.çok doğru demişsin valla gözlerim doldu inşallah bizim karşımızada çıkar öyle güzel insanlar
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimse yaşım geçti, elalem ne diyo diye evlenmesin.
Evlilik sevdiğin katlanabildigin insanla çok güzel....ama sevemezsen katlanamazsan çok zor...
O yüzden ince eleyip sık dokuyun.
Atarrkil toplumlarda kadinlar calismaz .mis gibi evde oturur koca parasi yer de sen de..Bizde masallah sen kadin eline bakiyorsun de.Nasil ataerkillik de.Ataerkil toplumlarda parayı erkek yönetirmis aynen bunu söyledi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?