Neden çalışıyorum o zaman?

Bak bu paragrafta çok ciddi anlamlar var

C carmina000 bence çalışıp kendi paranı kazanıp şahsi harcama ve birikim yapamıyorsan bu işte bir sorun vardır, evlilik herşeyin ortak olması demek değil bence benim paramı eşim bilir eşimin parasını ben bilirim, evi eşim geçindirir bende kendi paramı hem kendime hem evime hem çocuğuma harcarım, herşeyden önce bir erkeğin eşinden maddi beklentisi oldu mu böyle oluyor bence sana yaptığı baskı hoş değil ve uzun süre dayanamazsın buna konuşup orta yol bulmalısınız

Damla o kadar karalar bağlama asılır bu sorun..gülümse bosver..degmez uzuldugune gercekten.asılır bunlar halledersınız.

Eşiniz sizden az alan memur mu peki

Çok üzüldüm ya Allah sabır versin ben bekar olduğum için tavsiye veremeyeceğim ne yapılır hiç bilmiyorum.

Bozulmasın da bi daha almak zorunda kalmayalım ömürlük olsun diye düşünüyodur belki

İki memur ev almak geçinmek yarın bir gun cocuk cok kolay degıl..

Ama konu sahibi iki maaşları sebebiyle birikimlerini zaten yapabildiklerini buna engel olucak bi durumları olmadığını söylemiş.Hanımefendi istediği rakamı harcadığında da yani. Bu yüzden bence durum öyle değil.

İyi karışmıyorum tamam adam cimri, diger herkesin esi harika zaten bu adam berbat bosansın yazık etmesin kendine ay yoruldum vallahi ya hu biraz farklı bakış acısı bıraz es bi bosluk bırakmak lazım.

İyi karışmıyorum tamam adam cimri, diger herkesin esi harika zaten bu adam berbat bosansın yazık etmesin kendine ay yoruldum vallahi ya hu biraz farklı bakış acısı bıraz es bi bosluk bırakmak lazım.
Teşekkür ederim .bakış açısı icin

Buna şaşırdım işte
Daha ucuz bi süpürge almalıydı cimriyse

Canim ben bütün yorumları okuyaclmadim. Belki yaniliyorumdur veya konusulmuştur.

Bu adam kendine veya eve alınacak fonksiyonel şeylere gayet rahat para harcarken kendisi dışındaki ihtiyaçları görmezden geliyor olabilir mi? Yani kendine değil ama kendi dışındaki herkese herseye cimridir. Yani senin maaşının sadece yüzde 10-15 lik bir bölümünü bile kendi istediğin gibi harcayamamak çok can sıkıcı. Sen sakin işten çıkma yoksa kendine bir çöp bile alamazsın.

Bence aylık yüz tl yeter olmadı 150 sınırsız ihtiyaçlar sonuçta. Bizdede ben harcamam adam sıvar..

bebek yap hemen
bebeği duyunca yumuşar

erkekler neden böle
babama anneme çalışmasada olur diyodu
mikrop bu erkekler
Bence şu koşullarda asla bebek düşünülmemeli.Cimri adam bebeğinin masraflarından da kısar,insan anne olunca bu tarz şeylere daha çok üzülür diye tahmin ediyorum...

Cimri insanlar ucuza alisveris yapar diye birsey yok. Adam 2 bine supurge aldi kaliteli ömurluk olsun diye dusunmus olabilir.
Adamda mal mulk edinme hirsi var.
Karisinin maasinida bu konuda bir araç olarak goruyor.
Bekarkende yatirim yapiyormus parasini harcayamiyor yani sizin daha cok hesap odemenizden de hic gocunmamis.
Bunun erkekligini kanitlamak istemesiyle hic alakasi yok. Sizi bazi tehditlerle dizginlemeye calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…