- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi carmina000
-
Bak bu paragrafta çok ciddi anlamlar varMONTUM ÇOK ESKİ BEGENMEDİĞİNİ KENDİSİ DE SÖYLÜYOR AMA VAR NE GEREK VAR 2.MONTA DİYOR. BOTUM SADECE BİR TANE ÇOK KÖTÜ OLDU YENİSİNİ ALALIM MI DEDİM(ÜRETİM HATASI VARMIŞ ÜĞZERİ ÇİZİK ÇİZİK OLDU .FİRMAYA GÖTÜRÜP BİRLİKTE SORDUK KABUL ETTİLER AMA ALAMADILAR BOTU GERİ BOYATTILAR ÖYLE KULLANIYORUM.BAK BOYATTIK MİS GİBİ OLDU DEDİ :) HATIRLADIKÇA AĞLANACAK HALİME GÜLÜYORUM SALAKLIKLARIMA . ) 2 SENE OLDU DAHA KULLANAMADIN BAKAMADIN DİYE LAF SAYDI .
Damla o kadar karalar bağlama asılır bu sorun..gülümse bosver..degmez uzuldugune gercekten.asılır bunlar halledersınız.benim ödediğimde çok oldu.hatta daha çok . ama parası cidden yoktu araba kredi vardı ve küçük bir yerden benim için fedakarlık yaptı geldi diye çoğu zaman ben öderdim..cimri diye düşünmedim.düşünmeliydim.köye gitmek için para biriktiriyormuş çünkü .o paradan 20 lira atıyorum yemeğe vermez asla .çok iyi bir birikim yapmış hayat felfesi bu 3 yıllık memurken 30 milyarlık araba kredi ödemeye başlamış arsa almış vs. bende dedim ki birikimi seviyor müsrif değil tutumlu .al sana damla al işte tutumlu bir kocan oldu kına yak
Eşiniz sizden az alan memur mu pekiC carmina000 bence çalışıp kendi paranı kazanıp şahsi harcama ve birikim yapamıyorsan bu işte bir sorun vardır, evlilik herşeyin ortak olması demek değil bence benim paramı eşim bilir eşimin parasını ben bilirim, evi eşim geçindirir bende kendi paramı hem kendime hem evime hem çocuğuma harcarım, herşeyden önce bir erkeğin eşinden maddi beklentisi oldu mu böyle oluyor bence sana yaptığı baskı hoş değil ve uzun süre dayanamazsın buna konuşup orta yol bulmalısınız
İki memur ev almak geçinmek yarın bir gun cocuk cok kolay degıl..Bence siz toz konduramıyosunuz eşiniz bildiğiniz cimri.
Aaaa ciddi misiniz yok artık yaMaalesef bir çok erkek eşinin kartının kendinde olmasını hak görüyor.Ben öğretmenim eski çalıştığım yerde atm kartı kullanmasını bilmeyen meslektaşlarım vardı maalesef.Bayanlar bu kadar aciz olmayalım lütfen
Çok üzüldüm ya Allah sabır versinbenim ödediğimde çok oldu.hatta daha çok . ama parası cidden yoktu araba kredi vardı ve küçük bir yerden benim için fedakarlık yaptı geldi diye çoğu zaman ben öderdim..cimri diye düşünmedim.düşünmeliydim.köye gitmek için para biriktiriyormuş çünkü .o paradan 20 lira atıyorum yemeğe vermez asla .çok iyi bir birikim yapmış hayat felfesi bu 3 yıllık memurken 30 milyarlık araba kredi ödemeye başlamış arsa almış vs. bende dedim ki birikimi seviyor müsrif değil tutumlu .al sana damla al işte tutumlu bir kocan oldu kına yak
Bozulmasın da bi daha almak zorunda kalmayalım ömürlük olsun diye düşünüyodur belkiCİMRİ OLDUĞUNU ŞUNDAN DA SÖYLEYEMİYORUM MESELA BİR İHTİYACI ALINIR EVİN EN İYİSİNİ ALIR.BENİM KARIM EN İYİSİNİ HAKKEDİYOR DER. 2 MİLYARA ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ALABİLEN BİR ADAM .CİMRİ DERSEM HAKSIZLIK MI OLUR DİYORUM KENDİME.
Evet memur ama 1 yılı kaldı müdür yardımcısı olacakEşiniz sizden az alan memur mu peki
Sana yazmadım ki ben benim esim gecındırır evi para bekleme diyene yazdım.aynı durumda mısınız diyeEvet memur ama 1 yılı kaldı müdür yardımcısı olacak
Bana da gülmüşsündür o zamanAlemsiniz valla çok güldüm
İki memur ev almak geçinmek yarın bir gun cocuk cok kolay degıl..
Teşekkür ederim .bakış açısı icinİyi karışmıyorum tamam adam cimri, diger herkesin esi harika zaten bu adam berbat bosansın yazık etmesin kendine ay yoruldum vallahi ya hu biraz farklı bakış acısı bıraz es bi bosluk bırakmak lazım.
Buna şaşırdım işte
Daha ucuz bi süpürge almalıydı cimriyse
Bence şu koşullarda asla bebek düşünülmemeli.Cimri adam bebeğinin masraflarından da kısar,insan anne olunca bu tarz şeylere daha çok üzülür diye tahmin ediyorum...bebek yap hemen
bebeği duyunca yumuşar
erkekler neden böle
babama anneme çalışmasada olur diyodu
mikrop bu erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?