Neden çalışıyorum o zaman?

Donuna kadar alir bu.

harcadığın kuruşu sayar önce,
sonra da bakımsız diye beğenmez.
hepsi böyle bunların.
ben şirinlikle alıyom ihtiyacımı.
yarı gizli, yarı açık.
ama her halukarda aylık sizin belli bi miktar haçlığınız olmalı.
ona da karışmasın.
alıştırmayın.
ama pisleşmeyin de, güzellikle anlatın.
onu da anlamıyosa gizli alın.
'omo çok yokoşto domooo' deyip kırışın.
böyle bu işler bebeyim.
savaşma seviş.

suan ''cevremde '' bıtek ben karşıyım şu para ortaklığı olayına..Kpss'ye calısıyorum atanacagım da nasıp meselesi ama eşim şimdiden almış agzına bı kart meselesini neymişte herkes eşine veriyomus..Ve biz ciddi ciddi tartısıyoruz en son çalışıp senın elıne vereceğıme çalışıp babamın evınde yerim bey gibi dedim..Şu maas kartı olayı sahsıma hakaret gıbı gelıyor..Ben mı yanlış dusunuyorum bilmiyrm ..Şu adamlara öle yüz veriyosunuz ki sizin paranıza bile sahip çıkıyo..Ki arastırdım İslamiyette bile erkeğin hakkı yok eşinin parasında..

Bizimse ortak hesabımız yok duyan şok geçiriyor, kadının parası kadınındır isterse eve harcar hayatın müşterek olduğuna inanmıyorum bu konuda

valla ben rahatladım şurada oh be! öğrenci halimle benim aldığım ayakkabının,çantanın haddi hesabı yok,siz 1 babet alırken hesabını veriyorsunuz...

Burada takila takila evlilik fobisi olustu bende..
Yana yakila kavusalim diye gun sayan ben, o imzayi atmaya korkar oldum..

Burada takila takila evlilik fobisi olustu bende..
Yana yakila kavusalim diye gun sayan ben, o imzayi atmaya korkar oldum..
Hiç sormayın aynen ciddi ciddi fobi oluştu bende de. Özellikle 3 konudan birinde erkeklerin cinsellik sorunlarını okudukça hiç evlenmeyeyim diyorum.Ne gerek var madem böyle libidoları aşırı düşükse,trip atıp bununla tehdit ediyorlarsa.Bekarlık sultanlık yani o zaman,ne anladım ben evlilikten.Aldığın sorun,yaptığın sorun,rahat rahat gezemiyorsun da evlenince,eskiden kadınlar başım ağrıyor moduna girerlerdi şimdi erkeklere bir şey olmuş.Üstelik bir de bunu kullanır olmuşlar,pes.

Sizin bütün konuyu okuyunca aşırı daraldım,bir tişört kolye falan alayım da sakinleşeyim.

Ben bir cok konuda memnunum benimkinden Allah var..
Ama herkes diyor ya evlenince erkekler degisiyor diye, hepsi mi kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyor diyorum icimden..
Cinsellikle alakali konulara denk gelmedim pek ben aslinda, hep kv gorumce elti uclusu...
"Ummadik tas bas yarar" hayat felsefem olcak artik az kaldi

Kızlar oturup sakince konuştum. Anlamak istemiyor direniyor. Haksız olmak ona göre değil. Ne istedin de almadım. Bu birikimi bizim için istiyorum.ayrı ayrı biriktirelim.sonra gel deki 6 ay sonra birşey alınacaksa bu kadar birikti buda benden. Aklıma yattı. Baktım başka türlü ikna edemeyeceğim. İnatlastikca daha kötü olacak .peki dedim.bunun araba bittikten sonra bu 700 lirayı gönlümce harcayacağım diye bir hayali varmis 4 yıldır. Banada bahsetmişti. Hayallerimde sana yer verdim.daha çoğunu damla harcar dedim deyince üzüldüm açıkçası. Bana onyargi ile davranma dedi. Ben harcasam benimde ihtiyacım çok ama harcamıyorum dedi.senin paran üzerinde tasarruf etme hakkım yok dedi ben zaten şok bu cümleye. Bende dedim ki tamam senin dediğin gibi olsun herkes kendi harcarsın kendi biriktirsin.giderler ortak olsun.bundan sonra sana karşı oluşturduğum onyargargilari silmeye çalışacağım ve bana nasıl davranmanın istiyorsam sana öyle davranacağını ve yaklaşacagim.ben bütün yolları denemeden pes etmeyeceğim çok emek verdik dedim. Tamam dedi.onyargilarini yık dedi.gittim sarıldım. Burnu havadaydi yine çok kırdın filan dedi.tam sarilmadi erkeklik bende kalsin edasinda.ama olsun .birbirimizi değiştirmeye çalışmayacagiz böyle kabullenecegiz.başka türlü de olmaz hayat orada zindan olur banada .en son ayrılırım ama tüm yolları denemenizi lazım. Herkese çok teşekkür ederim.

Ben eve 2500tl getirsem kocam öpüp başına kor çalışmıyorum sizin aldığınız kadar parada girmiyor eve kedimin masrafı sizin harcamak istediğinizin yarısıdır ortalama heralde böyle koca düşmanımada vermesin Allah

Bizimse ortak hesabımız yok duyan şok geçiriyor, kadının parası kadınındır isterse eve harcar hayatın müşterek olduğuna inanmıyorum bu konuda
bende inanmıyorumEşime degil maaş kartı hesabımda kac para oldugunu bile bilemezsin dedm ..Eşim de tamamıyle bnm tersimi düşünüyo çunku yetıstıgı cevrede herkes böyle hep bi erkeğe bağımlılık ..bizim bu konu cok su götürür eminim ama ne olursa olsun ben kararımdan vazgecmem istediği kdr tartışsın..onun dogrusu bana göre yanlışsa sonuç yanlıştır:)

Farklı bir bakış açısı. Daha az yipranirsiniz ama işte ilişkiniz yara alır mı bundan dolayı.

Farklı bir bakış açısı. Daha az yipranirsiniz ama işte ilişkiniz yara alır mı bundan dolayı.
alsın eşim para ugruna beni yaralayacaksa bu işin sonunda onun yarası daha derin olur..Ben ztn ortak bişeyler yapıldıgında misal araba mı alıcaz yardımcı olurum hatta teklif ederim su kdr veririm her ay falan diye ama asla kendi param hakkında söz sahibi edemem..O parayı ben verırım elıne gıdıp kendi kafasına göre cekemez:)Arkadaslarım var bnm memurlar annelerine anneler gununde hediye alacagı zmn bile eşine danışıp izin alan ..Böle olup eşimle aram ii olucagına aramın kötülüğünü tercıh ederım..Ztn böle olunca ben kendım mutsuz olurum ..

yani öle de denmez ama önemli olan istemedıgınız seyi birilerinin size yapmasını engellemek..bunun önune gecmek..yoksa bu sekılde olup cok mutlu olan ınsanlarda var ..Misal abımın eşi..ögretmen..ama kac para maaş aldıgını bile bilmio abimin elinde hersey ve o bu durumdan hiç rahatsız değil..gayet mutlular:)

Ben taviz mi vermiş oldum acaba diye düşünüyorum. Taviz vermek olarak düşünüyor musunuz sizlerde 3.gözler olarak.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…