- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
sözde bütün harcamalara ortak katılacaktım. geriye kalanına istediğni yap dedi. ben tabi yine biriktireceğim. ama kendi istediği halde şimdi sürekli lafını etmesi içine dert etmesi bardağı taşırdı.C carmina000 siz şu an en son neyde anlaştınız, nasıl yapıyorsunuz?
şimdiye kadar iyi dayanmışşın zaten...sözde bütün harcamalara ortak katılacaktım. geriye kalanına istediğni yap dedi. ben tabi yine biriktireceğim. ama kendi istediği halde şimdi sürekli lafını etmesi içine dert etmesi bardağı taşırdı.
boşanmayı öne sürmekte en son yönetimim olmalı diye düşünüyorum .başka ne yapılabilir ,nasıl bir çare bulunabilir. bir önerisi olan var mı ?
nasıl bir yol izlemeliyim peki ne öneriyorsunuz ?hayatım aynı yollardan bende geçtim çalışıyordum bütün paramı eline sayıyordum sonra da ihtyacım olunca eşimden istiyordum bin soru soruyordu ne yapacaksın ne gerek var simdi vs. vs.
ben çok geç anladım geri dönüşüm olamadı ama sen daha başındasın ikinizin de kesesi ayrı olsun sen çalışıyorsun senin paran senin birikimin.elbette lazım olduğu zaman eşine destek çıkacaksın vereceksin o da aynı şekilde sana ama sürekli paranın kontrolü onda olursa aldığın her kuruş gözüne batar.sürekli para istiyorsun gibi müsrifmişssin gibi hisseder.misal bir ay önce almış olduğun bir şampuan olsun.sampuanım bitti desen "sen daha geçen gün almamış mıydın?" diyebilir.bu da senin sinirlerini yıpratır
siz ne yaptınız .hala birleşik mi kesiniz?hayatım aynı yollardan bende geçtim çalışıyordum bütün paramı eline sayıyordum sonra da ihtyacım olunca eşimden istiyordum bin soru soruyordu ne yapacaksın ne gerek var simdi vs. vs.
ben çok geç anladım geri dönüşüm olamadı ama sen daha başındasın ikinizin de kesesi ayrı olsun sen çalışıyorsun senin paran senin birikimin.elbette lazım olduğu zaman eşine destek çıkacaksın vereceksin o da aynı şekilde sana ama sürekli paranın kontrolü onda olursa aldığın her kuruş gözüne batar.sürekli para istiyorsun gibi müsrifmişssin gibi hisseder.misal bir ay önce almış olduğun bir şampuan olsun.sampuanım bitti desen "sen daha geçen gün almamış mıydın?" diyebilir.bu da senin sinirlerini yıpratır
ben artık çalışmıyorum canım.annem rahatsızlık geçirince biraz da bahanem oldu işten çıktım.siz ne yaptınız .hala birleşik mi kesiniz?
Ay ne kadar paragoz bir kocan varmış ya. Yuhhhh. Hic aglama bacim. Değmez. Bosan boşanma bir sey diyemem ama barisirsan taviz verme. Yok eğer barismazsa seni paran icin seven adamdan zaten hayir gelmez. Inadina gül inadina mutlu ol. İstediğin gibi harca parani. O kudursun dursun.Çok kötü bir tartışma yaşadık. Bana bu yöntemi Beğenmiyorsan evlilik sözleşmesi yapalım dedi.defol git karşımdan dedim. O kadar ağırıma gitti ki .iki kuruş param olsaydi da mutlu olsaydım ben paraya tamah etseydim şimdi böyle olmazdım dedim.çıktı gitti .geldi sonra yemeğini yedi.yatak odasına geçti. Ona göre suçlu benim.beni sucluyor .bu iş bitti .dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oldum ben bunları hakedecek ne yaptim.
Çok kötü bir tartışma yaşadık. Bana bu yöntemi Beğenmiyorsan evlilik sözleşmesi yapalım dedi.defol git karşımdan dedim. O kadar ağırıma gitti ki .iki kuruş param olsaydi da mutlu olsaydım ben paraya tamah etseydim şimdi böyle olmazdım dedim.çıktı gitti .geldi sonra yemeğini yedi.yatak odasına geçti. Ona göre suçlu benim.beni sucluyor .bu iş bitti .dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oldum ben bunları hakedecek ne yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?