Neden çalışıyorum o zaman?

eşiniz ne iş yapıyor? ne kadar maaş alıyor?

Sacma ya kocam ben çalissam bile parama dokunmayacagini evi gecindirmenin yatirim yapmanin onun gorevi oldugunu soyler her zaman. Ben calismadigim halde muhtemelen evimize sizden daha az para girdigi halde ben aylik olarak dediginiz miktardan daha fazla kendim icin harciyorum. Karisi calistigi haldr bir erkek bunu sorun yapiyorsa birsey diyemem.

Umarım öyle olmaz canım,iyi düşün iyi olsun.ama zaten bazı şeyler az çok nişanlılıkta sözde belli olur diye düşünüyorum

Ben taviz mi vermiş oldum acaba diye düşünüyorum. Taviz vermek olarak düşünüyor musunuz sizlerde 3.gözler olarak.?
Evet vermişsin ama sana çok psikolojik baskı yapmış, kendine gel sen üzüleceğine o üzülsün ömür gençlik su gibi gidiyor istediğin gibi yaşayamayıp yarın 60 yaşına gelir çok pişman olursun

Ah ahhh hayati benim kv yasamis.evde 5is gunu hizmetli varmis kadin 20 yil calisti emekliligi dolar dolmaz emekli oldu. Ustelik sadece memur.Biryere gider allahim gerekli gereksiz herseyi alir.bir bikini mi alacak 4 tane aliyor.banada iste surekli akil veriyor.aman bakimina dikkat et diye.temizlikcim hamile kaldi hemen arayisa girdicaninin kiymetini bil diyo. Kocasida 4 saat kuafor kapisinda onun roflesini bekleyen bir adam...

Bence de öyle kendine müslüman

300-350 çok normal bir rakam. Zaten insan kuaföre bile ayda kaç lira ödüyor.
Kıyafetti kişisel bakumdı derken baya bi harcama yapıyor insan.

Eşin istediği olmayınca kırıp döken hatta kovan biriyken bu sözler iyi sayılır
Yine burnu kaf dağındaymış ama sende fazla pışpışlama, olduğu kadar.

C carmina000 yaşadıklarınızın aynını hatta çok daha ağırını yaşıyorum. ben 3,5bin alıyorum eşim 2bin kredi kartım maaş kartım eşimdeydi bana harçlık verir gerisini o hallederdi( birikim yapıyor ev almak istiyoruz). Burda başka bi konu açtığımda kızlarında gazıyla almıştım kartları( daha önce de kartları almayı çok denemiştim ama olmamıştı en son çok büyük kavga çıkardım deliye yattım, üzerine yürüdüm, basbas bağırdım komşuları falan tınlamadım, az daha boşanıyorduk ama ucundan döndük). Kartları aldım ama hiç bir şey değişmedi. Adamın kafası değişmeyince olmuyor. Anlattıklarınız birebir bizdeki durum. Ona sormadan bi şey alamıyorum. Bi convers aldım diye ki yanımdaydı ihtiyacım var dedim bi sürü ayakkabın var diye trip atmişti ( onlar yaz kış herşeyin altına aynı ayakkabıyı giyince anlamıyorlar, her ayakkabı her pantolonun altına bile gitmiyo yani). Velhasıl ayda 400 tl harçlığım var burdan yol ve yemek hatta bazen mutfağa ufak tefek pazar harcı yapıyorum hatta sadece bunlara ancak yetiyo kendime bi sey alamıyorum. Kendime bi sey alacağımda sormadan alamıyorum. Öyle zoruma gidiyor ki bu durum. bunu defalarca konuştum, ben bu evin reisiyim tabiki de sormadan almayacaksın diyor. Sorunca da işine gelmedi mi hayır alınmayacak. İkna ediyorum almaya belki ama inanın göbeğim çatlıyo, tatlı dille demagoji yaparak ağlayarak, o da zaten hemen alınmıyo benim onu ikna etmem gerekiyor önce bi.
Dün bu sorunlar yüzünden kavga ettim, plates malzemeleri istiyordum internette ucuzdu araştırdım gittim yanına alıcam diye( hamileyim çalışıcam evde biraz 32. haftadayım bu arada) tamam alırız diye geçiştiriyo tam 2 haftadır, 2 gün önce tekrar söyledim bağırdı ne acelesi var diye bende surat yaptım küstüm iki gündür konuşmuyordum dün geldi yanıma al hadi ne istiyorsan diye dün tam dört beş kere o bana yalvardı al hadi diye özür diledi sen benim ani çıkışlarıma bakma diye falan. Ama iş işten geçti ki kırıldım bi kere üstelik ben bunu 2 haftadır kafama koymuşum vakit kaybediyorum ilk söylediğimde alıversem ne var sanki, sürekli bir şeyleri ertelemekten çok yoruldum kafamda yer ediyorlar. Bende dün sana inat bundan sonra sana sormadan ne istiyorsam alacam sen de karışmayacaksın dedim. Bağırdı çağırdı çalışıyorum diye triplere giriyorsun diye ben bu evin erkeğiyim bana sormadan hiç bir şey alınmayacak bilmem ne. İnsanın çok zoruna gidiyo ya istediğini parası varken alamaması. Ben çözemedim bu sorunu çünkü çözüm için adamın kafasının değişmesi gerekiyo. 1,5 yıldır uğraşıyorum, kavga edip inada dökünce hiç olmuyo, tatlı dille de her zaman olmuyo üç kuruşluk şey alacam diye adamın huyuna gitmek her seferinde onun keyfinin yetmesini beklemek insanın çok zoruna gidiyor.
Bi çözüm bulursanız benimle de paylaşın lütfen

Kk'da hala bir şeylere şaşırıyor olmama şaşırıyorum ama bu yazdıklarınız gerçek mi?3.500 maaşınız var ve bir converse alırken bile sıkıntıya mı giriyorsunuz ciddi ciddi?Neden izin istiyorsunuz ki?Baştan alttan aldınız ondan mı böyle oldu.Tamam tabii ki birikim yapın,ev alın.Ama izin istemek ne ya! Bana annem bakıyor,daha bir kere demedi şunu neden aldın bunu neden aldın.alacaksın tabii diyor,gömmeye mi geldik diyor yani.ki annemin hesap sorma hakkı var da kocaya ne oluyor be? üstelik ev hanımı da değilsiniz!hayır pilates malzemesi almanıza karışıyor yarın öbür gün hamilelikten sarksanız çatlasanız kilo alsanız dır dır edecek,kendinize bakıyorsunuz diye gurur duyuyorum ben karımla diyeceğine bir de söyleniyor,PES.

keşke benim eşim de benım para harcamamdan rahatsız olsa biraz
bizde de tam tersi onu frenlemek ısteyen hep benım , birikim yapmak isteyen hep benim . bu da benı yoruyor
ikimiz de maasımızı eve katıyoruz , ben kendıme özel bır para ayırmam, eşim de ayırmaz.
genelde hesap bendedir ama ben de iyi gün , kötü gün düşünerek hep birikim yapma tarafındayım ,çnk hala kiradayız ve bebeğimiz yok.
eşime kalsa 1000 tl ye bir kazak alabılırım yeter ki begeneyım , aynı sekılde o da alabilir.
ne bileyım daha dün diyor ki ben evımızın esyalarından sıkıldım yenılesek mi diyor :))
daha evleneli 2 sene olucak . bizde de sanki ben erkeğim o bayan maddi konularda

avm de gezerken sürekli kolundan cekıstırırım ,o ise hep magazalara bakmak ister, yeni sezonda neler cıkmıs yeni neler var begenırsek alalım kullanalım ister.
bir markete yollasam ekmek almaya , begendıği şeyleri parasını hıc dusunmeden alıp posete koyar ve hep ne gerek vardı dıyen ben olurum .

eşinin aylık geliri iyi ise aslında kendının düşünmesi gerekli senın harcamalarına karısmaması gerekli.
benım kardesımın eşinin aylık 3 bin tl geliri var ve eşi eve bir ekmek dahi almaz , o para tamamen onundur.

Senin benim olayına karşı biriyim normalde ama
Bu kadar höt höt ben evin reisiyim diyen birine sen kendi 2 bininin reisisin derim
Sen 3,5 bin alırken bi ayakkabı lazım olunca için 40 dereden su getiriyo paşamız

ev geçindirmek için kendine güvenemeyen,karısının parasını yiyen ev erkeği mi olurmuş?
erkekse kendi parasına güvenecek.
senin kazancın hakkında söz sahibi değil.
ayrıca alış verişine karışması çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…