Neden çalışıyorum o zaman?

Maaş kartımı vermedim bende.şimdi tavırlı veckonusmuyor benim dediğim olacak senin paran sana diyor.giderleri 2yevayiracakmis. Bende son kararın bu mu dedim.sen istedin dedi.

çalışan kadınsın tabiki saçın başın makyajın giyimin ortamına uygun olacak. ve bunlarda eksilen eksiyen şeyleri yerine almakla mümkün. evde otursan hani günü bir eşofmanla geçirirsin eşin geldiğinde giyinir kuşanırsın öyle karşılarsın ama çalışırken öyle değil. ev kıyafeti yatak kıyafeti iş kıyafeti alışveriş kıyafeti gibi kategorilerimiz oluyor ne yapalım kadınlık kolay değil :) eşin ortaokuldan kalan kazağını hala evde giyiniyorsa dünyaya bakışı farklı demekki seninkide farklı :) aynı olmadığınız için anlaşıp evlenmişsiniz bir orta yol bulunur merak etme sen çekinme bakımına giyimine özen göstermeye devam et zamanla alışır :)

Kadın erkek eşitliği için kadınlar çırpınıp bi şeyler değiştirmeye uğraştıkça pişkin erkek zihniyeti tarafından daha da köleleştiriliyoruz resmen. Eskiden en azından parayı erkek kazanıyordu yönetenin o olması, yeri geldimi yok para demesi çok da gurur kırıcı olmuyordu, kadınlar bütün gün evde oturuyordu işten eve gelip pantolonunu salonun ortasına tepen adam bütün gün işte yoruldu diye haklı görülüyordu. Şimdi para kazanmayan kadın yok neredeyse, erkeklerin de hoşuna gidiyor bu durum,çalışacak tabi hayat müşterek diye çalışan kadınla evlenmek istiyorlar. Eşitlik adı altında bize kakaladıkları şeye bak. Artık hem kadın hem erkek yetişkin rollerini biz üsteniyoruz, erkekler de mızmız çocukluk yapıp her şeyi istemeye herşeyi yapmaya hakları olduğunu düşünüyorlar. Adamdaki kafaya bak ataerkil bi erkek olduğunu iddia edip karısının kazandığı para da pişkin pişkin hak iddia ediyor. Bana paranı vermediğin için canım seninle sevişmek istemiyor diyen bi adamın ataerkilin de erkekliğin de anlamını bile bildiğini sanmıyorum. Bence sakinliğinizi koruyun, trip atmak için ortaya attığı ortak giderleri bölüşme fikrini uygulayın. Emin ol blöf yapıyor, üzüleceksin dayanamayıp geleceksin ayağına her şeyi kabul edeceksin diye bekliyor. Blöfünü gör bi iki ay bu fikiri uygula kendisi pes edecek ya daha da çirkinleşip gerçek yüzünü gösterecek sana yada pişkin pişkin gelecek eski düzene dönmek isteyecek o zaman kendi kurallarını koyarsın sen de. Her ikinizde ortak miktarda harçlığınızı alın kalan parayı da onun hesabına atıp onun yönetmesine izin vermeyin ortak bi havuzda toplayın ve paranın kullanımını her aşamasına siz de müdahil olun.

Kesinlikle Hayır aileleri karıştırma

Benı ıplemıyosun lakin yazacagım.ben olsam sakınlesınce konusup derdı tam olarak neymıs once onu anlarım.derdı 300 lira olamaz bence sonra da sakinleşince bak ben kendımı kıstıgım icin kendımce fedakarlık yaptıgım ıcın bu sekılde gecınebıldım ama yıne olmadı.benım aylık kremım su kadar bakımım bu kadar vs vs benım aylık gıderım atıyorum yedı yuz lıra derım.senın ıcın ıyı bır esya onemlıdır kullanmak ıcın ona para verırsın ama benım ıcın senın bosa dedıgın belkı ıkı defa gıyecegım kıyafet onemlıdır derım.cunku bana kendımı ıyı hıssettırır, mutlu eder derim.ben bununla mutlu oluyorum derim.bunları kavganın ustune anlatmam.once eline sıcak bır sey verırım cay gıbı ve bı sure sessızce yanında oturup temas sağlarım bı yırmı dk kadar.sonra uzaklaşıp anlatırım.
Baktım derdı gercekten uc yuz lira bosarım.net.

Maaş kartımı vermedim bende.şimdi tavırlı veckonusmuyor benim dediğim olacak senin paran sana diyor.giderleri 2yevayiracakmis. Bende son kararın bu mu dedim.sen istedin dedi.
Bence hiç üstüne gitme. Konuyu kapat. Uzatma. Ayırmak istiyorsa ayırsın. Bakalım parası yetecek mi? Ortak yolu bulana kadar da pes etme. Çok arkadaşım parasını verip bin pişman olan...Sakin sesini çıkarmayayim deme.bildigini yapmaya devam et. Madem çalışan kadın aldı. Çalışan kadın olduğunu kabul etsin. Para senin.farkina varsın.

bence sen 1000 tl o 1000 tle versin her ay ortak hesapta biriktirin ortak giderleri bu paradan karşılayın sizede 1500 kalır rahat rahat doya taşa harcarsın

yari yariya mi? evdeki ekmegide ikiye bolsunde maazaAllah biri fazla yerse digerinin hakkina girer...esini anlayabiliyorum ama biraz abartili bu tavri bana gore...insan birikim yapmali yapabiliyorsa, dunyanin binbir turlu hali var ama gercekten cimrilikte atlaaycak level kalmamis esin icin sanki. sen calisiyorsun kartini esine vereceksin oyle mi?? nedenmis o? desemkio para kontrolunu yapamiyorsun o zaman verirsin ama aldigin belli harcadigin belli..hani durumunuz yok degil ya, tabiiki gidiyor..amaaan bu erkek milletinin iki kasigi varsa birini kiracaksin demis atalar..malum cok kiymet bilmiolar...

Ben 7 sene calistim calisirken acikogretimden lise bitirip univ sinavina girdim eşm icin universiteye gitmedim evlenincede işi biraktim.
Amaa ben birsey begendigimde eşimin son parasida olsa verir ve ben almak istemesemde zorla aldirir...
Ki siz calisiyorsunuz tabiki 300 degil 500 de harcarsiniz calisan sizsiniz...
Eşiniz neden para harcadiginizdan cok bence bayanlarin ihtiyaclarinin erkeklerinkinden daha cok oldugunu kafasina koysun.

Kendi paranı harcarken Onamı soracaksın ya hemen hesabı ayır bence.çüş ya 50liralık şeye surat asıyorsa cimridir.kesinlikle tavrınızı koyun.ben evde olduğum halde Pazar'da 80 harcadım kimi ilgilendirirki kimse karışamaz ha paran olmaz o ayrı ister müsrif ol ister tutumlu karışamaz sessiz kalmayın

serbest avukatlık mı yapıyorsunuz? 2015 konularinizdan birinde o dönem stajyer olduğunuzu gördüm. kısa sürede nasıl düzeninizi kurdunuz? yanlış anlamayın. piyasa koşullarını öğrenmek adına soruyorum.

konuyla alakasiz oldu. konu sahibinden Özür dilerim. fikirlerimi de bilahare iletecegim.

300 tl kendime harcamayacaksam kesinlikle çalışmam. Sabah uykuma doyarım.
Elbette istediğim gibi giyeceğim harcayacağım. Aşırıya kaçmam ama böyle sıkboğaz eden eşim olsa kredi ve banka kartımın dibini sıyırırım.

Orta okuldaki kazağını giyiyor çalıştığın halde senin harcamana kıxıyor bi de cimri değil diyorsun. Adam cimrinin önde gideni.

Ben çalışmıyorum. Eve tek maaş giriyor. Eşimin ek kartını kullanıyorum. Ve harcamam seninkini geçiyor. Eşim Tek laf etmez.

Misal geçen ay 175 tl ye bi palto aldım. Röfle yaptırdım 150 tl. Bide 5 tane kışlığım olduğu halde eski diyip yine bot aldım 179 tl. Misal biz bi de kiradayız. Ama eşim tek laf etmez.

Belki her ay bu kadar harcamam olmaz. Ama illa birşeyler alırım. Çalışsam daha çok alırdım. Biz evdeyiz. Sen çalışıyorsun insan içine çıkıyorsun hergün. Kıyafet istemen normal.

Eşinin sana tavır alması çok saçma. Soğuyormuş. Bırak soğusun. Sende de ki böyle yaptıkça bende senden soğuyorum. Emeğinle kazandığını harcamadıktan sonra niye çalışasın ki. Madem öyle çalışmıcam oturucam de.

Burda çok konu okudum. Maaş kartını eşine vereni bile. Saçma niye veriyorlar ki. Zorla tabi. O ciciş kocaları hır çokarmasın diye.

Sen evlisin ama bir bireysin.

Bu arada biz de ev almak istiyoruz. Birikim yapıyoruz. Birikim yapıcaz diye de ölelim mi. Öteki tarafa götüremiyeceğimize göre.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…