- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi carmina000
-
madem o kadar erkeklik taslıyor, kendi başına geçindirsin evi, senin parana muhtaç olmaya utanmıyor mu?Ataerkil toplumlarda parayı erkek yönetirmis aynen bunu söyledi bugün
Tam bir terbiyesizSinirliyKen konuşulmuyor kovuyor beni .istemiyor
300 LİRA AZ KAZANIYOR.eşiniz ne kadar alıyo acaba. şimdi bende 2500 alıyorum ve evlencemde sevgilimle geçenimicez derdine düştük
AMA BORCUMUZ YOK AİLESİNİN ÇOK YARDIMI OLDU DÜĞÜNDE EŞYADA .300 LİRA AZ KAZANIYOR.
ne zaman evlendiniz belki yeni evlendiyseniz tam oturtamamıştır. gelir gider dengezsini kafasındaAMA BORCUMUZ YOK AİLESİNİN ÇOK YARDIMI OLDU DÜĞÜNDE EŞYADA .
7 AY OLUYOR BU AYne zaman evlendiniz belki yeni evlendiyseniz tam oturtamamıştır. gelir gider dengezsini kafasında
Tam bir terbiyesiz
Bak canım nişanlıyken filan burda çok konu açtım eşim çalışmamı istiyodu bense iyi bi iş bulamadığım sürece evimde çocuğumla ilgilenmek istiyodum tek sorunumu buydu evlendik çalışmıyorum 4 ay oldu eşim hesabını bilir bazen aysonu yetmeyeceğini düşünür gerilir ama inan bana dediği şu sakın sen düşünme herşey bende ben hallederim istediğin herşeyi söyle der
Para yüzünden tartışmak mı asla inat ve sinirli olmasına rağmen bu konuda çok yumuşak başlıdır
Benim anlamadığım daha 6 aylık evlisiniz ve maddiyat yüzünden senle beraber olasım yok diyo iğrenç odun
Sen o eve ekmek getiriyosun bi zahmet karışmasın istediğin gibi harcarsın
Okadar emek verip işe girmişsin bunlar için mi çekiyosun milletin ağız kokusunu
Madem harcayamayacaksın otur evde yorulma öyle de böyle de harcatmıyo
Yerinde olsam daha çok harcarım saç rengimi tarzımı da değiştirrim eşime de yaklaşmam anlasın
temkinli yaklaşmak istiyo belli ki ama tavrınızı koymanız önemli tabi de bu sefer çok savurgan durumuna düşebilirsiniz dengeyi iyi korumak lazım7 AY OLUYOR BU AY
onların durumu çok iyidir muhtemelnÇALIŞMADIĞI HALDE EŞİNDEN MADDİ ANLAMDA HİÇ BİRŞEY SAKINMAYAN KOCALARA O KADAR ÖZENİYORUM Kİ ARTIK.ÖZENMEKTEN ZİYADE BÜYÜK BİR SAYGI HAKKEDİYORLAR.
temkinli yaklaşmak istiyo belli ki ama tavrınızı koymanız önemli tabi de bu sefer çok savurgan durumuna düşebilirsiniz dengeyi iyi korumak lazım
CİMRİ İNSAN 600/700 TL HARCAYIP GEZMEK İÇİN İSTANBULA GİDER Mİ BİLEMİYORUM .HALA CİMRİ Mİ DEĞER Mİ VERMİYOR ?Nasıl bi cimri
İSTANBULA GEZMEK İÇİN BİRLİKTE GİTTİK DÜĞÜNDEN VE BALAYINDAN 3 AY SONRACİMRİ İNSAN 600/700 TL HARCAYIP GEZMEK İÇİN İSTANBULA GİDER Mİ BİLEMİYORUM .HALA CİMRİ Mİ DEĞER Mİ VERMİYOR ?
Arkadaşlar uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve önerileri ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.Ben evleneli 6 ay oluyor .2500 TL gibi bir gelire sahibim. memurum.Esimle evlendigimizden itibaren her şeyi ortak alıyoruz, ortak birikim yapıyoruz, ortak harcıyoruz. Ama esim giyim , makkaj , ayakkabi gibi kisisel haracamalarimdan memnun olmadigini , cok gereksiz harcadigimi soyluyor.kendisi hic harcamiyor nerdeyse.orta okuldaki kazagini evde giyiyor hala .ama asla cimri birisi diyemem.Bu arada tavir yapacak diye korkumdan birçok almak istediğim şeyi birakiyorum. Kişisel harcamalarım için 300 350 gibi bir meblağı her ay haclik olarak istediğimi ve bu fiyata bir müdahalede bulunmamasını istedim.50 lira bile harcarken bunu almak istiyorum diyordum.sesini cikarmiyordu. alma demiyordu ama benim zoruma gidiyordu .ve yuz ifadesi memnuniyetsiz oluyordu.Senin istediğin olmaz benim istediğim olacak .o zaman sen kendin harca ben kendim harcayayim ,ortak giderleri karşılayalım gerisi senin olsun dedi.biriktir ne yaparsan yap dedi.sinirle tavırlı tavırlı konuştu ev hanımlarının böyle bir talebi olurmuş. Benim olmamalıymis. Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş. .. o kadar ağrıma gitti ki ben çok mu anormal birşey istedim.hiç mi tanıyamamışım onu .
Cimri diyemem demişsin deAylık 250 300 lirayı geçmeyen bir harcamam var .yolum yemegim yok.kuaför masrafim yok.sizce bu çok mu? Ve bir maaşı biriktirmek için ayıracak kadarda maddi durumumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?