neden cekmiyorlar beni

Unhappy13

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
81
7
98
İsviçre
Merhabalar

Mükemmel bi hayatim yok. Güzel oldugumu söylerler ama ben kendimi asla övmem veya güzelim diye konusmam. Tam tersine kendimi cok elestiren biriyim.

Cok alcak gönülü birisiyim. Dürüst davranmaya calisiyorum herzaman. Insanlarin arkasindan konusmam, konusursamda kesinlikle o insanla bi araya gelmem veya yeri geldiginde herseyi yüzüne söylerim. Dedikodu yapmayi sevmem. Kendi halimde biriyim. Fazla ön pilanda olmayida sevmem. Her sözede karismam, cok bilmislik etmem.

Ama neden insanlar beni cekemiyor? Arkamdan konusuyorlar, biyere girdigimde herkes yukardan asaga beni süzüyorlar. Yüzüme karsi gülüyorlar, arkamdan konusuyorlar?

Aile icinde bile kuzenlerim beni cekemez ve beni dislamya calisiyorlar cogu kez.

Sevenlerim beni kiskandiklari icin böyle yapiyor diyorlarda? Neyimi kiskaniyorlar anlamiyorum.

Benim iki yasinda kizim var. Esim tarafindan siddet gördügüm icin ayrildim. Cok sükür kendi ayaklarimda duruyorum. Bazi insanlar benim güclü olduguma seviniyorlar. Ama bazilar hakkimda "aslinda cok mutsuz belli etmiyor" diyorlar.

Ki ben mutlulugu ayrildiktan sonra buldum.

Neden insanlar bunu yapiyor? Neden insanlar benim mutlu oldugumu ve güclü oldugumu cekemiyor?

Kadin kadina bunu neden yapiyor?

İnsanlar her zaman iyi kötü konuşacak bir şey bulur.
Çoğu zaman görmemek/duymamak daha iyidir.
Kendi hayatına odaklanırsan inan daha mutlu olursun.

Sen insanlar için yaşamıyorsun onlar için yaratılmadın seni mutlu eden şeylerle hayatına devam et kulaklarını tıka.

size öyle gelebilir ya da kimi insan karşıdan bakınca burnu havada görünür. bu ön yargı tabi. belki size karşı ön yargılı düşünüyorlardır

Aslında herkes herkesi eleştiriyor , ama bazı insanlar ne yapsa çevrede olay oluyo , bence dikkat çekici birisiniz

Dikkat ceken, eli, yuzu, konusmasi duzgunse vs.Hemen bi eksik aranir yani.Kimi insanlar oyle oluyor ne yapsa olayBosverin gitsin.Siz kendinizi biliyorsunuz.

dırek eleyın
bunlar benım ıcın neden boyle dusunuyor dıye uzulmeyın sakın ınanın bosuna uzuluyorsunuz
dırek kım olursa olsun mesafe koyup uzak durun
herkes herkes ıcın herseyı soyler bosverın sız kendınız ne oldugunuzu bılıyorsunuz sonucta ıcınız rahat
kedı ulasamadıgı cıgere mundar dermıs o hesap
bırı sızı elestırıyorsa gızlı hayranlık duyuyor demektır bu okadar basıt seylerden bıle olabılır kı kasınız gozunuz sacınız herseyınız sebep olabılır
burda dayak yıyen aldatılan hala evlılıgıne devam edenler var
o karakterde bırı kendı ayakları ustunde duran bırını gordugunde haz etmez mesela napar ılk ıs elestırır . napsın onlarında ellerınden gelen bu . daha fazlası degıller . oyuzden napıyorsunuz asla kafaya takmıyorsunuz

evladınız da varmıs ısınız gucunuz o zaten. mıllete kulak asmayın :)

Arkasından konuşulmayan mı var?
Bakın çok yakınlarınız dışında (o da şüpheli de) kimse kimsenin kendinden iyi durumda olmasını aslında içten içe hazmedemez. Çoğumuz da bunu baskılarız. Kendimize itiraf edemesek de içten içe kendi hayatImızı daha iyi gördüğümüz hayatlarla karşılaştırırız. Yani sadece size yapılan bir şey değil
Çevreniz bunu açıktan yapıyorsa o kişilerle ilişkinize mesafe koyun

İyi insanlar da kötü insanlar da var dünyada, hepimizin hayatında, bu kadar şaşırmamak lazım. Kötü insanların söyledikleri kulağınıza geliyorsa, lafı kim taşıyorsa önce onu haşlayıp, sonra kendi hayatınıza bakmak, umursamamak en güzeli. Madem mutluluğu buldunuz, saçma sapan lafların buna gölge düşürmesine neden izin veriyorsunuz?

İnsanlar herzaman konuşacak birşeyler bulurlar. 4*4 lük te olsan eşeleyip kötü birşey mutlaka bulurlar. Bu hayat bizim, kendi tercihlerimizi yaşıyoruz ve kimseyi ilgilendirmez. Kendi hayatınıza bakın siz başkası ne demiş umrunuzda olmasın.

Herkes herkesin arkasından konuşur. Etrafa göre yaşanmaz ki.

Benimle yeni tanışan biri kendi kuzeninin arkasından küfürlü konuşup yüzyüze gelince canım cicim yaptı. Notunu verdim seti çektim.
Benim arkamdan da konuştuğu malum ama yüzyüze gelince mecburen naber nasılsın deniyor.
Onun dışında asla özel bir şey konuşmam.

Mesafeliyim diye kötü bile oldum.
Ne derlerse desinler ben evimdeki huzuruma bakarım..

Lütfen yanlış anlamayın ama ben sizi bir akrabamızın kızına benzettim. Kızın hareketleri çevresine itici geliyor. Ego çok yüksek insanları aşağılıyor dalga geçiyor. Ders başarısı veya kariyeri yok. Maddi durumu kötü. Sosyal ilişkileri sorunlu. Ama ortalamanın üstünde bir güzelliği var diye herkesin onu kıskandığını sanıyor. Bütün sorunlarını beni kıskanıyor a bağlıyor. Oysaki çevresinde ondan daha başarılı, daha sosyal, maddi durumu daha iyi veya daha çok sevilen bir sürü kadın var. Kimsenin kıskandığı yok yani :) Bir nevi savunma mekanizması geliştirmiş yaşadığı her sorunu beni kıskanıyorlar deyip buna bağlıyor. 2019 dayız biraz bakımla her kadın güzel olabilir ama kariyer veya sosyal ilişkileri iyi biri olmak hiç de kolay değil. Ve önemli olanlar da bu bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…