- 4 Eylül 2017
- 144
- 123
- 33
- 40
Bazı insanlarin yıldızının düşük olduğunu düşünuyorum ya ben içinizin güzel olduğunu hissettim valla bazı konularda bende öyleyim herkonuda değilde etrafımda kalbinin kötü olduğunu bildiğim ama işleri gayet güzel giden insanlar var umarım hayat size güzellikler sunar bu arada çözümse düşünmemek akışına bırak olan oluyo yaMerhabalar
Mükemmel bi hayatim yok. Güzel oldugumu söylerler ama ben kendimi asla övmem veya güzelim diye konusmam. Tam tersine kendimi cok elestiren biriyim.
Cok alcak gönülü birisiyim. Dürüst davranmaya calisiyorum herzaman. Insanlarin arkasindan konusmam, konusursamda kesinlikle o insanla bi araya gelmem veya yeri geldiginde herseyi yüzüne söylerim. Dedikodu yapmayi sevmem. Kendi halimde biriyim. Fazla ön pilanda olmayida sevmem. Her sözede karismam, cok bilmislik etmem.
Ama neden insanlar beni cekemiyor? Arkamdan konusuyorlar, biyere girdigimde herkes yukardan asaga beni süzüyorlar. Yüzüme karsi gülüyorlar, arkamdan konusuyorlar?
Aile icinde bile kuzenlerim beni cekemez ve beni dislamya calisiyorlar cogu kez.
Sevenlerim beni kiskandiklari icin böyle yapiyor diyorlarda? Neyimi kiskaniyorlar anlamiyorum.
Benim iki yasinda kizim var. Esim tarafindan siddet gördügüm icin ayrildim. Cok sükür kendi ayaklarimda duruyorum. Bazi insanlar benim güclü olduguma seviniyorlar. Ama bazilar hakkimda "aslinda cok mutsuz belli etmiyor" diyorlar.
Ki ben mutlulugu ayrildiktan sonra buldum.
Neden insanlar bunu yapiyor? Neden insanlar benim mutlu oldugumu ve güclü oldugumu cekemiyor?
Kadin kadina bunu neden yapiyor?
Senin güçlü, güzel ve insan olman buna sebep.Çünkü doğalsın olduğun gibisin ne yaşarsan yaşa mutlu olmaya odaklanmışsın.Ben biri bir ayrılık yaşadığında ona kıyamam kızamam nişanlı olsa bile çünkü benide eşimden ayırmak istemişlerdi ama insanlar çok acımasız aslında çok mutsuz ne demek Rabbim hepimizin kalbini düzeltsin.Merhabalar
Mükemmel bi hayatim yok. Güzel oldugumu söylerler ama ben kendimi asla övmem veya güzelim diye konusmam. Tam tersine kendimi cok elestiren biriyim.
Cok alcak gönülü birisiyim. Dürüst davranmaya calisiyorum herzaman. Insanlarin arkasindan konusmam, konusursamda kesinlikle o insanla bi araya gelmem veya yeri geldiginde herseyi yüzüne söylerim. Dedikodu yapmayi sevmem. Kendi halimde biriyim. Fazla ön pilanda olmayida sevmem. Her sözede karismam, cok bilmislik etmem.
Ama neden insanlar beni cekemiyor? Arkamdan konusuyorlar, biyere girdigimde herkes yukardan asaga beni süzüyorlar. Yüzüme karsi gülüyorlar, arkamdan konusuyorlar?
Aile icinde bile kuzenlerim beni cekemez ve beni dislamya calisiyorlar cogu kez.
Sevenlerim beni kiskandiklari icin böyle yapiyor diyorlarda? Neyimi kiskaniyorlar anlamiyorum.
Benim iki yasinda kizim var. Esim tarafindan siddet gördügüm icin ayrildim. Cok sükür kendi ayaklarimda duruyorum. Bazi insanlar benim güclü olduguma seviniyorlar. Ama bazilar hakkimda "aslinda cok mutsuz belli etmiyor" diyorlar.
Neden insanlar bunu yapiyor? Neden insanlar benim mutlu oldugumu ve güclü oldugumu cekemiyor?
Bu da bir sorun bence.Tam tersine kendimi cok elestiren biriyim.
Hımmm ne güzelBeni yolda yürürken falan görseniz büyük ihtimalle çok havalı olduğumu, kendimi çok beğendiğimi düşünürsünüz, çünkü insanlar hep öyle zannediyor.
Hayatıma girip, beni tanıdıktan sonra dışarıdan göründüğüm gibi olmadığımı söyleyen insanlarla dolu etrafım.
Girdiğim ortamlarda çok dikkat çekiyorum. Eskiden hiç dikkat etmezdim mesela. Şimdi ben de dikkat ediyorum insanlar pandoranın kutusuymuşum gibi bakıyorlar.
Benden yaşça büyük bir akrabamız bana acayip bir samimiyet kurduktan sonra, "Dışarıdan çok özgüvenli, burnu havada görünüyorsun," demişti. Bu insan ise gerçekten özgüveni çok yüksek bir insan. Liseden en samimi dostlarım öyle benden nefret ediyorlarmış lisede. Bulunduğun ortamda insana kendini ezik gibi hissettiriyorsun diyorlar. Fakat öyle bir tavrım sözüm yok. Mimiklerimi, vücut dilimi çok iyi kullanıyormuşum.
Neresi güzel? Kendime sinir oluyorum bazen ve insanları küçük görmek, aşağılamak veya öyle hissettirmekten nefret ederim. Forum hata verip duruyor, sinirlendim gönderdim cevabı hemen.Hımmm ne güzel
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?