neden cekmiyorlar beni

Ben de senin gibi hiçbir kötülük yapmadığım, hatta arkalarında gıybetleri edilirken savundugum insanların beni kıskandıklarını , haset ettiklerini , zor günümde dönüp bir kere yüzüme bakmadıklarını yaşayınca..insanlıktan küstüm. Aslında ne umrumuzda olacak dimi kendi huylarına kendileri yansın..fakat akraba akran illa yüz yüze gelmek durumu var. Çok ta tınsınız demek lazım, demekte degil hiss ettirmek..
Felak suresi.. de kisığınırım hasetcinin şerrinden sana..
Haset vardır bu duygu insanlarda da..
Genelde iyiniyetli insan düşmanı varsa açık açık ondan kötülük bekler. Ya hiç bir kötülügüm değmeyen insan sana ne oluyor..neise anlıyorum sizi.. imtihan dünyası neyaparsın maruz kalacaz öyle insanlarada bizim "beden immunitemiz " yüksek olması lazım ki, vız gelip tırıs gitsinler

İnsanlar tanımadıkları hakkında bile çok kötü konuşabiliyor, bence hiç üzülme dikkate alma, arkandan konuşulması için mükemmel bir hayatın olmasına ya da çok güzel olmana gerek yok, malesef bu böyle işte. Neresinden açığını bulayım da eleştireyim derler ve bundan zevk alır bazı insanlar. Eğer bu kişiler arkadaş çevrendeyse onlardan uzaklaş, kuzenlerim demişsin onlarla da çok samimi olma. Merhaba merhaba seviyesinde tut. Kalbi fesat insanlar her yerde var.

Bazı insanlarin yıldızının düşük olduğunu düşünuyorum ya ben içinizin güzel olduğunu hissettim valla bazı konularda bende öyleyim herkonuda değilde etrafımda kalbinin kötü olduğunu bildiğim ama işleri gayet güzel giden insanlar var umarım hayat size güzellikler sunar bu arada çözümse düşünmemek akışına bırak olan oluyo ya

Senin güçlü, güzel ve insan olman buna sebep.Çünkü doğalsın olduğun gibisin ne yaşarsan yaşa mutlu olmaya odaklanmışsın.Ben biri bir ayrılık yaşadığında ona kıyamam kızamam nişanlı olsa bile çünkü benide eşimden ayırmak istemişlerdi ama insanlar çok acımasız aslında çok mutsuz ne demek Rabbim hepimizin kalbini düzeltsin.

İnsanlar hep konuşur hep yorum yapar hep eleştirir. Bunlara takarsak ohoo. Ve evet çoğu sebepsizdir bunların. Öylesine olan hareketler. Bazen kendimizi çok fazla önemsiyoruz. Halbuki hayatımız başkasının 5 dk'lik gün malzemesi sadece. Konuşup sonra ne anlattıklarını unutuyorlar. Boşverin çocuğunuzla mutlu mesut yaşayın.

nickin bile unhappy13

biraz fazla içselleştirmişsin negatifliği.

eğer eğlenceli bi yapınız yoksa insanlar soğuk durur biraz yüzsüz biraz ne bileyim rahat olduğunuzda rahat kaynaşırsınız biraz da sizin istemeniz lazım.

ben mesela isteyip de samimi olamayacağım bi insan olmadığını düşünüyorum. kime yaklaşsam samimi oldum ha o kişide yanlış görüp uzaklaşmışımdır karşımdaki de buna bozulur sonra arkamdan konuşur ben de sallamam zaten notunu vermişimdir böyle şeyler.

Beni yolda yürürken falan görseniz büyük ihtimalle çok havalı olduğumu, kendimi çok beğendiğimi düşünürsünüz, çünkü insanlar hep öyle zannediyor.

Hayatıma girip, beni tanıdıktan sonra dışarıdan göründüğüm gibi olmadığımı söyleyen insanlarla dolu etrafım.

Girdiğim ortamlarda çok dikkat çekiyorum. Eskiden hiç dikkat etmezdim mesela. Şimdi ben de dikkat ediyorum insanlar pandoranın kutusuymuşum gibi bakıyorlar.

Benden yaşça büyük bir akrabamız bana acayip bir samimiyet kurduktan sonra, "Dışarıdan çok özgüvenli, burnu havada görünüyorsun," demişti. Bu insan ise gerçekten özgüveni çok yüksek bir insan. Liseden en samimi dostlarım öyle benden nefret ediyorlarmış lisede. Bulunduğun ortamda insana kendini ezik gibi hissettiriyorsun diyorlar. Fakat öyle bir tavrım sözüm yok. Mimiklerimi, vücut dilimi çok iyi kullanıyormuşum.

Hımmm ne güzel

Hımmm ne güzel
Neresi güzel? Kendime sinir oluyorum bazen ve insanları küçük görmek, aşağılamak veya öyle hissettirmekten nefret ederim. Forum hata verip duruyor, sinirlendim gönderdim cevabı hemen.

Konu sahibi de dışarıdan öyle görünüyor olabilir.

"Beni çekemiyorlar, herkes beni konuşuyor, dedikodumu yapıyor" diyen "normal" bir insan görmedim daha. Kim ne yapsın ki sizi, veya bizi, çekemesin allasen... Size öyle geliyordur. Problemi kendinizde arayın. İnsanlara takmış olabilirsiniz.

Bizim ulkede birbirini bastan asagi suzmeyen incelemeyen var mi ki?
Ozellikle akraba ziyaretlerindeki ilk klise soru : aa kilo mu verdin / aldin sen? Sacinin rengini mi degistirdin vs..
Gider yani boyle, malesef venusu akrepte olan bir ulke olarak ozellikle kadinlarin kusurlarini aramakta ustumuze yok..
Sizi cekemediklerinden degil, ulkenin genetik kodu bu.
Yasadigim yerde istersen 100 kiloya cik istersen 40 kiloya dus, kimse bunu senin yuzune soylemez, tuhaf tuhaf bakmaz ama ne zaman Turkiyeye gelsem aaaa diye baslayan soru ve onerme silsilesi.. kimsenin de beni cekemedigi dusunmuyorum acikcasi, toplum boyle..

kimse kimseyi sevmiyor ama herkes herkesle samimi.
yaş aldıkça insanları önemsememeye başladım. onların işine yaradığınız sürece iyi sizsiniz. en ufak çıkarlarına yaramayan durumda hemen harcarlar. vefa dostluk yok, o kadar merhametsiz insanlar gördüm ki.
samimiyet enseye tokat zannediliyor, samimi olmazsan kendini beğenmiş zannediliyor.
ben kendimde çözümü şöyle buldum; selam verene Allah'ın selamını veriyorum, vermeyene vermiyorum.
kimseye yaranamazsınız, görmeyin, duymayın, konuşmayın en önemlisi önemsemeyin.
hakkımda konuşanlara hayranlarım diyorum.

Bir insanın nicki bile unhappy ise bence içten içe zaten mutsuzsunuz.

Ben sizi biraz takıntılı gördüm..
Ben şöyleyim ben böyleyim diye onlarca cümle kurmak nafile..

Madem güçlüsünüz mutlusunuz öyle olmaya devam edin. Başkalarının hakkınızda ne düşündüğü veya ne söylediğiyle ilgilenmeyin.

Hayat yeterince zor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…