@Sevgilerimle
Öncelikle senin ve tüm Ümmeti Muhammed`in Regaip Kandilini kutlarim.
Allah c.c bütün Dualarimizi bizlere Hayirli olacak sekilde kabul etsin insallah.
Bugün terminim vardi ya, 4 ufak Follikel 7-10mm arasi, birde 13mm bi Follikel vardi, yanliz sadece bir yumurtaligimi görebildi, cünkü diyeri cok geride ve genelde göremiyorlar malesef, yani ondada muhtemelen bir kac tane vardir. Zaten bugün biraz sanci yapmaya basladi yumurtaliklar.
Simdiye kadar 8 denemem oldu 4.ü IUI denedik, sadece birinde olmustu, oda heralde sansdi birazda.
Ve ben hormon tedavisi görmeden IUI yapamiyoruz, o yüzdende Sigorta karsilamiyor denemelerimizi.
Doktor da daha fazla vakit ve para kaybetmek istemiyorsaniz ICSI yapin dedi, cünki IVF`de yinede sorun olabiliyormus, döllenmeye biliyormus yumurtalar. Aslinda IVF biraz daha Naturel ama, ne yapalim, mecbur gibi biseyiz ICSI yapmaya. Sonucta ha IVF ha ICSI döllenip kalamaya bilirde yumurtalar, malesef sende oldugu gibi. Allah c.c bizleride hayirlisiyla bebislerimize kavustursun en yakin zamanda.
Bugün ama üzerimden sanki büyük bir yük kalkti o bir kac Follikel olustugunu görünce ultrasonda.
Insallah büyürler tam olarak. Doktor dediki, eger simdi büymüs olmasaydi ozaman tedaviyi kesecektik, ama gerek kalmadi, simdi beklememiz gerekiyor biraz daha büyüsünler diye dedi.
Sanirim haftaya ya haftaya ya carsamba yada cuma PU yapilacakmis. Ignelere aynen devam.
Sordum 14. ile 18. gün arasinda olusan yumurtalar daha saglikli ve iyi degillermi, aslinda öyle olmasi gerekmiyormu diye. Evet dedi, daha iyi olurdu, ama sonucta zaten ICSI olacak, iliski ile olsa daha farkli olurdu dedi, o sebepten dolayi ha 14. gün, ha 25.gün hic farketmiyor dedi. Bilmiyorum,bir taraftan inanmak istiyorum icim rahatlasin diye, ama öte yandanda biraz süpheliyim, tamamen kimyasal mi olacak yumurtalar, yoksa yinede normalde olusacagi gibi sagliklimi diye.
Cok sükür ki, bare tedavi yarim kalmadi, yoksa daha cok üzülürdüm diye düsünüyorum ama.
Genlerinize baktimilar sizin, ve immunsystem? Okadar denemede hic tutmamasi ilginc, daha detayli arastirma yapmalari gerekir aslinda eger yapmadiysalar bi sorustur bence.
Bu arada buradaki AOK karsiliyormu TR de ki ICSI ?
Ve nekadar süre TR kalmam gerekiyor Transfer olana kadar biliyormusun? Sen TR de yaptirdinmi hic?
Hayirli aksamlar dilerim, tüm dua`larinin hayirli bir sekilde sana dönmesi ve kabul olmasi dilegiyle tekrar kandilin mübarek olsun.
Öptüm !!!!